Podivné latence v Cubase (a následný výběr interface)

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

JJ myslel jsem ten edirol. Měl jsem i tu lexicon alpha. A taky v pohodě. Ale trochu se občas zahlcovala a dělalo to neplechu. To se mi u Fast Tracku nikdy nestalo. Takže zatím mám lepší zkušenosti s Fast trackem. Tu alphu jsem měl jenom chvíli a zase tak moc jsem toho na ni nenahrál.

Jinak souhlasím. Ta EMU 1212 bude určitě co se týká kvality lepší. Ale pochopil jsem to tak, že Dark chce externí nejlíp USB zvukovku. Podle toho jsem radil :-)
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Wohma píše:http://midi.cz/Comment.aspx?id=42655
Tohle vypada celkem slusne, ale nic moc o to mnevim. Je to teda ale FireWire - podle me vyhoda, pro nekoho to muze byt nevyhoda.
1. nevím co je FW, jsem rozhodnutý pro USB
2. je to víceméně už dražší než bych si představoval, tzn bych čekal nějakou dobu než bych to kupoval

ok, jsem teda zatím zaměřený na ten Fast Track :-)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

FW je FireWire. Je to jiné rozhraní pro kounikaci s pc. dokáže přenést mnohem větší datový tok než USB. Je míň náročný na procesor než USB, ale zase není to na každým pc. U ntb to většinou bývá, ale u stolích pc musíš dokoupit kartu. USB má výhodu, že ho prostě najde na jakýmkoliv PC když vezmeš kartu sebou.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

FireWire dneska uz byva taky vsude, ale clovek musi mit novy pocitac. Kazdopadne FireWire radic se da sehnat i za 200kc novej, takze pokud to Dark hodla pouzivat jen na jednom pocitaci, nevidel bych v tom rozdil.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

no, díky koncertu Dream Theater a nákupu lístku pod pódium se nákup přesouvá na osobní odběr v praze dne 30.6. :-)

budu se soustředit na trojici Maya 44, M-Audio Fasttrack a Lexicon Alpha, záleží a)na tom co budou mít na krámě, b)na financích (neměl by být problém) a c)na momentálním popudu (u mně nejpodstatnější faktor při výběru a nákupu)

díky za rady, každopádně
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Pupacku, dneska jsem zkusil toho Reapera a 1.to vypadá jako VELMI slušný soft a 2.to šlape jak hodinky :-) otázka je jestli se to za ty 3 měsíce stihne podělat - ty bych kartu pak koupil

akortá teĎ bojuju s nahráváním :arrow: SZ
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“