Kombo Behringer BX1200

Baskytarová aparatura ...
Baloun

Příspěvek od Baloun »

Já se trápil s Delicií guitar 12x8"taky ARO.Jak říkam na domácí cvičení je to dobrý,ale taky jsem ho několikrát zlostí nakop,nehraje.Začínám pokoulávat po malym Ampegu :D
Spector Europe LX 4
Fenix JB 5-string+RM eq
Fender JB
Hartke
Kustomator

Příspěvek od Kustomator »

Baloun píše:Já se trápil s Delicií guitar 12x8"taky ARO.Jak říkam na domácí cvičení je to dobrý,ale taky jsem ho několikrát zlostí nakop,nehraje.Začínám pokoulávat po malym Ampegu :D
To snad ani není možný 12x 8" box :-)
Basa: Apollo DGB-1350, Kombo: Kustom KBA30X, Struny: Jimi Hendrix 1202 XL, Trsátka: Jim Dunlop X-H, Kabely: Stagg
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

Kustomator píše:
Baloun píše:Já se trápil s Delicií guitar 12x8"taky ARO.Jak říkam na domácí cvičení je to dobrý,ale taky jsem ho několikrát zlostí nakop,nehraje.Začínám pokoulávat po malym Ampegu :D
take sa normalne vyrabaju...pozry si napr boxy od Phill Jones:D
Kustomator

Příspěvek od Kustomator »

BUDAJ-31 píše:
Kustomator píše:
take sa normalne vyrabaju...pozry si napr boxy od Phill Jones:D
Tak vypadá to zajímavě, ale je to spíš pořád taková kuriozitka. Hlavně box s 16x5".
Basa: Apollo DGB-1350, Kombo: Kustom KBA30X, Struny: Jimi Hendrix 1202 XL, Trsátka: Jim Dunlop X-H, Kabely: Stagg
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Pánové věnujte se tu prosím jenom danému tématu a zkuste omezit OT

děkuji.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“