prosím doporučte snímač ke kobyle (humbacker)

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
guitarista.2

prosím doporučte snímač ke kobyle (humbacker)

Příspěvek od guitarista.2 »

U své bílé krásky ibanez rg350dx wh plánuji výměnu snímačů, ale zatím tedy jen toho u tremola. Zatím jsem zvyklý na keramiku, jenže bych zkusil něco silnějšího :twisted: Přemýšlím o Dimarzio, Seymour Duncan, Gibson a tokové. Prosím měl by někdo konkrétní skvělý nápad, třeba z vlastní zkušenosti? Kdyžtak nějaký ten odkaz :roll: :lol: :D :oops:
Naposledy upravil(a) guitarista.2 dne 12.03.2009 12:17, celkem upraveno 1 x.
P5YCHO

Příspěvek od P5YCHO »

HUMBUCKER!!!!! Grrrr,už se to konečně naučte psát lidi... :roll:
Stagg SG + Guitar Rig 3
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

tak nejdriv rekni co hrajes atd...dobrych snimacu je vpysk, ale kazdy na neco jineho..
guitarista.2

No já hraji sola, přímo kytarové skladbičky kde si potrpím na velké zkreslení. zvuky jsou dlouhotrvající. Jinak klasika rock, ale metal moc ne. Uvažuji spíš o magnetech alnico nic moc silnějšího vzhledem ke strunám 1.0. :roll: :shock: :?:
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

guitarista.2 píše:No já hraji sola, přímo kytarové skladbičky kde si potrpím na velké zkreslení. zvuky jsou dlouhotrvající. Jinak klasika rock, ale metal moc ne. Uvažuji spíš o magnetech alnico nic moc silnějšího vzhledem ke strunám 1.0. :roll: :shock: :?:
zkus is zahrat na nakou kytaru co ma SD SH4, myslim ze tim bys chybu neudelal..ma silny vystup, pekne se kresli, ma dlouhy sustain a je to AlNiCO
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

McKozias píše:
guitarista.2 píše:No já hraji sola, přímo kytarové skladbičky kde si potrpím na velké zkreslení. zvuky jsou dlouhotrvající. Jinak klasika rock, ale metal moc ne. Uvažuji spíš o magnetech alnico nic moc silnějšího vzhledem ke strunám 1.0. :roll: :shock: :?:
zkus is zahrat na nakou kytaru co ma SD SH4, myslim ze tim bys chybu neudelal..ma silny vystup, pekne se kresli, ma dlouhy sustain a je to AlNiCO
Snímač, který má dlouhý sustain? :lol:
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

Kamahl píše:
McKozias píše:
Snímač, který má dlouhý sustain? :lol:
nevim jak to napsat, ale i snimac ti udela to ze ti to dyl zni
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Inspiruj se tím, co jsem poradil kolegovi v jiném threadu:

http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.ph ... 979#192979

Zmíněné snímače by tobě mohly vyhovovat.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
afektband

Příspěvek od afektband »

No myslim že tam wohmou zmiňovaná kombinace SD SH-4 a SH-1 by ti mohla vyhovovat. Sám mám, výborný snímače, doporučuju.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
guitarista.2

Jde o to, že nevím jestli to bude pasovat do ibanez. Jo a prý když mám měnit snímače tak prý všechny? :? :?: :roll:
afektband

Příspěvek od afektband »

guitarista.2 píše:Jde o to, že nevím jestli to bude pasovat do ibanez. Jo a prý když mám měnit snímače tak prý všechny? :? :?: :roll:
To je chujovina, můžeš si snímače měnit jak chceš. Jak pasovat zvukově? Ta SH-4 je tak univerzální, že bude hrát i na koštěti.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

guitarista.2 píše:Jde o to, že nevím jestli to bude pasovat do ibanez. Jo a prý když mám měnit snímače tak prý všechny? :? :?: :roll:
Pasovat bude.

A měnit můžeš i po jednom, ale osobně považuju lepší strategii "když už, tak už" a vyměnit všechno najednou, at máš ve všech polohách přepínače vyrovnaně kvalitní zvuk.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
guitarista.2

tak děkuju borci :D :idea: :arrow:
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“