Věk
Pravidla fóra
Fandím a držím palce! Myslím že hraní na kytaru je ideální na "probuzení rukou k životu". Určitě se ti to podaří a zahraješ si to co máš ráda,pro radost sobě i druhým.A vyprdni se na ty "skvělé rady" některých,důležité je čeho chceš dosáhnout ty,kam se chceš dostat. Já jsem znovu začal před 2 lety,po "přestávce" 22 let
. Vím že ze mě nebude kytarista ani do "zábavovky",ale baví mě to,mám z toho radost, a hlavně muzika a kytara mě dostala za sra.ek do kterých jsem si sám vlezl. Takže hlavu vzhůru,cesta nahoru je těžká,ale potom ten pohled dolů,stojí za to.
To je pěkná blbost, jestli to má v sobě jak se říká od Boha, může za dva roky zmáknout to co jiní dřou deset ebo i dvacet let.Oltec píše:Tak abych Tě nadchl: nenaučíš se hrát ani omylem, musel bys začít tak v 8 - 10 a aji to je pozdě pokud nebudeš mít nějaký slušný vedení. Budeš maximálně hudlat pár akordů (blúsmenům to stačí, ale to asi nejseš) tvrdýma nemotornýma prstama, nebude Ti to znít a mladí klofani se Ti budó lochčit a hajfy na to taky nenachytáš, ale klidně to zkus.
Jackson Soloist MIJ SL-3 / Caparison TAT Special FM
Rack Gear. Digitech : ValveFX , 2120, RP6, GSP1101 / Engl: E-840,E-530 Engl 112 Pro Stage.
Rack Gear. Digitech : ValveFX , 2120, RP6, GSP1101 / Engl: E-840,E-530 Engl 112 Pro Stage.
-
charliealpha
Taktez nesouhlasimfeki píše:To je pěkná blbost, jestli to má v sobě jak se říká od Boha, může za dva roky zmáknout to co jiní dřou deset ebo i dvacet let.Oltec píše:Tak abych Tě nadchl: nenaučíš se hrát ani omylem, musel bys začít tak v 8 - 10 a aji to je pozdě pokud nebudeš mít nějaký slušný vedení. Budeš maximálně hudlat pár akordů (blúsmenům to stačí, ale to asi nejseš) tvrdýma nemotornýma prstama, nebude Ti to znít a mladí klofani se Ti budó lochčit a hajfy na to taky nenachytáš, ale klidně to zkus.
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Souhlas - loni ke mne zacal chodit na basu chlapek tesne pred penzi a dneska to dam strka, jako chlap. Vekova hranice neni urcujici, pokud nechci hrat speedmetalove voloviny.To je pěkná blbost, jestli to má v sobě jak se říká od Boha, může za dva roky zmáknout to co jiní dřou deset ebo i dvacet let.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Ani speedmetal nejni volovina drahýAtkins píše:Souhlas - loni ke mne zacal chodit na basu chlapek tesne pred penzi a dneska to dam strka, jako chlap. Vekova hranice neni urcujici, pokud nechci hrat speedmetalove voloviny.To je pěkná blbost, jestli to má v sobě jak se říká od Boha, může za dva roky zmáknout to co jiní dřou deset ebo i dvacet let.
Majaku skoč do toho po hlavě a věk neřeš,v 47 nejni pozdě ani na sex
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
- ...EDGE...