Bezdrátový systém pro kytaru Samson SW05SGT

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
Misha_U

Bezdrátový systém pro kytaru Samson SW05SGT

Příspěvek od Misha_U »

Ahoj, chtěl bych si pořídit bezdrát pro kytaru. Nechci do něj vrážet moc peněz.

co říkáte na teno?

http://www.muzikmanie.cz/prodej/samson- ... -basu-1423

Upraven název a přesunuto - Nero
Hanzbiker

Příspěvek od Hanzbiker »

nejsem si jistej jestli to máš ve správným tématu, asi by to mělo být v hardware...a za ty prachy to bude pěknej šmejd, za toto si radši pořiď pořádnej kabel..;)
Fender Stratocaster MIJ, Fender Showmaster, Orange Rockerverb RK50C212 MKII.....
Trao
last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trao »

Kámoš to používá, je s tim spokojenej a že by mu nějak vadila kvalita přeneseného signálu...
Možná to bude tim, že hraje na tranďák od Peavey a převážně metaliku a emocore...
Pokud chceš doma pobíhat po bytě a nemuset sundavat kytaru, když si náhodou musíš odběhnout na záchod, pak je to správná volba, jestli chceš pobíhat po pódiu a oslnit publikum, tak vyber něco jinýho...
Die Hard or Die Home
afektband

Příspěvek od afektband »

Našetři aspoň na Senheiser Freeport. To už je celkem slušná vysílačka. U thomanna stojí něco kolem 4k.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
plachta.ko

Re: Bezdrátový systém pro kytaru Samson SW05SGT

Příspěvek od plachta.ko »

senheiser freeport můžu taky doporučit. používám ji docela dlouhou dobu a jsem s ní opravdu max. spokojen. Hlavně za ty prachy nemá konkurenci. kupoval jsem ji přes net od Thomanna v době kdy byl velmi výhodný kurz, a tak mě i s poštovným ... přišla na 4600,-!!!! Cena samotné vysílačky byla 3960,- !!!

afektband píše:Našetři aspoň na Senheiser Freeport. To už je celkem slušná vysílačka. U thomanna stojí něco kolem 4k.
MARSHALL JMP 1 , MARSHALL 9100 monoblock 50/50, MARSHALL JFX 1, kytara GIBSON FLYING V, vysílačka Senheiser Freeport, struny Elixir 46 - 10, trsátka George Dennis 1,3 sharp
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

hmm hele ja sem taky chtel vysilacku, ale když sem jednoho dne byl u thomanna v německu, tak sem si řekl, že si to teda vyzkouším...děs a hrůza! Ztratilo to dynamiku, uřezalo vejšky a celkově jsem z toho měl blbej pocit, hrálo se mi špatně...(mluvím o tom sennheiseru freeport)

Takže od tý chvíle sem o levnejch vysílačkách ztratil iluze a je lepší investovat do lepšího kabelu. Je zvláštní, jak lidi řeší TB v krabkách, ale pak si klidně koupí vysílačku, která mrvá zvuk 100x víc.

Každopádně ale hraje velkou roli aparát, přes kterej to solíš...já to zkoušel na Powerballu od ENGLU, mazec celolampa, takže tam to bylo poznat fakt výrazně.
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
plachta.ko

tak s kvalitním kabelem máš naprostou pravdu. O tom nemá smysl diskutovat, ale pokud se na podiu spokojíš s tím co leze z aparátu při používání vysílačky a nebudeš to srovnávat s kabelem, získáš "volnost". Já teda nepatřím mezi ty kteří by na podiu metali kozelce :-) , ale absence kabelu je fakt super!! Freeport je v dané cenové kategorii prostě bezkonkurenční!! Vyzkoušell jsem více vysílaček v cenové relaci do 10000,- kč a tahle z toho vychází suveréně nejlépe. Nedávno mi človíček ke kterému se snažím docházet na nějaké ty hodiny kytary poradil ať vyzkouším kebel Monster cable (rock) , a že rázem vysílačku odložím, tak se na to chystám:-) jen ta cena je docela masakr....nicméně vyzkouším a dám vědět....ať to hraje!!!!!
MARSHALL JMP 1 , MARSHALL 9100 monoblock 50/50, MARSHALL JFX 1, kytara GIBSON FLYING V, vysílačka Senheiser Freeport, struny Elixir 46 - 10, trsátka George Dennis 1,3 sharp
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

Chapu jak to myslis tu volnost, sam hraju metal a ta volnost by se mi na podiu rozhodne hodila. Jenze ja jsem clovek, co se snazi, aby zvuk, co leze z aparatu byl co nejlepsi a proste citim jak mi ta vysilacka degraduje zvuk = spatnej pocit, kterej sice nikdo pod podiem nepozna, ale ja to citim a nesmirim se s tim, takze tak:)

