To je Theremin nebo jak se to jmenuje, ne? Hraje se na to máváním ruk kolem antény.P5YCHO píše:rasomaso: A neni?Já teda v tom taky nic jinýho nevidim..
Vaše sny
Pravidla fóra
PRS Custom 24 Artist
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Po výměně snímačů ok, ale jinak fujMcKozias píše:mit ibanu K7, tak sem stastny jako blecha
Kdysi jsem ji taky obdivoval, jenže filosofie kornů byla taková, že na ty K7 dávali nízkovýstupové snímače. A nízký výstup = bláto. Když si teď poslechnu zvuk starých kornů, kde je měli ty K7 (říkám schválně, nevím na co hrajou teď, třeba už mají jiné snímače atd) tak to je humus zvuk, bláto jak prase, akorát nahlas. Prostě z nízkovýstupáků se konkrétní zvuk dostává blbě. Něco o tom vím
Můj názor...
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
mit uz konecne tech 10k abych moch koupit kranka 
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
ja vim, ze ztoho leze bordel...ale nemuzu si pomoct, ja ten zvuk z jejich starych desek proste zeruDemilich píše:Po výměně snímačů ok, ale jinak fujMcKozias píše:mit ibanu K7, tak sem stastny jako blechaTakže rovnou jinou kytaru.
Kdysi jsem ji taky obdivoval, jenže filosofie kornů byla taková, že na ty K7 dávali nízkovýstupové snímače. A nízký výstup = bláto. Když si teď poslechnu zvuk starých kornů, kde je měli ty K7 (říkám schválně, nevím na co hrajou teď, třeba už mají jiné snímače atd) tak to je humus zvuk, bláto jak prase, akorát nahlas. Prostě z nízkovýstupáků se konkrétní zvuk dostává blbě. Něco o tom vímMám EMG HZ7A = alnico a mají dost nízký výstup. Plánuju někdy možná výměnu za aktivní EMG 707 = vysoký výstup a můžeš si poslechnout, jaký to je kurevský rozdíl - ten zvuk je zcela konkrétní a nezabasovaný i při podladění třeba na Ačko
Můj názor...
- 60'Rock_N'_Roll
to že si koupím JCM800 s boxem (nejlíp zachovaný originál, v horším případě hand-wired), k tomu hafec efektů a sbírku tak minimálně 10 kytar pro mě není sen, protože to se prostě stane, to se nebojím.
Můj sen je, abych pro ty hračky našel smyslupný využití a jen se mi neváleli po baráku
Prostě udělat nějakou kapelu a udělat na podiu pořádnou šou 
Můj sen je, abych pro ty hračky našel smyslupný využití a jen se mi neváleli po baráku
Stratocaster : Čína, Mexiko HSS
Akustika : jedna od táty z roku 1974, druhá je Nylonka od Schneidera
Kombo: VOX AD60VT
Akustika : jedna od táty z roku 1974, druhá je Nylonka od Schneidera
Kombo: VOX AD60VT
- Adamz Asah
- Kontaktovat uživatele:
Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
musim nesouhlasit, mel jsem K7 nejakou dobu a o bordelu nebo blatu bych teda nemluvil. imho prave ty slaby snimace tomu dodaj zajimavej ksicht, je teda samozrejme potreba mit poradnej apec. nejvic se mi ta kytara libila s modernejsima aparatama (diezel, peavey JSX, recto) a bednama s V30, treba na osmistovku + box s Tckama to nebylo ono. s mesa mark I to zas znelo docela zajimave, neotrele - ale bylo potreba mit poradnou bednu (nejvic me dostaval orange PPC212).Demilich píše:Po výměně snímačů ok, ale jinak fujMcKozias píše:mit ibanu K7, tak sem stastny jako blechaTakže rovnou jinou kytaru.
Kdysi jsem ji taky obdivoval, jenže filosofie kornů byla taková, že na ty K7 dávali nízkovýstupové snímače. A nízký výstup = bláto. Když si teď poslechnu zvuk starých kornů, kde je měli ty K7 (říkám schválně, nevím na co hrajou teď, třeba už mají jiné snímače atd) tak to je humus zvuk, bláto jak prase, akorát nahlas. Prostě z nízkovýstupáků se konkrétní zvuk dostává blbě. Něco o tom vímMám EMG HZ7A = alnico a mají dost nízký výstup. Plánuju někdy možná výměnu za aktivní EMG 707 = vysoký výstup a můžeš si poslechnout, jaký to je kurevský rozdíl - ten zvuk je zcela konkrétní a nezabasovaný i při podladění třeba na Ačko
Můj názor...
