Nahrávání v Guitar Pro (Export)

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
Nevyk

Nahrávání v Guitar Pro (Export)

Příspěvek od Nevyk »

Ahoj. Mám Guitar Pro 5 a už s ním docela umim. Ale nevim jak exportovat do wavu. Dám export -> do WAVu -> nastavim tam ty blbosti -> dám OK -> dám PLAY. Až se to "nahraje", tak mi to napíše. Otevřu to, co jsem nahrál a zjistim, že to bral akorát mikrofon. A když vypnu mikrofon není tam vůbec nic. Co mám udělat, aby to vyexportovalo?
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

ve widlích napravo dole otevří ten repráček -> dej Možnosti -> Vlastnosti -> místo Přehrávání zvol Záznam -> dej OK -> najdi si STEREO MIX a pod tím zatrhni vybrat...mělo by to fungovat :wink:
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
Nevyk

Příspěvek od Nevyk »

Už to fajčí, dík.
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music!"

Kytara: Epiphone G400 Cherry (sg)
Kombo: Laney LV200
Trsátko: Dunlop jazz III, Dunlop jazz II

http://www.last.fm/user/Nevyk

http://hudba.inzertal.cz/inzerce/hleda- ... i-liberce/
Scotty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scotty »

Nevím jestli to jde nahrávat i jinak ale přes Stereo mix je to celkem nešikovné protože ti to narhaje např i když ti pipne icq atd...Prostě to nahrává všechny zvuky z kompu co jdou zvukovkou..... :idea: :?:
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
Kytara:STAGG - Heavy C - Serie 450
Komba:STAGG 20 GA,Kustom DART 10,Hocke 50w lampa
Efekt:Digitech RP250
Keyboard:Yamaha E413
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

Scotty píše:Nevím jestli to jde nahrávat i jinak ale přes Stereo mix je to celkem nešikovné protože ti to narhaje např i když ti pipne icq atd...Prostě to nahrává všechny zvuky z kompu co jdou zvukovkou..... :idea: :?:
ICQ si muzes vypnout nebo na QIPu je funkce vypnout zvuk:) ale jinak mas pravdu...
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“