Edit Red Bull: V pravidlech je dokonce návod, jak pojmenovávat nová témata - skus si to vyhledat.
Utržený drát od cívky SC
Pravidla fóra
- Jaguar master
- Kontaktovat uživatele:
Utržený drát od cívky SC
otevřel jsem snímač (S) a chtěl jsem se podívat na cívku, tak jsem tu izolepu dal do pryč ale urval se mi drátek od cívky
tak se ptám co s tím dá dělat? nemůžu najít konec té cívky...takže se ptám kam to mám zase přidělat? 
Edit Red Bull: V pravidlech je dokonce návod, jak pojmenovávat nová témata - skus si to vyhledat.
Final Frontier
- Jaguar master
- Kontaktovat uživatele:
- Dubla
- last.fm: http://www.last.fm/user/janvondra
- Kontaktovat uživatele:
Mám na stole odkrytovanej stagg singl jako těžítko, takže z tý cívky koukaj dva drátky - jeden vyčuhuje zezpodu pod vinutím a druhej se normálně odmotává jako nit ze špulky, tak záleží kterej si urval... ale jestli jeden máš v poho tak ten druhej prostě nějak smotej s přívodním káblíkem a pak to proměř multimetrem jakej to dává odpor - singl by moh dávat takovejch 7 kiloohm
EDIT: eugenee: mě se kdysi stalo něco podobnýho(teda jestli sem to dobře pochopil) a v pohodě opraveno
EDIT: eugenee: mě se kdysi stalo něco podobnýho(teda jestli sem to dobře pochopil) a v pohodě opraveno
Cort KX5 (RM Pickups RH+ & RH-) * Jolana Galaxis (2x Kent Armstrong P90)
Zoom G1Xon * EHX Double Muff * Behringer DD400
VHT Special 6 * home made 212 box (Celestion Classic Lead & Celestion V30) * kabel ProCo
VHT Special 6 * home made 212 box (Celestion Classic Lead & Celestion V30) * kabel ProCo
dubla: jasný, je fakt, že jde o to, kterej konec urval, jestli začátek, tak je v řiti, jestli konec, tak to sice opraví, ale musí to zavoskovat, nebo zalepit, aby se mu ten konec nevyklal, což by mohlo lízt do zvuku... A jelikož je to vinutí 4x tenčí, než lidskej vlas, tak celkově hodně štěstí.
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
Digitech Bad Monkey ->
- Jaguar master
- Kontaktovat uživatele:
- Jaguar master
- Kontaktovat uživatele:
- Dubla
- last.fm: http://www.last.fm/user/janvondra
- Kontaktovat uživatele:
pájení je fakt kravina, zkusit to nějak smotat je asi jediná šance
eugenee: jestli to sou stock snímače, tak ho to bolet nemusí že to poleze do zvuku
eugenee: jestli to sou stock snímače, tak ho to bolet nemusí že to poleze do zvuku
Cort KX5 (RM Pickups RH+ & RH-) * Jolana Galaxis (2x Kent Armstrong P90)
Dubla píše:pájení je fakt kravina, zkusit to nějak smotat je asi jediná šance
no, squier zas tak desivy snimace nema.. ALe rozumime si
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Digitech Bad Monkey ->
Digitech Bad Monkey ->
- Jaguar master
- Kontaktovat uživatele:
hele moc si z toho nedělej hlavu. aspoň jsi o něco zkušenější. Kdo nic nezkusí nic nepokazí, ale zase h***o umí. Nezničil jsi si Seymour Duncan za několik tisíc takže o nic nejde. (teda aspon doufám, že jsi se nevrtal v SD :-d) Kup si na muzikeru za dvě stovky novej čínskej snímač a můžeš valit zase dál. Teda fakt záleží na tom co máš za kytaru.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
nemusíš brečet.... mě se na stole válí spálený lampy asi za 5tis. Přece nechceš zkončit jako blbec, co ví prd a ostatním říká, ať do ničeho nehrabou. Vindej ten snímač a zkus s ho po srandu převinout. Já už to taky robil. Jo a mimochodem... ty squirer snímače sou sh*t 
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- Jaguar master
- Kontaktovat uživatele: