Iggy Pop a Stooges
Iggy Pop a Stooges
znate neznate?
pro me je to teda jedna z nejvic inspirujicich kapel-zpevaku. je to proste PARADA.
pro me je to teda jedna z nejvic inspirujicich kapel-zpevaku. je to proste PARADA.
byl jste někdo včera na jejich koncertě? byl na sparta areně v holešovicích. nezapomenutelnej zážitek, nejlepší koncert co jsem zatim měl možnost vidět. a to nesnášim takový haly 
Kód: Vybrat vše
http://www.novinky.cz/clanek/150080-obrazem-iggy-skolil-jak-ma-vypadat-opravdovy-rock.html
Naposledy upravil(a) humus dne 22.09.2008 20:17, celkem upraveno 1 x.
Ja osobne si myslim,ze kdyby Iggy a stooges nezacaly s tim s cim zacli,tak mnozi z nas nemame co poslouchat(jejich tvorba se vyzname obtiskla na rozvoji hardrocku a punku)...nebyl to jen nejaky manik,ktery vymyslel stage diving-tedy skakani z podia...je to legenda,legenda ktera si zaslouzi uctu od vsech co milujou tvrdsi muziku,protoze at uz chcete nebo ne,tak Iggy se Stoogies dali tvrde hudbe urcity smer(nerikam,ze se o to zaslouizili jen oni),smer po kterem dosla do dnesni podoby...nejlepsi je samozdrejme I wanna Be Your Dog - tadyk je uchylne videjko z prahy http://www.youtube.com/watch?v=663Qwpb7kw4&translated=1
stoji to za poslech
stoji to za poslech
:: Cort m600 AVD :: Roland Cube XL 40 ::
Říkám vám to!
Naposled!!
Vy konzumenti!!!
Punk´s not Dead!!!!
Říkám vám to!
Naposled!!
Vy konzumenti!!!
Punk´s not Dead!!!!
Stooges a hlavne iggy sou skvely a nejvetsi pecka krome tech nejproflaklesich mi prijde real wild child: http://www.youtube.com/watch?v=WtUk-T9uhEs
Vyborna muzika!!...songy? No asi Search and Destroy a Passanger...
Holka: Uz musis prestat snit o heroinu a Ziggy Popovi
Renton: Je to IGGY POP!
Holka: To je jedno tak jako tak je mrtvej
Renton: Iggy pop neni mrtvej, Tommy byl loni na jeho koncertu
Tak znalci z jakyho filmu tohle je?
(ja vim je to lehky
)
Pointa: Iggy pop je uzasnej uz jenom proto jak vypada a jak pari na koncertech ve svym veku! To zasluhuje uctu!...
Tak znalci z jakyho filmu tohle je?
Pointa: Iggy pop je uzasnej uz jenom proto jak vypada a jak pari na koncertech ve svym veku! To zasluhuje uctu!...
Epiphone Les Paul Classic (Vintage Sunburst)
Oblíbenci: RHCP, Oasis, Foo Fighters, Nirvana, 65Daysofstatic, Rancid, Bad Religion, Billy Talent, The Cure, Vypsaná fiXa, Sto Zvířat...
Oblíbenci: RHCP, Oasis, Foo Fighters, Nirvana, 65Daysofstatic, Rancid, Bad Religion, Billy Talent, The Cure, Vypsaná fiXa, Sto Zvířat...
- LarryColl
- Kontaktovat uživatele:
Trainspotting:-Dsuloco píše:Vyborna muzika!!...songy? No asi Search and Destroy a Passanger...
Tak znalci z jakyho filmu tohle je?(ja vim je to lehky
)
Nepijte vodu... p*caj v ni ryby:)
Epiphone Les Paul Midnight Ebony Ltd. Ed
Bugera 6262 + Crate FW412A
Line6 PODXt Live + Metal Pack
Epiphone Les Paul Midnight Ebony Ltd. Ed
Bugera 6262 + Crate FW412A
Line6 PODXt Live + Metal Pack
Notak punkáči, chytněte se za hlavy a inspirujte se Iggym http://www.ultimate-guitar.com/news/upc ... album.html

Trsátka: Sharkfin by Landström | Struny: Ernie Ball Top Heavy | Kytara: Fender Stratocaster | Efekti: Fender PT 100, Fender Fuzz-Wah (& booster), BBE Green Screamer, Boss DS-1 | Hlava: Blackheart Little Giant BH5H | Repro: Blackheart BH 112 / Kombo: Crate BT-15 | Hraju od léta 2007
Tak on je oblíbenej Jarmuschův herec, takže hrál i v dalších...
Trsátka: Sharkfin by Landström | Struny: Ernie Ball Top Heavy | Kytara: Fender Stratocaster | Efekti: Fender PT 100, Fender Fuzz-Wah (& booster), BBE Green Screamer, Boss DS-1 | Hlava: Blackheart Little Giant BH5H | Repro: Blackheart BH 112 / Kombo: Crate BT-15 | Hraju od léta 2007
-
stooges
Re: Iggy Pop a Stooges
Stooges je moje slast nedam na ne dopustit
Iggyho solovky uz moc nemusim(nektera alba primo nesnasim)ale u Stooges mam rad vsechno(krome alba weirdnes to je sracka)..vzdycky se divam na stare koncerty protoze se mi liby jak se IGGY chova na podiu
Iggyho solovky uz moc nemusim(nektera alba primo nesnasim)ale u Stooges mam rad vsechno(krome alba weirdnes to je sracka)..vzdycky se divam na stare koncerty protoze se mi liby jak se IGGY chova na podiu