bubeník v krabičce, help please § §
Pravidla fóra
- wade of filcide
bubeník v krabičce, help please § §
Zdravým všecky ... prosimvás existuje nějaká krabička která má zabudoovaného bubeníka z hodně varyjecemy .... třebas v multyefektu zzom je tak něco podobného ale aby to bylo samotné , tím mám namysli jen prostě bubeníka , děkuji všem za odpovědi 
w n w
-
malejpeavey
-
malejpeavey
- wade of filcide
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
jeden čas jsem ho měla a doporučuji. Sice jsem neměla manuál a ovládání není zrovna intuitivní ( a angličtina není mým rodným jazykem), ale je to fakt supr mašina a má dobré zvukové banky.pehve píše:zadej si "automatický bubeník"
třeba Alesis SR 16 je klasika
pak jsem jej prodal a dnes bych ho zse brala.
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
" Co neuhraješ neukecáš!! "
- CzechJoker
- Kontaktovat uživatele:
Re: bubeník v krabičce, help please § §
Omlouvám se za resuscitaci starého vlákna, ale nechci zakládat nové. Uvažuji o automatickém bubeníkovi pro one-man-show a zatím z toho vychází nejlépe Alesis SR-18. Přesto uvažuji o jedné věci: existuje nějaký automat, který by umožňoval editaci skladeb v PC a následné uložení do paměti? Ty displeje jsou hodně titěrné, určitě by to bylo pohodlnější. Určitě nechci používat notebook. Existuje něco takového?