Prostě když chce někdo hrát takle, tak mu nenuť ať hraje jinak. A říkal sem že se už nebudem dohadovat co? Šit...to mi moc nejde
Problém s Power taby
Pravidla fóra
Kamarád začal na kytaru a powery chytal hned taky takhle s malíčkem. To máš jak když někdo jezdí na snowboardu levou dopředu, někdo pravou. Já takle nehraju, já s tebou souhlasim, jen mě prostě sralo to tvoje hrozný přesvědčení, že TAKLE je to správně a TAKLE to MÁ každej hrát.
Prostě když chce někdo hrát takle, tak mu nenuť ať hraje jinak. A říkal sem že se už nebudem dohadovat co? Šit...to mi moc nejde
Tak sorry, ale nic nikomu nenutím - je na každém, čím se bude říditžebrák píše:mě prostě sralo to tvoje hrozný přesvědčení, že TAKLE je to správně a TAKLE to MÁ každej hrát.
...to nedohadování se mi taky moc nejde, ale zatím je to snad celkem k věci, tak co...
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
ono taky záleží co člověk hraje že. Taky už hraju nějakej ten rok a musím prostě řict že powery ala Kirk Hammett sou pro mě nejvíc pohodlný. Jako normál třema prstama hrát taky umím, občas je to nezbytný, ale tak lead kytara stačí jen tak na doplnění ne 
Ibanez RG 270DX
Laney TF700
-"kid: I've heard that alcohol makes people stupid."-
-"Fry: No I...doesn't."-
Laney TF700
-"kid: I've heard that alcohol makes people stupid."-
-"Fry: No I...doesn't."-