Matters live intro
Pravidla fóra
Matters live intro
Zdarec lidi , prosím Vás byl by někdo schopnej mi natabovat to intro co tam Kirk hraje ? Moc by mi to pomohlo , děkuju.
http://www.youtube.com/watch?v=ubtER-EC ... re=related
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Re: Matters live intro
já tě natabuju ty mizeroNuker píše:Zdarec lidi , prosím Vás byl by někdo schopnej mi natabovat to intro co tam Kirk hraje ? Moc by mi to pomohlo , děkuju.
Jeden z mejch oblíbenců má uši do tlačenky a neslyší droplý D
Dropni E na D a hledej šmudlo bo co si najdeš sám tě bude mnohem víc těšit,než všechny taby světa
A teď si přečti můj podpis a ......
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Re: Matters live intro
TAtiiiii ja až takový máslo nejsempavel68 píše:já tě natabuju ty mizeroNuker píše:Zdarec lidi , prosím Vás byl by někdo schopnej mi natabovat to intro co tam Kirk hraje ? Moc by mi to pomohlo , děkuju.
http://www.youtube.com/watch?v=ubtER-EC ... re=related![]()
Jeden z mejch oblíbenců má uši do tlačenky a neslyší droplý D![]()
Dropni E na D a hledej šmudlo bo co si najdeš sám tě bude mnohem víc těšit,než všechny taby světa![]()
A teď si přečti můj podpis a ......
Droplí déčko mám a pomalu to dávám dohromady , už něco z toho chytám , ale sem furt lempl a vím , že to vše dohromady nedám sám
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
- misadlouhy
- ...EDGE...
Poslechni si to , než začneš psát ok ?...EDGE... píše:Panove, na tohle intro najdete taby snad na vsech internetovych domenach sveta![]()
Zadny drop tam neni, hlavne jsou tam prazdne struny
Ano . Klasika o pul tonr0nn!e píše:Dobře. Uvedu to na správnou míru. Je to o půltón shozené Éčko.
A ted prosím k tématu potřeboval bych s tím vážně pomoct , mám zánět šlach a bohužel nemužu pul hodiny skoušet štelovat jak se co přesně hraje tak prosím o pomoc . Btw zánět díky creeping death
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Nehraj vůbec, pokud chceš hrát ještě po zbytek života.Nuker píše:Ano . Klasika o pul tonr0nn!e píše:Dobře. Uvedu to na správnou míru. Je to o půltón shozené Éčko.
A ted prosím k tématu potřeboval bych s tím vážně pomoct , mám zánět šlach a bohužel nemužu pul hodiny skoušet štelovat jak se co přesně hraje tak prosím o pomoc . Btw zánět díky creeping death
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
-
ahomonicky
Já teda nejsem žádnej velkej muzikant, ale vzhledem k tomu, že kytaru nepřelaďuje na další hraní, tak tam žádný drop asi nejni. Ani Drop D ani o půltón shozené éčko či co. To intro se hraje na klasickým ladění a jak tady někdo řekl, taby jsou snad na všech kytarových stránkách. A na ladění ani nešahal, tedy dle mého tam žádný podladění není. To je furt drop drop drop..r0nn!e píše:Dobře. Uvedu to na správnou míru. Je to o půltón shozené Éčko.
ahomonicky píše:Já teda nejsem žádnej velkej muzikant, ale vzhledem k tomu, že kytaru nepřelaďuje na další hraní, tak tam žádný drop asi nejni. Ani Drop D ani o půltón shozené éčko či co. To intro se hraje na klasickým ladění a jak tady někdo řekl, taby jsou snad na všech kytarových stránkách. A na ladění ani nešahal, tedy dle mého tam žádný podladění není. To je furt drop drop drop..r0nn!e píše:Dobře. Uvedu to na správnou míru. Je to o půltón shozené Éčko.
všechny livi hrajou D# A# F# C# G# D#
A# = B po česku
Ibanez RG 270DX
Laney TF700
-"kid: I've heard that alcohol makes people stupid."-
-"Fry: No I...doesn't."-
Laney TF700
-"kid: I've heard that alcohol makes people stupid."-
-"Fry: No I...doesn't."-
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
Lidi nebudte líní..
stačí si to video pustit, počkat si na začátek songu - chytit emol a je jasné že jeho kytara je podladena o půlton dolů kvůli zpěvu, na živo ladí o půlton 90% kapel...
takže než přispějete, pokuste se v rámci akce "čisté forum" obětovat ty 3 pojebaný minuty a tu kytaru si chytit do ruky aby jste odpověděli správně... jinak neodpovídejte vůbec..protože taková odpoved je k hovnu, díky
stačí si to video pustit, počkat si na začátek songu - chytit emol a je jasné že jeho kytara je podladena o půlton dolů kvůli zpěvu, na živo ladí o půlton 90% kapel...
takže než přispějete, pokuste se v rámci akce "čisté forum" obětovat ty 3 pojebaný minuty a tu kytaru si chytit do ruky aby jste odpověděli správně... jinak neodpovídejte vůbec..protože taková odpoved je k hovnu, díky
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
-
ahomonicky
No jo no, my to hrajeme normál a taby jsou taky normál, tak mě to ani nenapadlo...holt chybama se člověk učípupack píše:Lidi nebudte líní..
Prosím nějakeho moda o promazani kecu o laděni , rad bych věděl jestli tu najde nějaka dobrá duše co by mi to dala dohromady ja už mám ruku oddělanou uplně po tom co jsem to skoušel dát dohromady , konec OT podladujou o pul ton na všech livkach myslim , že od dob ST.Anger !
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
Nukere, se vší úctou, ja vim ze ti jde o to co hral pred klasickym intrem, ale to byl proste takovej jam, impro na tema te stupnice, pochybuju ze by si dal nekdo tu praci to ton po tonu ztabovat, ja vim ze bys to chtel ale tak myslim ze improvizace je improvizace, zhruba ty akordy a tony muzes preci dat i sam chlape, dyk hrajes paradneNuker píše:Prosím nějakeho moda o promazani kecu o laděni , rad bych věděl jestli tu najde nějaka dobrá duše co by mi to dala dohromady ja už mám ruku oddělanou uplně po tom co jsem to skoušel dát dohromady , konec OT podladujou o pul ton na všech livkach myslim , že od dob ST.Anger !
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge