Jackson Véčko
Pravidla fóra
Jackson Véčko
mám dotaz pro majitele véčka....jak je "dlouhé" (celkově) a široké Jackson Véčko (King V)??????
Dělám obal ve tvaru rakve a potřebuju rozměry..........
Díky za odpověď
Dělám obal ve tvaru rakve a potřebuju rozměry..........
Díky za odpověď
- Jaguar master
- Kontaktovat uživatele:
To bude rakev i na tebe nebo jenom na tu kytaru?
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
- Jaguar master
- Kontaktovat uživatele:
já myslim tohle: http://kytary.cz/rockcase-by-warwick-ca ... 51:0:0:1:0 ale vyrobit si to sám(páč tam se véčko asi nevejde).......tak potřebuju ty rozměry abych objednal ty vrchní desky.......(a bude to dlechčený......)
- white_wolf