prosím doporučte snímač ke kobyle (humbacker)
Pravidla fóra
- guitarista.2
prosím doporučte snímač ke kobyle (humbacker)
U své bílé krásky ibanez rg350dx wh plánuji výměnu snímačů, ale zatím tedy jen toho u tremola. Zatím jsem zvyklý na keramiku, jenže bych zkusil něco silnějšího
Přemýšlím o Dimarzio, Seymour Duncan, Gibson a tokové. Prosím měl by někdo konkrétní skvělý nápad, třeba z vlastní zkušenosti? Kdyžtak nějaký ten odkaz

Naposledy upravil(a) guitarista.2 dne 12.03.2009 12:17, celkem upraveno 1 x.
- guitarista.2
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
zkus is zahrat na nakou kytaru co ma SD SH4, myslim ze tim bys chybu neudelal..ma silny vystup, pekne se kresli, ma dlouhy sustain a je to AlNiCOguitarista.2 píše:No já hraji sola, přímo kytarové skladbičky kde si potrpím na velké zkreslení. zvuky jsou dlouhotrvající. Jinak klasika rock, ale metal moc ne. Uvažuji spíš o magnetech alnico nic moc silnějšího vzhledem ke strunám 1.0.![]()
![]()
Snímač, který má dlouhý sustain?McKozias píše:zkus is zahrat na nakou kytaru co ma SD SH4, myslim ze tim bys chybu neudelal..ma silny vystup, pekne se kresli, ma dlouhy sustain a je to AlNiCOguitarista.2 píše:No já hraji sola, přímo kytarové skladbičky kde si potrpím na velké zkreslení. zvuky jsou dlouhotrvající. Jinak klasika rock, ale metal moc ne. Uvažuji spíš o magnetech alnico nic moc silnějšího vzhledem ke strunám 1.0.![]()
![]()
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
nevim jak to napsat, ale i snimac ti udela to ze ti to dyl zniKamahl píše:Snímač, který má dlouhý sustain?McKozias píše:zkus is zahrat na nakou kytaru co ma SD SH4, myslim ze tim bys chybu neudelal..ma silny vystup, pekne se kresli, ma dlouhy sustain a je to AlNiCOguitarista.2 píše:No já hraji sola, přímo kytarové skladbičky kde si potrpím na velké zkreslení. zvuky jsou dlouhotrvající. Jinak klasika rock, ale metal moc ne. Uvažuji spíš o magnetech alnico nic moc silnějšího vzhledem ke strunám 1.0.![]()
![]()
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Inspiruj se tím, co jsem poradil kolegovi v jiném threadu:
http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.ph ... 979#192979
Zmíněné snímače by tobě mohly vyhovovat.
http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.ph ... 979#192979
Zmíněné snímače by tobě mohly vyhovovat.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
No myslim že tam wohmou zmiňovaná kombinace SD SH-4 a SH-1 by ti mohla vyhovovat. Sám mám, výborný snímače, doporučuju.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- guitarista.2
To je chujovina, můžeš si snímače měnit jak chceš. Jak pasovat zvukově? Ta SH-4 je tak univerzální, že bude hrát i na koštěti.guitarista.2 píše:Jde o to, že nevím jestli to bude pasovat do ibanez. Jo a prý když mám měnit snímače tak prý všechny?![]()
![]()
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Pasovat bude.guitarista.2 píše:Jde o to, že nevím jestli to bude pasovat do ibanez. Jo a prý když mám měnit snímače tak prý všechny?![]()
![]()
A měnit můžeš i po jednom, ale osobně považuju lepší strategii "když už, tak už" a vyměnit všechno najednou, at máš ve všech polohách přepínače vyrovnaně kvalitní zvuk.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008