Vas nazor na mikrofon Shure PG58

Dynamické, kondenzátorové, bezdrátové, ...
Odpovědět
Oconell

Vas nazor na mikrofon Shure PG58

Příspěvek od Oconell »

Dobry den,chtel bych se zepta na vas profesionalni nazor na mikrofon,pozivat bych ho chte pokud omozno ve zkusebne i na podiu.Link je zde:http://kytary.cz/shure-pg58-xlr-perform ... 66:0:0:1:0 .Předem děkuji za Vaše názory.
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

PGcka jsou obycejna Cina, kterou za lepsi peniz prodavaji jine firmy. Jmeno Shure uz dnes automaticky kvalitu neznaci, bohuzel :-) Za tyto penize se da sehnat jety Audix OM-2, ktery PGcko vyrazne predci.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Oconell

Příspěvek od Oconell »

Takze v odobny cenovy kategorii bys mi doporucoval tento?Jinak reprak mam http://kytary.cz/skytec-pa-15-aktivni-r ... 98:0:0:1:0.
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Na repraku celkem nezalezi, i kdyz nevim, jestli zrovna na tehle bedynce bude nejaky zasadni rozdil mezi PGckem a nejakym lepsim. Pokud chces usetrit, ber zde vychvalovany Soundking EH-002 (snad to pisu spravne), pokud chces nejlepsi kvalitu, shanej Audix OM-2, ted jsem ho videl nedavno na bazaru.
Somnus Aeternus
Oconell

Příspěvek od Oconell »

Jenom se bojím,jestli by u Audix OM-2 nebyl problém se zpětnou vazbou,protože ta ě poslední dobu dost dožírá...
afektband

Příspěvek od afektband »

Oconell píše:Jenom se bojím,jestli by u Audix OM-2 nebyl problém se zpětnou vazbou,protože ta ě poslední dobu dost dožírá...
Zrovna tuten mikrofon jsem viděl dost často prezentovanej, jako mikrofon s velkou odolností právě vůči zpětný vazbě.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Oconell

Příspěvek od Oconell »

Koukal jsem se n net a nasel jsem ho v kytarach,teda doufam,ze je to von http://kytary.cz/audix-om2-dynamicky-mi ... 66:0:0:1:0
Little.Sick.Fish
Kontaktovat uživatele:

Re: Vas nazor na mikrofon

Příspěvek od Little.Sick.Fish »

Oconell píše:Dobry den,chtel bych se zepta na vas profesionalni nazor na mikrofon,pozivat bych ho chte pokud omozno ve zkusebne i na podiu.Link je zde:http://kytary.cz/shure-pg58-xlr-perform ... 66:0:0:1:0 .Předem děkuji za Vaše názory.
Měl sem možnost mít v ruce jak Shure PG58, tak SM58. Abych řekl pravdu, tak ve zvuku myslim, že takovej rozdíl nebyl, akorát ten PG sbírá ruchy když s ním hýbeš, prostě neni dělanej na držení v ruce, to je fakt peklo, stačí šoupnout prstem a dělá to rány jak blázen. Ale ten zvuk moc posoudit nemůžu, nemám moc kvalitní repro, abych to nějak odlišil, je dost možný, že i tam to nebude taková sláva. Nám ve zkušebně sloužil i Sony za 200,- a rozdíl se moc nedal bohužel poznat, dokonce se mi zdálo, že tolik nevazbil, jako SM58 :lol:
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Příspěvek od Monikad »

Bodejť by ten lacinej Soňák vazbil :D Rozdíl mezi lacinou napodobeninou a skutečným mikrofonem dobrých parametrů, je nejen cena, ale tky citlivost a vyšší frekvenční rozsah, tedy i vysoké tóny, které "rozpískávají" zpětnou vazbu !! :wink:
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
Oconell

Příspěvek od Oconell »

Nevedeli byste a nejakym miku do 2000 ktery by mel vetsi odolnsotvuci zpetny vazbe,premejslel sem o tom Audixu a nechce s mi kupovat jetej,nejakej dobrej do zkusebny i na podium.Pokud mozno v kytarach.
Oconell

Příspěvek od Oconell »

pavel2
Odborník

Příspěvek od pavel2 »

AKG D5 je dobrej mikrofon a za ty peníze asi nic lepšího nekoupíš.
Oconell

Příspěvek od Oconell »

pavel2 píše:AKG D5 je dobrej mikrofon a za ty peníze asi nic lepšího nekoupíš.
JJ to sem rád,a neřekl bys mi k tomu i nějaký světlý a tmavý stránky pls?
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

"Svetly": Za ty prachy je dobrej.
"Tmavy": Neni tak dobrej jako vetsina drazsich mikrofonu (zvuk, odolnost vuci zpetne vazbe, odolnost, barva / transparentnost, ...)
Somnus Aeternus
Odpovědět

Zpět na „Mikrofony a snímání“