Jolana strikes back!

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

Pánové, Tornado se mi také vážně zamlouvá...je to nádherná kytara, z obrázků a popisu na tu cenu i vypadá, ty materiály, jen zpracování podle fotek neposoudíme, chce to vidět naživo.) Jen malinko nechápu, že nabízejí na pololubovku jen takový ostřejší snímače, ty aktivní EMG, to je uplně prasácký, dávat to na to.)
Až se někdy třeba objeví na bazaru, rád se na ní zajedu podívat.)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
KouClick

Příspěvek od KouClick »

RJ píše:kytary to jsou moc pěkné a jestli za ty prachy hrajou tak, jak mají ,tak proč ne.
Všimli jste si ale, jak trapný jsou ty jejich zvukový ukázky na stránkách?
Fakt ubohé, kdybych se tím měl řídit, tak si ji v životě nekoupím
ani ja je to tragedia :lol:
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

no ty vole, ta nahrávka fakt jede:D
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
kubog

Příspěvek od kubog »

Maples píše: Až se někdy třeba objeví na bazaru...
To asi nebude najlepšie znamenie (vačšinou)
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

proč ne? copak Ty jsi nekoupil nějáké své věci na bazaru a naopak neprodával? na tom vůbec není nic špatného a všichni kytaristi jsou takoví, že je časem něco přestane bavit, neznamená to, že je ta věc špatná.)
kubog

Příspěvek od kubog »

Nieeee :) nemyslel som to tak samozrejme z bazáru mam plno vecí, myslel som to tak že napr. veľmi krátku dobu po tom ako to človek kúpi.
RJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RJ »

kubog píše:Nieeee :) nemyslel som to tak samozrejme z bazáru mam plno vecí, myslel som to tak že napr. veľmi krátku dobu po tom ako to človek kúpi.
to může taky znamenat, že dotyčnej je blbec :wink:
A na nějaký znamení nevěřím, chytnu do ruky a hraju a pak se uvidí, jestli to hraje nebo ne
Stratocaster : Čína, Mexiko HSS
Akustika : jedna od táty z roku 1974, druhá je Nylonka od Schneidera
Kombo: VOX AD60VT
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

to se mi taky párkrát stalo a o těch věcech jsem si - až na výjimky nemyslel, že jsou špatný, prostě se občas unáhlím, třeba kvůli dobré nabídce a tak podobně:) nyní už si dávám pozor a všechno pořádně kontroluju, zkouším a přemýšlím:D
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Pár fotek z fabriky NBE kde se jolany vyrábí. Prostě radost koukat na to úžasný dřevo.

http://www.originalkytary.estranky.cz/c ... brika-/nbe
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
afektband

Příspěvek od afektband »

Ty basy z tý zebrany vypadaj fakt luxusně. Akorát se mi nelíbí ty hlavy kytar. Jinak to vypadá jako warwick.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
dlouhovlasac

Příspěvek od dlouhovlasac »

jo, to všechno jsem tam viděl, dělaj tam warwicky, framusy, deany, pak nějaký superstraty alá kramer, B.C.Rich a teď ty jolany. Ale pozor! dnešní jolany maj s těma starýma společný už snad jenom to logo na hlavici, je to prostě Gibson Les paul a mimochodem lepší než nějaký studia, který jsou dražší. Ostatně je to jsou jedny z těch levnějších kytar co tam dělaj, takže na povídačky o nějakym malym rybníčku můžete pustit z hlavy.
P.S. Všimněte si u těch nejdražších B.C. Rich tý popisky ,,vyrobeno v evropské pobočce''
Banhof

Příspěvek od Banhof »

Jolana vyráběna zakázkově v NBE musí být špička. Teď jsem si koupil v akci B.C.Rich Warlock Calibre, který byl v NBE vyroben a je to špičková práce a skvělý zvuk. Co se týče kytar na tvrdý rock a metal, tak je to nejlepší co jsem kdy v ruce držel :twisted: . O kvalitách Jolany diamant nepochybuji.
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Na jednu NBE kytaru jsem hrál byl to strat a nebylo to vůbec špatné - fakt hezká kytara krásnej perleťovej pickguard.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Red Bull píše:Na jednu NBE kytaru jsem hrál byl to strat a nebylo to vůbec špatné - fakt hezká kytara krásnej perleťovej pickguard.
A jen tak mimochodem co za značku to bylo nevíš ?
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

No oficiálně to na hlavě mělo značku přímo NBE nejdřív když jsem na toho strata hrál tak jsem přemýšlel co to je za značku a pak mě to trklo - že NBE je fabrika v Hořovicích.

Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Zajímavé, já si myslel, že pod svým názvem nic nedělají, že jsou jenom výrobce pro jiné značky. :)
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

To já taky, ale tohle byl strat přímo NBE a navíc za 12 000 a to použitý :wink: nebyl, ale vůbec marný. Zkoušel jsem ho teda na sucho, takže neposoudím snímače, ale zněl hodně živě průrazně a stratovsky i bez toho aby byl zapojen do Fendera.

caroline22
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od caroline22 »

Musím Vám ukázat tuhle fotku :!:
Obrázek

Koncert eagles of death metal, americká rocková skupina, lucerna 13.3, basák hrál na ni první dva songy a znělo to slušně :)

every evening's friday, every morning's monday...
...YOU MOTHERFUCKERS YOU'LL SING SOMEDAY!
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Tak ta fotka je super. Slyšel jsem na jednom festivalu i Jolanu Galaxis. A taky to nebylo tak hrozný na to jaký snímače tam dávaly.... :)
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
caroline22
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od caroline22 »

No jo, zajímalo by mě jestli na to hraje i normálně nebo jenom že přijel do česka :lol: zbytek koncertu teda odehrál na nejspíš dost starého precisiona

every evening's friday, every morning's monday...
...YOU MOTHERFUCKERS YOU'LL SING SOMEDAY!
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“