PARKER

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

nozaki píše:...proč Kytary.cz nezačnou distriubovat Reverendky, nebo Eastwoody.A nebo Schecter...
Naprosty souhlas. Od Parkera je to jak ktera kytara. Pravda je, ze jsou svym vzhledem nenapodobitelne a hned kazdy podle charakteristickych tvaru pozna o jakou znacku jde.
Regular John

Příspěvek od Regular John »

Eastwoody a Reverendy jsou spíš pro fajnšmejkry, těch tu zas tolik není :lol:
KouClick

Příspěvek od KouClick »

hmm mne sa páči nemože mat každý LP/SG/Strat/Tele :oops:
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

Sice se mi nelibi, ale urcie lepsi nez Longhorn. A jestli je to kvalitni kytara, neni co resit.
necross
Bandzone: saphet

Příspěvek od necross »

na ní taky hraje Mirek Chyška. Ale taky se mi nelíbí. Ale asi bude dobrá
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
Jimm.ik
last.fm: http://www.last.fm/user/Crazyjimm
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/jimmik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimm.ik »

Mě se třeba líbí... Záleží na vkusu já zase nemám rád tele
necross
Bandzone: saphet

Příspěvek od necross »

tele taky designově se mi nelíbí ale hrál jsem na jednoho staršího fendera a hrál špičkově. S touhle to může být stejný.
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

Regular John píše:Eastwoody a Reverendy jsou spíš pro fajnšmejkry, těch tu zas tolik není :lol:
me se eastwood a reverend libi moc ale postupem casu zjistuju ze bych rad nejakej crazy tvar na kerej se ovsem bude dobre hrat...
to nic nemeni na tom ze porad prahnu po tom cervenym Daredevilu s HB od reverendu :-)
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
wenca93

Příspěvek od wenca93 »

P5YCHO píše:
Demilich píše:Mi se přesně tenhle tvar líbí :-) nejlepší je celý šedý, s tím černým hmatníkem z kosmomateriálu :) ty tady zatím nemají. Hlavice super nápad. Připomíná mi Blackmachine hlavici (taky hustá, dělají drsné kytary!):
Obrázek
Na tu by se dalo suprově zahrát intro z Ironmana,jestli někdo ví,co tim myslim. :lol:
jj, Bend prazdného E :D
Gibson SG --> Tech21 Sansamp British, Dallas-Arbiter Fuzzface, VOX Time machine, Digitech Whammy --> Crate V50, Kustom 12 Gauge, Marshal ms-2:D

Stara španělka - DADGAD
wenca93

Příspěvek od wenca93 »

Ty Parkery jsou pry dost dobre kytary, jinak znam i hnusnější...třeba Hohnera :?
Gibson SG --> Tech21 Sansamp British, Dallas-Arbiter Fuzzface, VOX Time machine, Digitech Whammy --> Crate V50, Kustom 12 Gauge, Marshal ms-2:D

Stara španělka - DADGAD
impact

Re: PARKER - Tomu říkám hnusná kytara

Příspěvek od impact »

*Twisted.Brother* píše:http://kytary.cz/parker-elektricka-kyta ... 91:0:0:1:0 WTF?

Né vážně , narazil jsem na tyhle kytary náhodou , jsem zvědavý na váš názor , pro mě je to vyloženě hnusná kytara .. :)
Je tam vidět velká inspirace jejich modelem Fly. http://www.parkerguitars.com/code/models/models_fly.asp

Mě se to líbí.
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.

Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

wikxzen píše:
nozaki píše:...proč Kytary.cz nezačnou distriubovat Reverendky, nebo Eastwoody.A nebo Schecter...
Naprosty souhlas. Od Parkera je to jak ktera kytara. Pravda je, ze jsou svym vzhledem nenapodobitelne a hned kazdy podle charakteristickych tvaru pozna o jakou znacku jde.
Schecter jsem se snažil protlačit a nebude, stojí za tím důvody z obchodnického "podsvětí". Ty Reverend a Eastwood jsou zajímavý nápad, už jednou jsem se o nich zmiňoval, tak to zkusím znova. Mohl by to být zajímavý tah je začít distribuovat.

impact: Ono v podstatě Fly je jejich vlajková loď, která se ale cenově pohybuje někde mnohem výše, proto mají nižší verze NiteFly a případně P, které jsou cenově dostupnější. Takže tady nejde o inspiraci, tady jde o totožný design v jiné kvalitativní kategorii.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
James.v6

Ou..

Příspěvek od James.v6 »

Parkery se mi líběj!
Tvar je spešl a v bílé barvě krása..!Chtělo by to je zkusit jak se na ně hraje!
Ibanez Prestige RG 1570-----RP350------
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Nějak jsem se zapomněl, že jsem Parkerku vyzkoušel - šlo o P44, čili o model z té nejnižší řady, ale i tak mě velmi překvapila.

