Prosím poraďte - Marshall vs Line Spider

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
antik

Prosím poraďte - Marshall vs Line Spider

Příspěvek od antik »

Zdravím , sem začátečník s elektrickou kytarou a nedavno jsem si koupil el. kytaru Cort Z42 a chtěl jsem si koupit Line 6 Spider 3 (15) . Ale neměli ho zrovna na sklade tak sem jim rekl ze pockam , ale prodavac mi rikal ze si mam radsi koupit Marshall MG15CD , ze Spider ma akort vice efektu . Tak sem si ho teda koupil ale kamos mi rekl , ze sem si mel pockat na Spidera , ze ten Marshall je na nic . A to me docela na***** . Tak chci vedet jestli sem udelal chybu ze sem si ho koupil a mel sem pockat na Spidera , nebo ne ..... Díky
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Mno myslim že prodavač je docela čurák :lol: hele nevim jak s tim Line6 ale toho Marshalla jsem měl a věřim že se daj sehnat mnohem lepší malý kombíčka za stejnou nebo menší cenu.
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Marylin

Příspěvek od Marylin »

řada mg od jima stojí za prd, co ti lidi neudělají pro kšeft, hruza... :( patřilo by mu nakopat někde....
Kapela:
AV Guitar s EMG 81 + 85, Peavey 6505+, Orange PPC 412 V30

Studio:
Reaper DAW, Focusrite Saffire Liquid 56, Focusrite Saffire 40, JBL LSR 305, GAP FC 1, Line Audio CM3´s, Shure SM 57, Soundking ED007, Audix OM 2, Audix D4, Audix i5, Akai LPD 8, Presonus Faderport, Hammerwave comps, 500 series rack by Vandaalelectronics, Golden Age Pre 573, LaChapell Audio Pre 583s
antik

Příspěvek od antik »

A myslíte , ze by melo smysl treba toho marshalla prodat a koupit si toho spidera?
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Prisetri a podivej se po necem s 12" reprakem, Crate tusim neco takovyho ma. Cokoli s 10" nebo nedejboze 8" nebude hrat dobre.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

antik píše:A myslíte , ze by melo smysl treba toho marshalla prodat a koupit si toho spidera?
Mel bys mit nejakou lhutu na vraceni penez bez udani duvodu, ne?

Jinak Roland Cube 15X nebo 20X taky nejsou vubec spatne. Mel jsem 15X asi rok a pohoda kombicko na nocni brnkanicko.
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Za ty prachy koupíš crate fw15 což má jak poznamenal wohma 12' repro , nepřijde mi sice , že je to na doma , spíš na garaž jelikož je to hlasitý jako kráva , ale s tím MGčkem , ja bych je nakopal do prdele takový "zmrdy" ... Mg se mi líběj , ale až ty velky verze a jsou nechutně předražený.
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
antik

Příspěvek od antik »

Bohuzel uz doba na vraceni penez vyprsela , tak me to docela s**e a to sem jeste slusny . A zalibil se mi ten Line 6 Spider III , ze bych trochu nasetril , prodal Mg15 a koupil ho , (asi 30 , 12'' repro) co myslite?
antik

Příspěvek od antik »

No tak sem napsal do toho obchodu a napsali mi ze neni problem a ze mi toho marshalla vymeni za Spidera . Tak aspon neco :)
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

antik píše:No tak sem napsal do toho obchodu a napsali mi ze neni problem a ze mi toho marshalla vymeni za Spidera . Tak aspon neco :)
no vidis, myslim ze budes spokojenej, pak dej vedet :wink:
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Skipper
Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skipper »

co ja vim tak Spider nema taky moc dobrej zvuk ale nevim nezkoušel sem, ale MG je nechutný ať sem kroutil jak chtěl nic sem z toho nedostal jedině bych musel ty poťáky vyrvat pak bych z toho možná dostal to co sem chtěl :lol:
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

shodou okolností jsem s toouhle cortkou a s tim spiderem strávil celý lyžák (má to spolužák, pro zájemce někde uploaduju fotku jak hraju v čepici s rolničkou :-D) a zvuk se mi moc nelíbil, byl takový hodně chemický... cce si to skusit jestli ti bude vyhovovat... ale každopádně je to asi lepší než to MGčko, na doma to bohatě stačí... snad ti bude vyhovovat.
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
MrDeathCZ
Bandzone: http://bandzone.cz/targetattack

Příspěvek od MrDeathCZ »

moje první kombo bylo o řadu níž, tudíž Line 6 Spider II 30W a nemohl jsem si ho vynachválit....můj dojem je takový, že firma line 6 dělá hoooodně kvalitní věci a tím kombíčkem nemůžeš nic zkazit, řada MG od marshalla je známá svou nic moc kvalitou, ale samozřejmě je to otázka vkusu....nyní hraju na ENGL RB Custom a pošilhávám po Line6 POD X3 Live...:-)
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + ....pro nás žiješ dál v našich srdcích Petře!!
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“