Oldschool Fuzz/OD ke stratu a tranďáku
Pravidla fóra
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
poslechni si ty raconteurs. JAck White ho používá. JEště víc ve white stripes. On ten zvuk není tvrdej jako pilovitě, spíš je to brajgl. chupatej syčák. Základní zkreslení to rozhodně není, ae na zajímavej sólovej zvuk proč ne.
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
přesně tak... veškeré overdrive a screamery jsou určené k vybuzení lamp... ostatně stačí si přeložit a zamyslet se nad názvem že jorasomaso píše:proč mu radíte tubescreamer, když chce hrát na trandu?
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
- 60'Rock_N'_Roll
hele nevim proč na mě křičíš, ale téma se jmenuje Oldschool Fuzz/OD ke stratu a tranďáku, takže se neptá co si má koupit dopředu když bude mít v budoucnu lampu, ale co si má koupit teď k Marshallu MG15.60'Rock_N'_Roll píše:protože po prázdninách bude mít lampu!!!rasomaso píše:proč mu radíte tubescreamer, když chce hrát na trandu?
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
A nechces tedy radeji pockat na to, az budes mit lampovy zesilovac? Je konec brezna, utece to rychle. Setril bych na lampu uz nyni. S trand zkreslenim uz to nejak vydrzis snad?
Dival ses na RATy od Pro Co? Treba You Dirty RAT...ten je slusne chlupaty, ale jeste pomerne prijatelny napriklad oproti Big Muffu.
Dival ses na RATy od Pro Co? Treba You Dirty RAT...ten je slusne chlupaty, ale jeste pomerne prijatelny napriklad oproti Big Muffu.
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
toe slovo do pranice. Já sme prodal nějakou dobu zpět velkýho muffa a teď bych rád pořídil toho dirty rata, páč mi přecejen ten chlupatej zvuk chybí, ale zase bych rád víc středo-výšek.wikxzen píše:A nechces tedy radeji pockat na to, az budes mit lampovy zesilovac? Je konec brezna, utece to rychle. Setril bych na lampu uz nyni. S trand zkreslenim uz to nejak vydrzis snad?
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Jo, psal jsem už v prvním příspěvku že jsem přemejšlel i nad RATama... dokonce si ho můžu i vyzkoušet, vím o hudebninách kde je maj... a zkusím se zeptat jestli by nemohli sehnat i toho Double Muffa, abych si ho moh vyzkoušet...
Právě že se mi moc čekat nechce, páč mě to zkreslení už dlouho se*e a rád bych přes prázdniny dost hrál, ale když se mi nelíbí zvuk tak s tím po chvíli seknu
Právě že se mi moc čekat nechce, páč mě to zkreslení už dlouho se*e a rád bych přes prázdniny dost hrál, ale když se mi nelíbí zvuk tak s tím po chvíli seknu
- 60'Rock_N'_Roll
jak tě tak čtu, tak ti něco kćhci říct. pokud si po prázdninách budeš kupovat lampu na 100%, tak nemá cenu na těch pár měsíců kupovat efdekt, kterej bude znít dobře i s tranziatorem. Proatě když tranzistor budeš mít nějakej pulrok, tak si myslim, že tran+tubescreamer nebude znít taaak moc špatně. Myslim, že by si to mohl vydržet...a potom? potom tě čeká libovej zvuk táhnoucí se z lampy a screameru. to je snad to nejlepší, co může bejt. to je můj názor. asi to na tran. bude horší, než nadupanej RAT, ale RAT a lampa se lampě a screameru nevyrovná.... 
Mam double muffa s trandem a podle me parada. Na to ze to ma dva knoby dost zvukovych moznosti - vybudit, mirne nakreslit, prebudit nebo az skoro nafuzzovat..
Jediny, co je na nem demetni je, ze pokud pred nej date nejake kreslitko, dejme tomu ds1, to zapnete, k tomu zapnete double muff za to, tak to bude pridavat neskutecne moc vysokych rezavych sra*ek.
Omezeni v tomto pripade je to, ze by melo byt z OD/fuzz/dist jako prvni.
Jediny, co je na nem demetni je, ze pokud pred nej date nejake kreslitko, dejme tomu ds1, to zapnete, k tomu zapnete double muff za to, tak to bude pridavat neskutecne moc vysokych rezavych sra*ek.
Omezeni v tomto pripade je to, ze by melo byt z OD/fuzz/dist jako prvni.
- 60'Rock_N'_Roll
- 60'Rock_N'_Roll
- 60'Rock_N'_Roll