Velmi podařený zvuk z elmag snímačů, a opravdu hodně přesvědčivý zvouček z piezo snímače. Tohle je na jedničku, bohužel jsem nemohl ozkoušet míchání obou dvou, protože jsem neměl stereo kabel. Nevýhodou nástroje je to, že kvůli menšímu objemu použitého dřeva má o něco tišší zvuk nasucho, tudíž kytara trochu méně hraje sama o sobě, ale neviděl bych v tom žádnou zásadní překážku.

Zpracování bylo též nadstandardní, nevím, co bych vytknul. Dokonce i seřízené to bylo slušně.

Kapitolou samo o sobě je pohodlí hry. Ten nástroj prostě padne do ruky, hraje se na to opravdu pohodlně. těžko zde co vytýkat, protože zde jsem mouchy nenašel, do mých pazour seděla skvěle. :wink:

Suma sumárum - jde o nástroj, u kterého bych si dokázal představit, že bych ho mohl jednou míti, ale spíš než o P řadě bych případně uvažoval o NiteFly, které jsou střední Parkerovskou třídou.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
DL
Kontaktovat uživatele:

Re: PARKER

Příspěvek od DL »

Nero, kdyby jsi někdy váhal, s čím vyzkoušet nějakej efekt nebo apec, mohl bych tě poprosit aby jsi upřednostnil tu NiteFly?
http://kytary.cz/parker-nfsadb-made-in-u-s-a/HN113557/

Dost by mně zajímala.

Ta a nebo žádná jiná :)
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

DL píše:Nero, kdyby jsi někdy váhal, s čím vyzkoušet nějakej efekt nebo apec, mohl bych tě poprosit aby jsi upřednostnil tu NiteFly?

Dost by mně zajímala.

Ta a nebo žádná jiná :)
pro mě osobně opravdu perfektní kytara :) Dobré zpracování, skvělý zvuk - bohužel měla i své mouchy - nešikovně umístěný přepínač piezo snímání a hrozný volume boost při zapnutí piezo snímače (to by ale podle mně šlo někde uvnitř nastavit) :) jinak moc pohodlná, výborný zvuk a velká variabilita (SSH = win)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

DL píše:Nero, kdyby jsi někdy váhal, s čím vyzkoušet nějakej efekt nebo apec, mohl bych tě poprosit aby jsi upřednostnil tu NiteFly?

Dost by mně zajímala.
Už jsem na ní hrál, takže klidně hrň konkrétní dotazy... :wink: Případně ji můžeme probrat někdy během týdne osobně - už mi je blbé, že pořád držím tvůj mamutí klon :mrgreen:

Co se týče toho volume boostu, myslím, že tam je interní trimmer, kterým to lze ukočírovat.

PetrPeter 1975 - 2008
DL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DL »

Nero píše: Už jsem na ní hrál, takže klidně hrň konkrétní dotazy... :wink: Případně ji můžeme probrat někdy během týdne osobně - už mi je blbé, že pořád držím tvůj mamutí klon :mrgreen:

Co se týče toho volume boostu, myslím, že tam je interní trimmer, kterým to lze ukočírovat.
Paráda. Vlastně nemám moc konkrérních dotazů. Zajímá mně vlastně cokoliv, jakákoliv i maličkost.
btw, jak to funguje s tim stereo "kabelem-zapojením-whatever" ? Dá se, předpokládám využívat na jediném apci.

Jinak to chce jen zkusit, jestli by mi vyhovoval u krku "pouze" singl a jestli padne do ruky a mohl bych z fleku kupovat. Problém je, že není kdy hrát, takže by mi tu ležela a to nechci :x

PS:Pokecat můžem, beru tě za slovo :)
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Nero: jo, v to tak nějak doufám a trochu s tím i počítám :) mám dojem, že tam mívají i nějakou základní ekvalizaci

DL: já osobně bych u krku ani nic jiného na téhle kytaře nechtěl :) Krkový singl je pro mně neskutečná lahoda, tím si mě ta kytara taky trochu získala :wink:

s tím stereo zapojením to je tak, že buď jedeš do jednoho aparátu zvuk z magnetických snímačů i z piezo snímače, nebo to rozbočíš do dvou aparátů
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Když použiješ mono kabel, tak se ti piezo i magnetické snímače míchají, když použiješ stereo kabel, tak jde každé zvlášt. A ta zmíněná ekvalizace tam je taky někde schovaná.

Ohledně toho singlu u krku - sice bych to neviděl tak jednoznačně jako DA (moje choutky jsou přesně opačné), ale i tak si nemyslím, že by zrovna tohle mělo být komplikací. Ten zvuk je parádní a vytáhnout se z toho dá v podstatě ledasco.

A teda neumím si představit, že by zrovna Parker někomu nesedl do ruky. On se možná nezdá, ale je neuvěřitelně prakticky řešený.

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“