POMOC warwick

Precission, Jazz, Modern, ...
Odpovědět
wgocorrection
Kontaktovat uživatele:

POMOC warwick

Příspěvek od wgocorrection »

zdar lidi chtěl bych si poříďit nový nástroj. proto se vás zde chci zeptat především zkušenějších hráču na Vaše zkušenosti a názory na basy značky warwick a především model Corrvete a Thumb on. Chtěl bych si jeden kousek pořídit. Jde mi o zvuk a náročnost hraní.dřív se mi tyhle basy moc nelíbily, dával sem přednost ibanezkam ale teď se mi trochu začli líbit, ale myslím že zde jde především o ten sound.díky
hrushi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hrushi »

Corvetty jsou dobré nástroje, mají svůj zvuk a jsou vesměs oblíbené, někdo nedává jejich tvar, ale jinak je to vhodná moderní alternativa. Náročnost hraní? Myslíš asi pohodlnost krku...No, asi tak - Ibanezky jsou proslulé úzkými tenkými krčky, ten krk od Warwicku je pořádný kus stromu, ale hrát se na něj dá, je to spíš o zvyku.
S Thumb on nemám zkušenost
Sandberg California JM5, Ampeg SVT-3 PRO, Ampeg SVT 610 HLF, Colorsound Bass Fuzz, PW-CT-04

http://myspace.com/thievesinstreets
http://bandzone.cz/thievesinstreets
DJmanasek
Rádce
Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJmanasek »

Takhle, warwicky jsou na hraní hodně pohodlné, oproti třeba Fenderům mají daleko menší dohmat, mají užší krk a celkově lépe sedí.

Jinak, já jsem uvažoval dlouho mezi warwickem a basou značky Mayones, nakonec jsem si vybral Mayonesku, viz můj podpis. a zní to parádně.

Co se týče Thumb on, je to prý nějaká verze Corvetty s ostřejším zvukem na slap
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
Chochy
Bandzone: www.bandzone.cz/pavoucy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chochy »

Na corrvetu hraju už dva roky a nenašel jsem na ní jedinou chybu.Dobře mi sedí, ladí a zvuk mi taky vyhovuje.Ale spíš by chtělo, aby jsi si ji někde vyzkoušel, protože každý má jiné nároky...
Basa - Sandberg California JM5
Zesilovač - Gallien-Krueger- Backline 600
Bedna - Peavey 410 TXF EX bass cabinet
Na doma -Line 6 LowDown 15
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Já hrál před nějakým časem a nějěkaje vícestrunnej warwick a bylo tu hustý..sice jsem si tenkrát moc nerozuměl s tvarem těla, páč ty jejich tvary jsou zvláštní, ale zvuk je špica. Sám se tedka na Warwicky dívám.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Baloun

Příspěvek od Baloun »

Kamarár má thumb bolt on.Je to fakt dobrý dělo,zvuk je nádhernej.
Jinak mrkni ještě na spectora,vyrábí se v Hořovicích,na hlavě je Made in Czech Republic,je to malá fabrika a lidi mají zkušenosti,dělají se ručně a vybereš si dřevo jaký se ti líbí atd.Já ho mám a neměnil bych,Ibanez jsem měl před tim a nedá se to srovnávat.
Spector Europe LX 4
Fenix JB 5-string+RM eq
Fender JB
Hartke
du-lo

Příspěvek od du-lo »

Horovice jsou fajn. Odtamtud mam sve MTD. Videl sem tu vyrobu. Osahal si par nastroju za x desitek tisic. Krasa, vonici lepidlo a pryskyrice, o kus dal smrad lakyrny .. uzasny :)
MTD Beast 5, Marshall MB 4210, Warwick RockKejbl 6m, Warwick YellowLejbl
Audix OM2s
Klarinet, Melodica, fletny, nejake klapky, jambo, spanela, ...
--------------------------
Jolana Superstar misto luku =)
zmena: www.skazenaskarlet.wz.cz
cenda

Příspěvek od cenda »

Korvety jsou super... ale dal bych přednost verzi se singlama... je to perfekt stroj... pohodlnej a i zpracováním budí respekt nejen zvukem...
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Když už tu hovoříte o těch hořovicích. Tak tady posílám odkaz. Dost blbně se to hledá...

www.nbe.cz
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
.:DannY:.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .:DannY:. »

EDIT: sry, jestli to pomůže tak to smažte...
Naposledy upravil(a) .:DannY:. dne 23.03.2009 23:46, celkem upraveno 2 x.
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Dynny prosímtě. Takovýhle komentáře si nech od cesty. Nikomu tenhle názor nic nedá a není to k tématu..... :!:
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Odpovědět

Zpět na „Baskytary“