Marshall Bluesbreakers II
Pravidla fóra
Marshall Bluesbreakers II
Máte s nim nekdo zkušenost???Dneska sem potkal hudebniny a byl takm tak sem ho vzal a potřeboval bych poradit jat ho dobře nastavit
kytara:Epiphone Les Paul LP100 a Squier by Fender affinity strat
španělka neznámého původu
kombo:Kustom Dart
Efekt:Marshall Bluesbreakers II
trsátka:dunlop tortex
tak aby se ti jeho zvuk líbil... co víc na to říct?
jinak taky bych chtěl mít tak moc peněz abych jen tak potkal hudebniny a něco si jen tak koupil
jinak taky bych chtěl mít tak moc peněz abych jen tak potkal hudebniny a něco si jen tak koupil
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
si myslis ze sem to koupil bez vyzkoušení jo???kdyby ses radši zeptal jestli sem ho vyzkoušel a nemlel kraviny.a nastavení manualu sem zkoušel.Jen sem to sem napsat kdyby třeba o tom někdo scháněl informace
kytara:Epiphone Les Paul LP100 a Squier by Fender affinity strat
- Abu
- Bandzone: http://bandzone.cz/thedirtyraccoons
- Kontaktovat uživatele:
On bude mozna problem v tom, ze tim krmis nejake tranzistorove kombo. Tyhle "overdrive" krabice funguji daleko lepe kdyz s nima vybudis vstup lampoveho komba. Krabicka zvuk jen trochu "nabudi", prida hlasitost, trochu komprese a vyssich stredu a o vetsinu zkresleni se pak postara nakopnuty lampovy zesik. Takhle by se mel pouzivat overdrive.
Hraju výhradně na šrot.
nechci zakladat novy auditko tak vyuziju tohle..
chci se zeptat jestli ma cenu kupovat si nejakou zkreslovaci krabicku (klidne i ten BB aby nebylo OT
) kdyz mam tranzistorovy kombo nebo sou ty krabicky fakt jen na nakopnuti lampacu? de mi o to jestli se vyplati dokupovat nejaky zkresleni kdyz mam doma Rolanda 15x
chci se zeptat jestli ma cenu kupovat si nejakou zkreslovaci krabicku (klidne i ten BB aby nebylo OT
Urby píše:si myslis ze sem to koupil bez vyzkoušení jo???kdyby ses radši zeptal jestli sem ho vyzkoušel a nemlel kraviny.a nastavení manualu sem zkoušel.Jen sem to sem napsat kdyby třeba o tom někdo scháněl informace
jako sorry, musím se zastat kamahla. napsal si něco co znělo jako "potkal sem hudebniny, koupil jsem bluesbreakera, nelíbí se mi, musím ho nastavit tak aby se mi líbil" jako toč s čudlíkama, dej si 2 hodiny práce, za tu dobu tě napadnou všechny kombinace co jdou...
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
myslim že je spoustu krabiček co se daj úplně v pohodě použít i s tranzistoremShrot píše:nechci zakladat novy auditko tak vyuziju tohle..
chci se zeptat jestli ma cenu kupovat si nejakou zkreslovaci krabicku (klidne i ten BB aby nebylo OT) kdyz mam tranzistorovy kombo nebo sou ty krabicky fakt jen na nakopnuti lampacu? de mi o to jestli se vyplati dokupovat nejaky zkresleni kdyz mam doma Rolanda 15x
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."