Věk

Klasické, westernové, hybridní, elektroakustické, ...
hal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hal »

Fandím a držím palce! Myslím že hraní na kytaru je ideální na "probuzení rukou k životu". Určitě se ti to podaří a zahraješ si to co máš ráda,pro radost sobě i druhým.A vyprdni se na ty "skvělé rady" některých,důležité je čeho chceš dosáhnout ty,kam se chceš dostat. Já jsem znovu začal před 2 lety,po "přestávce" 22 let :wink: . Vím že ze mě nebude kytarista ani do "zábavovky",ale baví mě to,mám z toho radost, a hlavně muzika a kytara mě dostala za sra.ek do kterých jsem si sám vlezl. Takže hlavu vzhůru,cesta nahoru je těžká,ale potom ten pohled dolů,stojí za to.
Majak47

Příspěvek od Majak47 »

Ok. Děkuji. Dám vědět mé snažení - smažení (ve vlastní šťávě).....A různé odpovědi mi nevadí (i když Ti rozumím, co tím myslíš), od toho jsme každý jiný a není to nuda. Dobrou.....
feki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od feki »

Oltec píše:Tak abych Tě nadchl: nenaučíš se hrát ani omylem, musel bys začít tak v 8 - 10 a aji to je pozdě pokud nebudeš mít nějaký slušný vedení. Budeš maximálně hudlat pár akordů (blúsmenům to stačí, ale to asi nejseš) tvrdýma nemotornýma prstama, nebude Ti to znít a mladí klofani se Ti budó lochčit a hajfy na to taky nenachytáš, ale klidně to zkus.
To je pěkná blbost, jestli to má v sobě jak se říká od Boha, může za dva roky zmáknout to co jiní dřou deset ebo i dvacet let.
Jackson Soloist MIJ SL-3 / Caparison TAT Special FM
Rack Gear. Digitech : ValveFX , 2120, RP6, GSP1101 / Engl: E-840,E-530 Engl 112 Pro Stage.
charliealpha

Příspěvek od charliealpha »

feki píše:
Oltec píše:Tak abych Tě nadchl: nenaučíš se hrát ani omylem, musel bys začít tak v 8 - 10 a aji to je pozdě pokud nebudeš mít nějaký slušný vedení. Budeš maximálně hudlat pár akordů (blúsmenům to stačí, ale to asi nejseš) tvrdýma nemotornýma prstama, nebude Ti to znít a mladí klofani se Ti budó lochčit a hajfy na to taky nenachytáš, ale klidně to zkus.
To je pěkná blbost, jestli to má v sobě jak se říká od Boha, může za dva roky zmáknout to co jiní dřou deset ebo i dvacet let.
Taktez nesouhlasim :)
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Souhlas - loni ke mne zacal chodit na basu chlapek tesne pred penzi a dneska to dam strka, jako chlap. Vekova hranice neni urcujici, pokud nechci hrat speedmetalove voloviny.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Oltec

Příspěvek od Oltec »

Nekecej Atki, Ty máš nějakej recept, jak to budou staří pardáli zasrtrkávat - fakt - sem sním - to jako, že budu drtit basu - to bys měl zveřejnit :lol:
Ebu

Příspěvek od Ebu »

Oltec: Chjo, máš aspoň něco jako důvod tohodle názoru nebo je to jen proto, že "su Oltec a su k****"? :? :roll:
Obrázek
Majak47

Příspěvek od Majak47 »

Tak se ozývám, jak jsem řekla, až něco, co zahraji, pozná někdo jiný.
Učím se jen podle ,,mojekytara.cz,, a Stará archa je konečně poznat :shock: :? :shock: .Aspoň se ke mně ta písnička hodí věkem... :P :P :P
Nemám k tomu nikoho ,,naživo,, tak jsem vděčná za ta videa co tam jsou... :wink: Tak se mějte.... :wink:
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Atkins píše:
Souhlas - loni ke mne zacal chodit na basu chlapek tesne pred penzi a dneska to dam strka, jako chlap. Vekova hranice neni urcujici, pokud nechci hrat speedmetalove voloviny.
Ani speedmetal nejni volovina drahý :roll:

Majaku skoč do toho po hlavě a věk neřeš,v 47 nejni pozdě ani na sex :wink:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Majak47

Příspěvek od Majak47 »

:lol: OK :lol: už prchám...! :o a místo válení se, budu ,,válet,,... :P
Oltec

Příspěvek od Oltec »

Ty kecy sou k ničemu, hrát se nenaučíš a hotovo!!!
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

Oltec nejsi na drogách? :lol: Působíš tak... naučí se to.. jen je otázka za jak dlouho... ale to uvidí sám...
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

Oltec píše:Ty kecy sou k ničemu, hrát se nenaučíš a hotovo!!!
Nerad to rikam, ale...zmlkni uz sakra.
pehve

Příspěvek od pehve »

Oltec píše:Ty kecy sou k ničemu, hrát se nenaučíš a hotovo!!!
hele....vobčas přijdeš....rejpneš....pak tě to s**e....mažeš si posty....vo co ti de? nějak se mi to nezdá....proč nezkusíš třeba raději psychiatra....jsou prášky na deprese...ufff
El Barto

Příspěvek od El Barto »

KAŽDEJ se něco naučí... pokud chce... je to blbost tohle říkat...
Odpovědět

Zpět na „Akustické kytary“