Apis Ante Portas!/The Event Horizon
Nazdárek, jen trošičku upřesnění ohledně loga (jsem kreslič) - Axel chtěl něco, co by se dalo hodit na triko a bylo to černobílé. Odkaz na jméno "kapely" jsem bral jako samozřejmost a komika je mi holt bližší, tak vypadlo tohle.
Kdyby chtěl logovější logo, udělám to jednodušší :c)
Trochu k hudbě: Cradle u mě vítězí na celé čáře, Nemesis nevidím (neslyším) jako nic spešl, Ta melodie u recitátu mi vůbec nesedí se zbytkem skladby - možná cíl, čert ví - na mě to působí spíš rušivě.
Gratz k 1000 :c)
(BTW: Mám se pokusit o ten obrázek k Makroglosii? Photoshop moc zahálí...)
Kdyby chtěl logovější logo, udělám to jednodušší :c)
Trochu k hudbě: Cradle u mě vítězí na celé čáře, Nemesis nevidím (neslyším) jako nic spešl, Ta melodie u recitátu mi vůbec nesedí se zbytkem skladby - možná cíl, čert ví - na mě to působí spíš rušivě.
Gratz k 1000 :c)
(BTW: Mám se pokusit o ten obrázek k Makroglosii? Photoshop moc zahálí...)
- Little.Sick.Fish
- Kontaktovat uživatele:
Fíha, super skladba! Tomu říkám muzika... A jestli můžu něco konstruktivního, tak bych si akorát trochu jinak naekvalizoval bicí a basu, ale to už si říkal, že se ti tam nějak nepodařilo narvat basy, jinak je to fajnový.
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
no, to je problém, já stále bojuju s VSTi na basu, momentálně prostě nemám jak ekvalizovatLittle.Sick.Fish píše:Fíha, super skladba! Tomu říkám muzika... A jestli můžu něco konstruktivního, tak bych si akorát trochu jinak naekvalizoval bicí a basu, ale to už si říkal, že se ti tam nějak nepodařilo narvat basy, jinak je to fajnový.
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Nemesis je fajn, zajímavá atmosféra, jako trochu bucketovina. Nicméně by tvůj nahrávací proces mohl být zřejmě trošku vychytanější, protože se mi zdálo že ten rytmus tam semtam dost poskakoval zezačátku. Znám to ale, je to dost problém, nicméně když mi frontman ukazoval Fruity Loops 7, ve kterém sám nahrál naše skladby, tak to byla úplná pohoda... Tak nad tím pofárej trochu
Jinak good, nechceš mě učit jak tak sólovat?
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
šššššššš, potichu - to chci použít jáGiof píše:Tak jiný latinský - "Avis dura est"ani nevím, jestli je to správně přeloženo, ale zkus dojít na to co to znamená
(latinu jsme měli jen rok
)
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
- Stalinova.Babicka
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je přesnépigdestroyer píše:no.. zatim mi to nejvic pripomina soundtrack k nakymu americkymu erotaku, kde nevidis nic a kde se obcuje na hrudniku. ale drzim ti palce, urcite to casem dostane formu. hlavne se neprecenovat..
EPIPHONE SG G400***Kombo Solton Chorus 55***krabka MARSHALL JH-1 JACKHAMMER***
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
to mě docela dostalo když jsem si to přečetStalinova.Babicka píše:Tak to je přesnépigdestroyer píše:no.. zatim mi to nejvic pripomina soundtrack k nakymu americkymu erotaku, kde nevidis nic a kde se obcuje na hrudniku. ale drzim ti palce, urcite to casem dostane formu. hlavne se neprecenovat..
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Tramtadadá, nový kousek - Interstellar
stay tuned
jo a kdyby byly nějaké "interní dotazy" ohledně tvorby, nahrávání atd, tak
SZ/mail capek.janek@seznam.cz
stay tuned
jo a kdyby byly nějaké "interní dotazy" ohledně tvorby, nahrávání atd, tak
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Apis Ante Portas!
Děkuji kolegovi Pupackovi za náhlé zjevení a kouzlení, krátká ambientnější kolaborace "Distant face" 
Tak jsem se k novymu kousku konecne dostal...
Vyrazne mi vadi ta bici smycka. Zni to jako z nejakyho new-age popu, podle me by se tam hodilo neco mnohem decentnejsiho - ostatne kdyz si odmyslim ty bici, tak mi to docela pripomina Explosions in the Sky, tak bych se (co se tyce bicich) mozna inspiroval tam a udelal mozna i nejakou gradaci. Kytary pekny, posloucha se to dobre

A ted me napada, ze bych se nebal trochu to rozvest, kdybys tam primyslel nejakej bridge a dalsi pasaz poradne vygradoval, tak z toho mas hnedka 3 minutovku
Vyrazne mi vadi ta bici smycka. Zni to jako z nejakyho new-age popu, podle me by se tam hodilo neco mnohem decentnejsiho - ostatne kdyz si odmyslim ty bici, tak mi to docela pripomina Explosions in the Sky, tak bych se (co se tyce bicich) mozna inspiroval tam a udelal mozna i nejakou gradaci. Kytary pekny, posloucha se to dobre
A ted me napada, ze bych se nebal trochu to rozvest, kdybys tam primyslel nejakej bridge a dalsi pasaz poradne vygradoval, tak z toho mas hnedka 3 minutovku
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Mezi námi, já osobně vyloženě hledal spíše "hiphopový" beat
něco jednoduchého, co dokresluje celistvost, ale neovlivňuje to posluchače nějakými složitostmi. Něco ve stylu Akira Yamaoka (vím, že dělá spíše kompletní songy, myslel jsem celkovým vyzněním).
přemýšlel jsem že bych to udělal komplexněji a poprosil Pupacka o dokončení spolupráce, ale na druhou stranu... radši to nechám jako krátké ambientnější intermezzo ve stylu Afterlife, než se snažit z toho uvařit nějaký další song
ono to přecejen vzniklo jako krátký backing track do Jam Session topicu, osobně si myslím, že už z toho více nějak smysluplně vytlouct nejde
přemýšlel jsem že bych to udělal komplexněji a poprosil Pupacka o dokončení spolupráce, ale na druhou stranu... radši to nechám jako krátké ambientnější intermezzo ve stylu Afterlife, než se snažit z toho uvařit nějaký další song
ono to přecejen vzniklo jako krátký backing track do Jam Session topicu, osobně si myslím, že už z toho více nějak smysluplně vytlouct nejde
Ony kolikrat ty nejlepsi songy vznikaji z rozvinuti uplne socialniho napadu 
Kazdopadne ohledne toho beatu - dal bych ho v tom pripade aspon trochu vic dozadu, aby vic vynikly ty kytary.
Kazdopadne ohledne toho beatu - dal bych ho v tom pripade aspon trochu vic dozadu, aby vic vynikly ty kytary.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
ok, dík za nápady, ale tak nějak jsem to míchal v audacity a samozřejmě ty soubory projektu už nemám, takže pozdě 
hele, ohledně toho sociálního nápadu mi ani nemusíš nic vysvětlovat, vpodstatě každé moje saní songu sestává z toho, že sednu ke guitarpro s kytarou a jedním riffem
hele, ohledně toho sociálního nápadu mi ani nemusíš nic vysvětlovat, vpodstatě každé moje saní songu sestává z toho, že sednu ke guitarpro s kytarou a jedním riffem