Az budu mit takovejch 20 tisic bokem, tak o tom budu premyslet :D

btw: zajimalo by me, jak hrajou ostatni levny vysilacky, kdyz freeport si vsichni chvali a me prijde spatnej :)
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
Crowley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crowley »

plachta.ko píše:tak s kvalitním kabelem máš naprostou pravdu. O tom nemá smysl diskutovat, ale pokud se na podiu spokojíš s tím co leze z aparátu při používání vysílačky a nebudeš to srovnávat s kabelem, získáš "volnost". Já teda nepatřím mezi ty kteří by na podiu metali kozelce :-) , ale absence kabelu je fakt super!! Freeport je v dané cenové kategorii prostě bezkonkurenční!! Vyzkoušell jsem více vysílaček v cenové relaci do 10000,- kč a tahle z toho vychází suveréně nejlépe. Nedávno mi človíček ke kterému se snažím docházet na nějaké ty hodiny kytary poradil ať vyzkouším kebel Monster cable (rock) , a že rázem vysílačku odložím, tak se na to chystám:-) jen ta cena je docela masakr....nicméně vyzkouším a dám vědět....ať to hraje!!!!!

nechodíš ke Standovi jelínkovi?
ten mě taky odnaučil vysílačku :D
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674

HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker
Obrázek
Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
wreptile
Bandzone: http://bandzone.cz/ghostface

Příspěvek od wreptile »

Vzhledem k tomu, že hraju na nějaký stagg kabel za kilo, tak si myslím, že vysílačka za 5k ten zvuk imho ještě zlepší, a nepřijde mi, že bych momentálně měl nějaký sh*t zvuk a vzhledem k tomu, co dělám na pódiu, by se mi nějaká vysílačka vyloženě hodila. Takže, která vysílačka je pro mně ideální? Nechcu za to dát více jak 5k a chci, aby se mi nerozbila při nějakém brutálnější zacházení - guitar spins apod.
Kytara: Epiphone SG G400 | Kawai Aquarius s krkem Jackson
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein
Trao
last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trao »

Wreptile: Dobrý postřeh, když si vezmu, kolik bych pošlapal, ztratil nebo jakkoliv jinak zničil takovejhlech drahejch kabelů, tak se mi ta vysílačka brzo zaplatí;)
Die Hard or Die Home
plachta.ko

nechodíš ke Standovi jelínkovi?
ten mě taky odnaučil vysílačku :D[/quote]

jj :-) ale upřímně řečeno pojedu k němu teprve na druhou hodinu:-) ale je fakt, že už na té první jsem dostal nespočet dobrých rad a postřehů! Uvidím jestli se mu z takovýho kopyta jako jsem já povede udělat alespoň trochu solidního kytaristu :D Sakra já mít tolik času co za mlada, tak cvičím 6 hodin denně!!! :D a nehonim ženský :D
plachta.ko

cerfotoc píše:Chapu jak to myslis tu volnost, sam hraju metal a ta volnost by se mi na podiu rozhodne hodila. Jenze ja jsem clovek, co se snazi, aby zvuk, co leze z aparatu byl co nejlepsi a proste citim jak mi ta vysilacka degraduje zvuk = spatnej pocit, kterej sice nikdo pod podiem nepozna, ale ja to citim a nesmirim se s tim, takze tak:)

Az budu mit takovejch 20 tisic bokem, tak o tom budu premyslet :D

btw: zajimalo by me, jak hrajou ostatni levny vysilacky, kdyz freeport si vsichni chvali a me prijde spatnej :)
No ještě daleko huř :D :D každá mi něčím nevyhovovala...je to už pár let, takže Ti nepopíšu přesnej typ, ale zkoušel jsem od AKG ( cca 11000,- kč) ..ta šíleně kradla zkreslení, výšky ....prostě sh*t!! Pak Shure , to bylo téměř to samý, pak samson, kterej byl ze všech nejlevnější (cca 7500,- ) ale relativně to šlo, až na ten šílenej šum!! Ale na druhou stranu vím, že toho Samsona používá docela dost kytaristů, který znám a nepříjde, že by byli nějak nespokojený...holt každýmu sedí něco jinýho....hodně asi taky záleží na stulu kterej kdo hraje...my metalisti to máme těžký :D
LukeD

Příspěvek od LukeD »

Hej lidi co říkate na tenhleten? http://kytary.cz/samson-swqsgg/HN085084/
LukeD

Příspěvek od LukeD »

Ahoj lidi.. prosim vysvetletwe me nekdo jak se pracuje s bezdrátem .. apod. proste co kam zapojit.. :?
Předem díky za odpověd 8) 8)
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Návod u něj nebyl? :D
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“