The Edge (U2)

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

s těma lístkama to bude ještě průšvih, no jsem zvědavej.. me se do toho Dublinu moc nechce, ale bohužel je to asi nejreálnější a to z důvodu že tam mám 4 kámoše co tam makaj, čili můžou koupit fyzicky ty lístky a přebývat můž ty dva dny u nich, ale zase ta letenka něco stojí no...

no uvidim prodej by měl začít v pátek tušim, čili bud to půjde nebo ne... údajně by měli koncertovat ještě 2010 znovu (zřejmě kvůli tomu druhému albu co slibují)
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
panedge

Příspěvek od panedge »

pupack píše:s těma lístkama to bude ještě průšvih, no jsem zvědavej.. me se do toho Dublinu moc nechce, ale bohužel je to asi nejreálnější a to z důvodu že tam mám 4 kámoše co tam makaj, čili můžou koupit fyzicky ty lístky a přebývat můž ty dva dny u nich, ale zase ta letenka něco stojí no...

no uvidim prodej by měl začít v pátek tušim, čili bud to půjde nebo ne... údajně by měli koncertovat ještě 2010 znovu (zřejmě kvůli tomu druhému albu co slibují)
Z mých tajných zdrojů se dozvídám,že i českej ticketpro bude zase prodávat lístky do Polska,takže by to mělo bejt v poho,když ne já to mám do Polska 20 km takže je tam klidně pojedu fyzicky koupit ,klidně se pak můžem domluvit ,že bych ho vzal i tobě,až jak budeš vědět jak ti to dopadlo v tom Dublinu
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

panedge píše:
pupack píše:s těma lístkama to bude ještě průšvih, no jsem zvědavej.. me se do toho Dublinu moc nechce, ale bohužel je to asi nejreálnější a to z důvodu že tam mám 4 kámoše co tam makaj, čili můžou koupit fyzicky ty lístky a přebývat můž ty dva dny u nich, ale zase ta letenka něco stojí no...

Z mých tajných zdrojů se dozvídám,že i českej ticketpro bude zase prodávat lístky do Polska,takže by to mělo bejt v poho,když ne já to mám do Polska 20 km takže je tam klidně pojedu fyzicky koupit ,klidně se pak můžem domluvit ,že bych ho vzal i tobě,až jak budeš vědět jak ti to dopadlo v tom Dublinu
tyjo to ti ti dam určite vedet co a jak, dikec! :)
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
panedge

Příspěvek od panedge »

na polským ticketpro už je soutěž ..nějak chcete nejlepší lístky na U2?tak se zaregistrujte ,tak sem se zaregistroval a uvidíme
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

panedge píše:na polským ticketpro už je soutěž ..nějak chcete nejlepší lístky na U2?tak se zaregistrujte ,tak sem se zaregistroval a uvidíme
Myslim, ze v tom bude nejaky hacek :D
Jinak ja bych strasne rad jel, ale do Polska kvuli tomu...jsem detatko skolou povinne:l
panedge

Příspěvek od panedge »

pupack píše:
honzek68 píše:no to je supr az to budes mit na youtube tak napis :)
no tam to muzu hodit az nekdo nahraje backing track :) to muze trvat pekne dlouho zatim to hraju s origoš songem v mp3
Tady máš backing Magnificent a dopročuju Get on you boots ta je tam skvělá http://homepage.ntlworld.com/amib2005/#U2 :wink:
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

jojo díky ja uz ho pak druhej den nasel ze ho tam Edi dodal :) oni predelavali i ten design tech stranek s U2 backingem a ja to tam prehlidl :) uz mam na youtube 2 ukazky magnificentu s tim backingem prave :)
panedge

Příspěvek od panedge »

ok musím na to mrknout ,teď pracuju,ale večer na to mrknu
honzek68
Kontaktovat uživatele:

listky

Příspěvek od honzek68 »

a neslo by to s tema listkama zaridit nak pres cestovni kancelar?
Pidin

Příspěvek od Pidin »

absolutně mimo ale nevadí.

Stále sem si řikal co na tom U2 všichni maj a tedka po poslechu asi 30 písní to už chápu. Svělá muzika :-) (nebejt fora tka je neposlouchám dík)
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Pidin píše:absolutně mimo ale nevadí.

Stále sem si řikal co na tom U2 všichni maj a tedka po poslechu asi 30 písní to už chápu. Svělá muzika :-) (nebejt fora tka je neposlouchám dík)
tož vítej mezi nami :D U2 jsou holt kapelka ktera hraje muziku kterou bud milujes nebo se ti nelibi, nic mezi neni... z hlediska kytarového, úžasná záležitost, hlavně živé věci...
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

To já to po tom IMAXu poslouchal asi 3 dny v kuse nonstop U2 :D Až mi nakázala mamka tam pustit něco jiného, že už jí z Bona hrabe :D Jinak jsem asi ta neexistující skupina, co je ani nemiluje, ani nenesnáší :) jsou fajn...
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Giof píše:To já to po tom IMAXu poslouchal asi 3 dny v kuse nonstop U2 :D Až mi nakázala mamka tam pustit něco jiného, že už jí z Bona hrabe :D Jinak jsem asi ta neexistující skupina, co je ani nemiluje, ani nenesnáší :) jsou fajn...
no protože ty jsi Giof :lol: :lol: :lol: ty se tak trošku vymykáš no :P :P a nebo je miluješ, ale zatím to nevíš (ostatně poslouchat 3 dny U2 bych nevydržel ani ja) :P
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

Je pravda, že podle mě to hodnotit nejde :D Jen podle toho co jsem poslouchal dneska -> Def Lepard, Top of 90's pop hits -> Pink floyd -> Pendulum -> Zulya Kamalova -> Ine kafe ... a to je jen lehká ukázka toho jak přeskakuju z hudby na hovadiny :D
Lamps

Příspěvek od Lamps »

Edge? To on mě inspiroval ke hraní. Moc rád bych mu za to osobně poděkoval, ale nevím, jestli by měl zájem :D
To sólo z Bullet the Blue sky v ZOO TV Sydney žeru.. je tam z něj vyloženě cítit Hendrixovo duch :)
panedge

Příspěvek od panedge »

All because of you v mým podání http://www.youtube.com/watch?v=4JrAjPFjwX8
panedge

Příspěvek od panedge »

rasomaso

Re: The Edge (U2)

Příspěvek od rasomaso »

Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

rasomaso píše:Co říkáte na tohle http://www.youtube.com/watch?v=X5CW1SnRnUE :D :D
Raso, to je naprosto úžasný... prej "aj em Štěpán ent aj em frm ček repablik" :DDD ja bych tam měl asi orgasmus :lol: :lol:
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Já to dnes slyšel ráno a říkal jsem si U2 to jsou prostě žoldáci. :D Hele a tys tam nebyl? :mrgreen:
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“