mno, na tu Yamahu sem nehral tak ze ji nedokazu posoudit, zato toho Axla mam sice kapanek predelanyho ale hraje na jednicku, kdybys chtel nejaky nahravky na toho Axla tak mi pisni na icq
Na tu yamahu jsem hrál a fakt mě příjemně překvapila, perfekt dohmat, pražce zabroušený, krk nezkroucenej, akorát ty snímače... jsou takový umírající...
Neodpustím si: za něco málo pod sedmičku ti prodám Kytaru s RMkama a i s kombem. Viz podpis, kdyžtak tam nebo PM.
Yamahu EG112 mam uz cez 7 rokov.. Nemozem sa stazovat.. Je celkom fajn aj ked s inymi gitarami som ju moc zatial nemala moznost porovnavat.. Teda v tejto cenovej hladine je to podla mna vhodne..
já bych stím badwaterem radši štěstí nezkoušel (už jsem ho viděl, pravda nehrál jsem na něj ale stejně ve mně moc důvěry nebudil)
k tomu setu - ohledně kvality nic nevím, kombíčko je prťavé, takže na doma.. možná se ti podaří za stejný peníz sehnat lepší kytaru a kombo samostatně ?
Exhum píše:Tak ten set bych rozhodně nebral... Kolik na to máš financí?
Jestly aspoň tech 6 tis. a chceš jen kytaru tak bych šel do bazaru. Za 6 tis. se tam dají vyčíhnout už fajne kousky...
hm?a co kombo?
Za 4ku ma axla +za2k ma CrateFW15W
Říkám, že jestly chce jen kytaru... Hrál jsem na kytaru z obdobnýho setu a byla těžká, nic moc zpracování ale to je taky dost individuální... Proti tomu Axlovi nic nemám, jen vzhledem k tomu, že je začátečník by měl zvážit jestly není lepší kytara bez tremola...