17.3.2009 AC/DC, O2 Arena, Praha

Pozvi nás na koncert nebo festival!
Moleek

Příspěvek od Moleek »

k***a to bylo rychlý. :D No já osobně žádný lístky nemám a nechci. Jen mě to udivuje. Vzhledem k tomu že AC/DC neposlouchám, tak si můžu jen představovat jak musej bejt všichni naštvaný co nestihli koupit :)
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Urby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Urby »

Cuss hele k tem listkum kdyz se proste vypravis na blind tak na miste je urco koupis protoze to hodne vykupujou prekupnici a na miste jich asi bude hodne.Sel bych ale kdyz nejsem z Prahy tak tam naprazdno nepojedu ale kdybych tam bydlel tak bych urcite zkusil sehnatpred O2arenou
Andreee

Příspěvek od Andreee »

nj ale za kolik :roll: :lol:
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

Jen tak OT: Nebyli tady AC/DC tak nejak pred tremi lety???
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

Mylann píše:Jen tak OT: Nebyli tady AC/DC tak nejak pred tremi lety???
V roce '96, ne? :)

EDIT: Ještě takovej dodatek pro ty, co maj' opravdu zájem... http://aukro.cz/item533347698_2_listky_ ... prahy.html :)
kubog

Příspěvek od kubog »

Kamahl píše:

EDIT: Ještě takovej dodatek pro ty, co maj' opravdu zájem... http://aukro.cz/item533347698_2_listky_ ... prahy.html :)
Žeby som sa nato vysral a dal ich na inzerát? :lol:
Alcarmo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcarmo »

kubog píše:
Kamahl píše:

Žeby som sa nato vysral a dal ich na inzerát? :lol:
Taky mě to napadlo :D
Btw neni to nelegální?
Alcarmo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcarmo »

Hej, už zítra!!! Nejspíš budu na místě už nějakou chvilku předem (cca 2 hoďky) nechce se někdo srazit? Upřímně, nějak je mi jedno, jestli někoho uvidim, jen mě napadlo, že bych někomu ukrátil čas čekání za stejnou protislužbu:)
Urby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Urby »

Tak co jakej byl koncert??
kytara:Epiphone Les Paul LP100 a Squier by Fender affinity strat
španělka neznámého původu
kombo:Kustom Dart
Efekt:Marshall Bluesbreakers II
trsátka:dunlop tortex
feki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od feki »

Koncert byl opravdu skvělej, zvuk byl dobrej - včetně celého aranžmá a scény.
Dobrá muzika udělala atmosféru sama. Totálmě nabito, nenašel jsem při pohledu s hora jediné volné místo.
Dost mi překvapila předkapela Answer, slyšel jsem v něm R.J. Dia za mlada, dobré.
Byl to jeden z nej. koncertů na kerých jsem byl.
Jinak ti co jeli bez lístku na blind, měli smůlu. Stáli tam s cedukama akorát ti "koupím", hodně němců - ti maj letos u nich čtyři koncerty a všechny jsou už vyprodané, nabízeli i 300 Ojro za lupen.
Jackson Soloist MIJ SL-3 / Caparison TAT Special FM
Rack Gear. Digitech : ValveFX , 2120, RP6, GSP1101 / Engl: E-840,E-530 Engl 112 Pro Stage.
Alcarmo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcarmo »

Koncert fajn, ale zvuk mi skvělej fakt nepřišel. AC/DC šli, ale kdybych nevěděl, že hrajou The Answer rock'n'roll, tak řeknu, že to bylo techno (hodně nadsázky). Přebasované, chyběly střey. Nutno říct, že jsem seděl asi na nejblbějším místě co šlo, tj dole v rohu.
Angus trochu pokazil thunderstruck (vypadl lehce z rytmu) ale nevadí, jeho výkon byl úžasný.
A zpěvák od The Answer mi hodně připomněl Roberta Planta. Hlavně vzhledově. Jinak zvukově nemůžu soudit, skutečně to bylo hooodně špatně slyšet. A kytaristovo sólo teda děs. Zajímavý, že ve skladbách byl skvělej, ale jak hrál sám...
Dirty.Pig

Příspěvek od Dirty.Pig »

Kamahl píše:Nářez by to byl, ale nikde na netu o tom ani zmínka... Takže asi (bohužel) hoax. :(

(EDIT: Překlep, no. :oops:)
ale jo, net je toho plnej az sem se divil na hodne strankach sou clanky :-)
Dirty.Pig

Příspěvek od Dirty.Pig »

Alcarmo píše:Koncert fajn, ale zvuk mi skvělej fakt nepřišel. AC/DC šli, ale kdybych nevěděl, že hrajou The Answer rock'n'roll, tak řeknu, že to bylo techno (hodně nadsázky). Přebasované, chyběly střey. Nutno říct, že jsem seděl asi na nejblbějším místě co šlo, tj dole v rohu.
Angus trochu pokazil thunderstruck (vypadl lehce z rytmu) ale nevadí, jeho výkon byl úžasný.
A zpěvák od The Answer mi hodně připomněl Roberta Planta. Hlavně vzhledově. Jinak zvukově nemůžu soudit, skutečně to bylo hooodně špatně slyšet. A kytaristovo sólo teda děs. Zajímavý, že ve skladbách byl skvělej, ale jak hrál sám...
to jo taky sem si rikal ze vypadal jak Plant :-D ale byli v pohode... AC/DC byli NEJVIIC!!
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

nejlepsi koncert mojho zivota...fakt natresk..thuderstruck byl trosku jenom na zacatku spatnej nebo mi to tak prislo....fakt masakr...kua ja chci je tu znovu....mohl bych je videt kazdej den....jinak na mojem miste sem to mel trosku prekejtrovany..stal sem v levo kousek od podia a kousek od tohoho mostu co se tahnul stredem..ale ty voe sem jeste ted uplne mimo:D :lol: :lol: :lol:
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Dirty.Pig

Příspěvek od Dirty.Pig »

Martin656 píše:nejlepsi koncert mojho zivota...fakt natresk..thuderstruck byl trosku jenom na zacatku spatnej nebo mi to tak prislo....fakt masakr...kua ja chci je tu znovu....mohl bych je videt kazdej den....jinak na mojem miste sem to mel trosku prekejtrovany..stal sem v levo kousek od podia a kousek od tohoho mostu co se tahnul stredem..ale ty voe sem jeste ted uplne mimo:D :lol: :lol: :lol:
jj pri tom zacatku thunderstrucku trosku Angus vyjel z rytmu ale jinak nejlepsi koncert taky v mym zivote :-);-)
Odpovědět

Zpět na „Kulturní akce“