Abu píše:No je to asi psychycky problem. Jasne ze mi tam neprekazi jako mechanicky, ze bych do nej narazel trsatkem, ale prijde mi to proste takovy divny, malo prostoru. A u Strata to jeste jde, ale kdyz jsem hral na nejaky RGcko (Ibanez), tam uz nebylo vubec zadny misto, vsude samej snimac.
jn, to souhlas..me tam ten prostredni pripada proste navic..ale vyndavat se mi ho teda nece
noo navic.. jenze pro typický zvuk strata se pouziva prave zapojeni Kobylkový + středový = nejtypičtější zvuk strata
Krkový + středový
čili bych netvrdil ze je tam navíc ten středovej je právě základ a pak jen střídáš krk či kobylku
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Abu píše:No je to asi psychycky problem. Jasne ze mi tam neprekazi jako mechanicky, ze bych do nej narazel trsatkem, ale prijde mi to proste takovy divny, malo prostoru. A u Strata to jeste jde, ale kdyz jsem hral na nejaky RGcko (Ibanez), tam uz nebylo vubec zadny misto, vsude samej snimac.
jn, to souhlas..me tam ten prostredni pripada proste navic..ale vyndavat se mi ho teda nece
noo navic.. jenze pro typický zvuk strata se pouziva prave zapojeni Kobylkový + středový = nejtypičtější zvuk strata
Krkový + středový
čili bych netvrdil ze je tam navíc ten středovej je právě základ a pak jen střídáš krk či kobylku
Naprosto chápu ortodoxní zastánce klasickýh schémat Strat:SSS, LP:HB HB, Tele:SS. Ale pro normálního tvořivého člověka (tím spíš toho jen s jednou kytarou) je přirozená snaha si svého miláčka obohatit, upravit, zosobnit, nebo jen vyzkoušet jeho zvukový potenciál úpravou proti tradicím.
kmensik píše:Naprosto chápu ortodoxní zastánce klasickýh schémat Strat:SSS, LP:HB HB, Tele:SS. Ale pro normálního tvořivého člověka (tím spíš toho jen s jednou kytarou) je přirozená snaha si svého miláčka obohatit, upravit, zosobnit, nebo jen vyzkoušet jeho zvukový potenciál úpravou proti tradicím.
jo jo to dokážu pochopit, ale tak tím spíše bych přeci neodstranoval všechny zbylé singly jako zakladatel topicu, ale přidal bych tedy HB - aby měl člověk mající jen jeden "stroj" možnost mít jak HB tak Singl zvuk, ale tak to je fuk
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Já když měnil snímač, tak jsem si ho zapojil jen tak pro zajímavost na přepínač série/paralelní/sing ... Když jedu čistej zvuk, tak na sinl nedám dopustit, když to střídám tak si je zpojim paralelně a na zkreslenou hru normálně do série...
Až mi přijde, že snímač u kobylky vůbec nepoužívám... Asi ho vyndám a díru zadělám...