nakonec sla z domu ne proto ze by se mi nelibilo jak hrala (jediny co me fakt stvalo bylo ovladani, ocenil bych aspon jeste jednu diru na potak abych mohl predratovat ovladani na volume ke kazdymu snimaci) ale protoze jsem pro ni ve finale nemel vyuziti, v kapele jsem na ni napred chtel hrat pulku koncertu - to se po par zkouskach zredukovalo na tri pisnicky a postupne az na jednu - takze jsem na ni jenom cvicil a nahraval obcasny hostovacky do jednoho metalovyho projektu (na cviceni a metal byla naprosto uzasna, ale na kytaru za 30 papiru je to pro me docela maly pole pusobnosti)
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
zajimavy..myslis si ze apex2 je na tom o dost hur jak apex1?Kinx píše:musim nesouhlasit, mel jsem K7 nejakou dobu a o bordelu nebo blatu bych teda nemluvil. imho prave ty slaby snimace tomu dodaj zajimavej ksicht, je teda samozrejme potreba mit poradnej apec. nejvic se mi ta kytara libila s modernejsima aparatama (diezel, peavey JSX, recto) a bednama s V30, treba na osmistovku + box s Tckama to nebylo ono. s mesa mark I to zas znelo docela zajimave, neotrele - ale bylo potreba mit poradnou bednu (nejvic me dostaval orange PPC212).Demilich píše:Po výměně snímačů ok, ale jinak fujMcKozias píše:mit ibanu K7, tak sem stastny jako blechaTakže rovnou jinou kytaru.
Můj názor...
nakonec sla z domu ne proto ze by se mi nelibilo jak hrala (jediny co me fakt stvalo bylo ovladani, ocenil bych aspon jeste jednu diru na potak abych mohl predratovat ovladani na volume ke kazdymu snimaci) ale protoze jsem pro ni ve finale nemel vyuziti, v kapele jsem na ni napred chtel hrat pulku koncertu - to se po par zkouskach zredukovalo na tri pisnicky a postupne az na jednu - takze jsem na ni jenom cvicil a nahraval obcasny hostovacky do jednoho metalovyho projektu (na cviceni a metal byla naprosto uzasna, ale na kytaru za 30 papiru je to pro me docela maly pole pusobnosti)) a ty penize se mi zrovna hodily jinde. az budu mit ale zas nejaky love navic tak do ni asi zas pujdu, i kdyby jen na doma
Má stejný snímače, dřevo, jenom je bez floyda, takže ten zvuk asi bude dost podobnej.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
nehral jsem na tu levnejsi (jen na apex1, zajimavy bylo ze byl tak z poloviny tezky jako moje K7 - 325. vyrobeny kusMcKozias píše:zajimavy..myslis si ze apex2 je na tom o dost hur jak apex1?Kinx píše:musim nesouhlasit, mel jsem K7 nejakou dobu a o bordelu nebo blatu bych teda nemluvil. imho prave ty slaby snimace tomu dodaj zajimavej ksicht, je teda samozrejme potreba mit poradnej apec. nejvic se mi ta kytara libila s modernejsima aparatama (diezel, peavey JSX, recto) a bednama s V30, treba na osmistovku + box s Tckama to nebylo ono. s mesa mark I to zas znelo docela zajimave, neotrele - ale bylo potreba mit poradnou bednu (nejvic me dostaval orange PPC212).Demilich píše:Po výměně snímačů ok, ale jinak fujTakže rovnou jinou kytaru.
Můj názor...
nakonec sla z domu ne proto ze by se mi nelibilo jak hrala (jediny co me fakt stvalo bylo ovladani, ocenil bych aspon jeste jednu diru na potak abych mohl predratovat ovladani na volume ke kazdymu snimaci) ale protoze jsem pro ni ve finale nemel vyuziti, v kapele jsem na ni napred chtel hrat pulku koncertu - to se po par zkouskach zredukovalo na tri pisnicky a postupne az na jednu - takze jsem na ni jenom cvicil a nahraval obcasny hostovacky do jednoho metalovyho projektu (na cviceni a metal byla naprosto uzasna, ale na kytaru za 30 papiru je to pro me docela maly pole pusobnosti)) a ty penize se mi zrovna hodily jinde. az budu mit ale zas nejaky love navic tak do ni asi zas pujdu, i kdyby jen na doma