Marshally 1960
Pravidla fóra
Marshally 1960
Nemáte někdo Marshally 1960 postavené na sobě? jde mi o uložení toho horního. Na kolečkách to vypadá hovadsky a nevím jestli marshall nedělá přímo nějaké misky na ten horní box, které krásně zapadnou do toho spodního boxu, nebo jak to vyřešit?
Vsak i Acko by melo mit drazky

Moje acko teda ty drazky ma. Ale nevim, jak jsou ucinny

Moje acko teda ty drazky ma. Ale nevim, jak jsou ucinny
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Tak postavit by se nechaly, ale musely by se dát oba na bok.Kinx píše:Bcko ma misky na kolecka. dve acka bych na sebe teda nestavel
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Takze ty drazky na Acku jsou na zesilovac?
Ja nevim, muj Screamer je asi mensi, jsou mu ty drazky velky

Ja nevim, muj Screamer je asi mensi, jsou mu ty drazky velky
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- rain
- Odborník
- Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
- Kontaktovat uživatele:
- Crowley
- Kontaktovat uživatele:
máme ve zkušebně dva boxy ENGL, můj bez koleček a kolegy s kolečkama a ten rozdíl poznáš hned:) s kolečkama musim trošku přidat basy, jinak mi vylezou jen středy a výšky co mam nastavený pro svůj boxondies píše:chtěl bych vidět člověka kterej by to na první poslech poznal kdyby měl za sebou jednu bednu na kolečkách a druhou bez koleček...wikxzen píše:Ne, je to o tom, ze spodky, cili basove frekvence se nedostanou vubec na zem, ale poletuji si, jak se jim za chce. Jen ne po zemi.
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
bych nečekal že takovej kousek ovlivní zvuk:-D no já dneska konečně otočil svojí bednu (měl jsem jí do teď kolečkama nahoru)Crowley píše:máme ve zkušebně dva boxy ENGL, můj bez koleček a kolegy s kolečkama a ten rozdíl poznáš hned:) s kolečkama musim trošku přidat basy, jinak mi vylezou jen středy a výšky co mam nastavený pro svůj boxondies píše:chtěl bych vidět člověka kterej by to na první poslech poznal kdyby měl za sebou jednu bednu na kolečkách a druhou bez koleček...wikxzen píše:Ne, je to o tom, ze spodky, cili basove frekvence se nedostanou vubec na zem, ale poletuji si, jak se jim za chce. Jen ne po zemi.
- rain
- Odborník
- Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
- Kontaktovat uživatele:
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
taky používám bednu na gumovejch nožkách... Pro mne je ideáln mít 2*12", jelikož víc nepotřebuji kvůli póze si nebudu kupovat velekj aparát.. ALe samozřejmě co člověk to názor...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Mám taky tuhle bednu 1960B s JCM800 ale z ničeho nic když sem zapnul žhavení lamp tak v bedně začalo hrozně hučet a když sem pak sepnul černý spínač tak to shaslo a odešla pojistka na napájení. Vyměnil sem ji, dal sem nový sitový kabel, a taky sem zkusil doma 3 různé zásuvky a pořád v tom hučí.
Mistři nevíte někdo co by to mohlo být? Sem z toho docela smutnej protože to mám doma od pátku.
Mistři nevíte někdo co by to mohlo být? Sem z toho docela smutnej protože to mám doma od pátku.
Problém hledej v hlavě, ne boxu. Navíc, jestlis přepnul to tlačítko na boxu, tak jsi změnil ohmy, tak se nediv, že ti to odešlo. Tipoval bych to na poškozený lampy.Nullus píše:Mám taky tuhle bednu 1960B s JCM800 ale z ničeho nic když sem zapnul žhavení lamp tak v bedně začalo hrozně hučet a když sem pak sepnul černý spínač tak to shaslo a odešla pojistka na napájení. Vyměnil sem ji, dal sem nový sitový kabel, a taky sem zkusil doma 3 různé zásuvky a pořád v tom hučí.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
Výmena reprákov
Ahoj chcel by som sa spýtať na jednu vec. Mám Ačkovú 1960 a chcel by som na nej vymeniť 2 repráky. Namiesto G-12T chcem dať Vintage 30. Samozrejme musia sedieť ohmy atd. Nespraví to nejakú zlobu? Už som sa na to pýtal pár ľudí a každý mi povedal niečo iné. Vďaka