ohledně triček - koukám že se tu pár lidem ten nápad zamlouvá, ale nic vám nemůžu slíbit - maximálně že zkusím nějaký test-potisk, zjistím ceny a podobně. Pokud by to teda stálo za to, časem bych to zkusil
Apis Ante Portas!/The Event Horizon
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
poslouchejte poslouchejte, až počet poslechů přesáhne 1000, přijde nová píseň
už moc nechybí, tak to dožeňte 
ohledně triček - koukám že se tu pár lidem ten nápad zamlouvá, ale nic vám nemůžu slíbit - maximálně že zkusím nějaký test-potisk, zjistím ceny a podobně. Pokud by to teda stálo za to, časem bych to zkusil
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Přesně takhle jsem kdysi chtěl pojmenovat budoucí kapelu
:D:D
Btw Nemesis celem přitvrdilo, ale je to fajné. Dost se mi to líbí
Btw Nemesis celem přitvrdilo, ale je to fajné. Dost se mi to líbí
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Hudebne celkem dobre, treba ten riff kolem 2:20 je super, nicmene mi prijde, ze tam chvilama dost kulha rytmika na kytarach - ale mozna jsem na to akorat ted moc vysazenej, jak nahravame
Slysi to tam jeste nekdo?
Bohuzel ted musim poslouchat na shitovni zvukovce a Koss KSC-35, takze zvuk nemuzu nic okomentovat, ale mam pocit, ze az budu mit zvukovku, tak bude co komentovat
I tak si myslim, ze je to jeden z tvych nejlepsich tracku.
Bohuzel ted musim poslouchat na shitovni zvukovce a Koss KSC-35, takze zvuk nemuzu nic okomentovat, ale mam pocit, ze az budu mit zvukovku, tak bude co komentovat
I tak si myslim, ze je to jeden z tvych nejlepsich tracku.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Wohmo, já jsem si jistý jednou rytmickou nepřesností, jinak se samozřejmě může stát
a ohledně zvuku... nějak jsem tam nedokázal narvat slušně basu, možná ti bude připadat nekonkrétní (první písnička s pětistrunkou, nějak jsem nevychytal mix a hra na Hčko není moc slyšet)
ale díky
a ohledně zvuku... nějak jsem tam nedokázal narvat slušně basu, možná ti bude připadat nekonkrétní (první písnička s pětistrunkou, nějak jsem nevychytal mix a hra na Hčko není moc slyšet)
ale díky
Naposledy upravil(a) Dark Axel dne 24.03.2009 22:42, celkem upraveno 1 x.
Pod tohle se podepisuju. Zvuk hodnotit nebudu, posloucham to přes notebookWohma píše: I tak si myslim, ze je to jeden z tvych nejlepsich tracku.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Mno mozna to je divne udelanyma prechodama na bici, ale i tak mi to tam nekde skripalo. Mozna jsem proste nitpickerDark Axel píše:Wohmo, já jsem si jistý jednou rytmickou nepřesností, jinak se samozřejmě může stát![]()
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
je tam jeden moment nad ketrým se pozastavovalo už pár lidíWohma píše:Mno mozna to je divne udelanyma prechodama na bici, ale i tak mi to tam nekde skripalo. Mozna jsem proste nitpickerDark Axel píše:Wohmo, já jsem si jistý jednou rytmickou nepřesností, jinak se samozřejmě může stát![]()
Nějak jsem pořád nechápal, kde jsou jaké skladby k poslouchání, až teprve poté, co jsem vypnul AdBlock jsem zjistil, kde to je.
Nejvíce se mi líbí ten poslední kousek, seš fakt dobrej, moc se mi to líbilo. Taky jsem tam zaregistroval nějaké rytmické škobrtíky, ale přikládám vinu tomu, že to poslouchám na chrchlavý bedničky k PC a že to zřejmě budou bicí přechody, které jsou nějak špatně slyšet. Chtělo by to poslechnout na nějaké lepší sluchátka. A taky víc nahlas, ale to v práci nějak nejde ...
Nejvíce se mi líbí ten poslední kousek, seš fakt dobrej, moc se mi to líbilo. Taky jsem tam zaregistroval nějaké rytmické škobrtíky, ale přikládám vinu tomu, že to poslouchám na chrchlavý bedničky k PC a že to zřejmě budou bicí přechody, které jsou nějak špatně slyšet. Chtělo by to poslechnout na nějaké lepší sluchátka. A taky víc nahlas, ale to v práci nějak nejde ...
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
IMHO tam jsou rytmické kopance - možná snahou udělat zajímavý riff (ten na začátku), sis na sebe ušil bič, protože se mi to zdá zahrané tak na 60% - sólo pěkné ale IMHO přebendované.
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ono IMHO je důležité je to zdůraznění že je to jen můj názor který nikomu nevnucuju a ani jsem ho nevyčetl v Tibetu, kde vedou diskuzi na AAP. 
"MOJO" kills modern music...