Problém s Power taby

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Kamarád začal na kytaru a powery chytal hned taky takhle s malíčkem. To máš jak když někdo jezdí na snowboardu levou dopředu, někdo pravou. Já takle nehraju, já s tebou souhlasim, jen mě prostě sralo to tvoje hrozný přesvědčení, že TAKLE je to správně a TAKLE to MÁ každej hrát.

Prostě když chce někdo hrát takle, tak mu nenuť ať hraje jinak. A říkal sem že se už nebudem dohadovat co? Šit...to mi moc nejde :)
Otis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Otis »

Malíček? :shock: Asi bych si zlámal prsty. :lol:
woro90

Příspěvek od woro90 »

žebrák píše:mě prostě sralo to tvoje hrozný přesvědčení, že TAKLE je to správně a TAKLE to MÁ každej hrát.
Prostě když chce někdo hrát takle, tak mu nenuť ať hraje jinak. A říkal sem že se už nebudem dohadovat co? Šit...to mi moc nejde :)
Tak sorry, ale nic nikomu nenutím - je na každém, čím se bude řídit :wink: Fanatik nejsem, jenom mám ve zvyku (jak vidím, stejně jako ty) všechno radši trochu přehánět. Ono jde o to, že tohle "vždycky" znamenalo, že tak hraje téměř každý, protože je v tom nejvíce rychlosti a přesnosti. Pokud to ovšem někdo chce hrát nějakým způsobem, třeba s rukou dlaní ven a shora na krku, přestože ví, že by mu jiný způsob pomohl hrát rychleji a přesněji, je to jeho volba. Jen jsem chtěl ukázat, proč je to dobré hrát tak, jak jsem popsal - pro případ, že by někdo ty výhody a nevýhody nedokázal sám vidět, což tady bohužel není až tak vzácný jev.
...to nedohadování se mi taky moc nejde, ale zatím je to snad celkem k věci, tak co...
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
gorax
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gorax »

ono taky záleží co člověk hraje že. Taky už hraju nějakej ten rok a musím prostě řict že powery ala Kirk Hammett sou pro mě nejvíc pohodlný. Jako normál třema prstama hrát taky umím, občas je to nezbytný, ale tak lead kytara stačí jen tak na doplnění ne :wink:
Ibanez RG 270DX
Laney TF700

-"kid: I've heard that alcohol makes people stupid."-
-"Fry: No I...doesn't."-
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“