WASHBURN SI61 GK+ vs Ibanez sa 260 fm

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
oldavoo
Kontaktovat uživatele:

WASHBURN SI61 GK+ vs Ibanez sa 260 fm

Příspěvek od oldavoo »

necross
Bandzone: saphet

Příspěvek od necross »

za mě Ibanez. tam to je taková šaškárna. Někdo jí na bazaru prodává. A ten hnusnej tvar. Podobá se to hnusný Ibanez Gaxce
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
raman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od raman »

ja mam tu ibanezku a muzu rict ze je dost slusna ma dobry tremolo (nerozlazuje se) je vzhledove vazne pekna akorat u ty mi drnci tlusty E i kdyz ho hraju prazdny zkousel sem zvednout kobylku ale nepomohlo to nevim treba je to jenom od kusu
konecne el. kytara: Ibanez SA 260 FM
klasicka kytara: handmade
kombo: Roland cube 15x
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Za mě zas washburn , sám ho mám a jsem s ním spokojenej , ibanez nemám z duvodu , že mi přijde , že z toho leze prostě takovej chemickej zvuk až nepřirozenej , hraje se na ně fajn , ale po zvukové strance ee , za mě washburn je to prověřená kvalita akorát se o nich dost málo mluví a to je škoda !
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
frytol

Příspěvek od frytol »

Washburn...pekelne dobrej nastroj:P ber ho a ten tvar je krasnej..:P mam taky
wenca93

Příspěvek od wenca93 »

Z těch dvou asi Washburn, i když se mi ten design moc nelíbí, jinak místo te ibanezky za 9 bych se radši kouknul po cortech, ale muže hrat zajimavě.
Gibson SG --> Tech21 Sansamp British, Dallas-Arbiter Fuzzface, VOX Time machine, Digitech Whammy --> Crate V50, Kustom 12 Gauge, Marshal ms-2:D

Stara španělka - DADGAD
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Nuker píše:Za mě zas washburn , sám ho mám a jsem s ním spokojenej , ibanez nemám z duvodu , že mi přijde , že z toho leze prostě takovej chemickej zvuk až nepřirozenej , hraje se na ně fajn , ale po zvukové strance ee , za mě washburn je to prověřená kvalita akorát se o nich dost málo mluví a to je škoda !
Člověče, nemel s tou chemií pořád :D Jak ti může z kytary lízt chemickej zvuk? :roll:

Upřímě řečeno, tady u těch dvou kytar považuju nemožný ti jednu poradit s čistým svědomím, protože to je souboj velmi vyrovnaný a spíš to bude o štěstí, na jaký kus narazíš. Nepopírám ale, že toho Washe považuju za pomalovanej hnus, kde jistě budeš hodně platit za design. U Ibaneze máš aspon jakous takou jistotu, že když to koupíš naslepo (což ale důrazně nedoporučuju!) tak nesplatíš nad výdělkem.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
oldavoo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od oldavoo »

beru ibanez
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“