Ozvučení klubu <- Řekněte mi svůj názor

Dotazy, rady, zkušenosti ...
Jens Ludwig
Odborník

Příspěvek od Jens Ludwig »

freeform píše:....
Nemusim řešit kabely navic ....
nemusíš řešit kabely navíc??? co to je za chujovinu??? k pasivní bedně tahnu jen drát od zeslabovače, kdeždo k aktivu tahnu napájení a sihnál - 2x víc drátu u aktivu...

... navíc do aktivu moc nesahneš - má pevně daný výhybky - to je sice fajn - funguje to super, ale ne vždy - v některých prostorách je potřeba udělat frekvence jinak....

ale i ten aktiv se tam nechá dát, to nepopírám - je to věc vkusu....

navic, když ti někdo chrstně piváka na pasiv je menší pravděpodobnost zkratu než u aktivu.... a i když proběhne zkrat, je škoda u pasivu menší než u aktivu...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +

omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
Oltec

Příspěvek od Oltec »

Vidím, že moc rad tady nedostal (řešilo se akorát, jak já sem blekotal- ty moje kecy byly určitě k h...u - beru všechno zpět )- ale teď bych trošku radil: když potřebuju !! profi radu !!! já sám zajdu do 1.MUSICDATA ohledně aparátů a 2. PRODANCE ohledně aparatur. Toto je druhý případ - jestli chce tazatel udělat profi apec určitě mu v PRODANCE najdou ideální řešení - vzhledem k tomu, že to vidím tak na tři ,čtyři kila, tak s ním určitě zajedou na flek a sami navrhnou optimální řešení - určitě, ale tady řešení nenajde - i Jens (kterýmu taky 100% věřím a uznávám ho!) žádný konkrétní vybavení neřešil , protože takle přes net to nejde. Já sám zvukařinu dělám moře let a stejně se chodím pořád vyptávat ,jak do firem, tak k ostatních kamošům.
Odpovědět

Zpět na „Ozvučování a osvětlování“