jinak mikrak uz "nejaky" da se rict mame, ale pripadne byste mohli jeste nejaky pls poradit, aby jsme se vesli do vyse zminene sumy . Hrajeme thrash metal. Dik.
Tak v první řadě - aktivní reprobox obsahuje zesilovač (podobně jako kombo v případě kytarových aparátů). Prostě jen zapojíš kabel a hraje to. U pasivního musíš použít externí zesilovač.
Tyhle boxy jsou to nejhorší co můžeš koupit. Raději bych zainvestoval do něčeho lepšího, aby to šlo použít i jako PA pro menší akce. Mixážní bude předpokládám sloužit jako předzesilovač pro mikrofon. Můžeš ušetřit tím, že zapojíš mikrofon přímo do aktivních beden (pozor ne všechny to umožňují, ale zrovna Skytec myslím ano).
Basa: Apollo DGB-1350, Kombo: Kustom KBA30X, Struny: Jimi Hendrix 1202 XL, Trsátka: Jim Dunlop X-H, Kabely: Stagg
ale prave, ze to nejlevnejsi a ne uplne nekvalitnejsi reseni by tedka vyhovovalo...protoze zkusebna je mala, a zadnou extra kvalitu nepotrebujem, jestli budou nejake akce, tak se to pujci...
Tak pořád je lepší ušetřit na zpěvu než na kytarách nebo aparátu, takže pro začátek to myslím nějak přežiješ. Záleží jak jsi náročný, se Shure PG58 se už podle mě zpívat dá a není předražený.
Na bazaru je ted RH sound bedna s 15" reprakem, kup tu. Tohle by vam ani nemuselo stacit a dost mozna by se to brzo vys*alo. O mikrofonech je tu spousta threadu... a o vyberu zpevovyho repra ostatne taky, takze HLEDEJ.
EDIT: PG58 nebrat. Ma slabou odolnost proti zpetne vazbe, poddekovej zvuk a je predrazenej. Soundking EH-002 bude hrat podobne, mozna i lip, a to za polovicni cenu.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu ‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau Somnus Aeternus
Wohma píše:Na bazaru je ted RH sound bedna s 15" reprakem, kup tu. Tohle by vam ani nemuselo stacit a dost mozna by se to brzo vys*alo. O mikrofonech je tu spousta threadu... a o vyberu zpevovyho repra ostatne taky, takze HLEDEJ.
EDIT: PG58 nebrat. Ma slabou odolnost proti zpetne vazbe, poddekovej zvuk a je predrazenej. Soundking EH-002 bude hrat podobne, mozna i lip, a to za polovicni cenu.
Je pravdou, že se na vazbu musí dávat pozor (vlastní zkušenosti). Zvukově se mi ale nezdá špatnej, i když na ten můj projev je to jedno
Basa: Apollo DGB-1350, Kombo: Kustom KBA30X, Struny: Jimi Hendrix 1202 XL, Trsátka: Jim Dunlop X-H, Kabely: Stagg
No hele ja ho mel a byl jsem dost zklamanej, kdyz jsme pak poridili Audix OM-2, tak to bylo o necem jinym (i kdyz doted do nej nas zpevak neumi uplne dokonale zpivat ). A OM-2 se z bazaru da sehnat skoro za stjeny prachy jako novej PG58
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu ‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau Somnus Aeternus
PG58 bych taky nedoporučil... potkal sem jednou a už ho vidět nechci...
dobrá otázka by asi byla, kolik lidí by mělo zpívat... hmm?
jinak pokud de o tu bednu... 100W? vlastním zesilovač omnitronic - stereo 2x65W. 30W kombo ukřičí víc. Ta bedna bude šeptat. Taky záleží, jak ste vybavení vy... 10W kombo 15W kombo a amátky s ptotrhlou blánou to zvládne
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.