mp3 přehrávač na cvičení

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
felixx

mp3 přehrávač na cvičení

Příspěvek od felixx »

používáte mp3 přehrávač na cvičení? mám vizi že bych pouštěl do microcuba mp3 a s tím bych procvičoval hru...
potřeboval bych pomoc s výběrem, mým požadavkem je hlavně možnost opakování nějaké fráze, kterou si sám nastavím dle potřeby A-B.
doporučíte něco?
Fender Strat Highway One Wine Red
Furch G-23 SO, Fishman Natural I
Ampeg Reverbrocket R-12R 50W
Ebow Plus, TS9, BD2, BB2, ED1, CH1, TU2, LS2, GEB7
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

A nemuzes mit to kombicko u PC ? (line out z pc do komba) imho je to lepsi nez mp3 prehravac, mysi se pracuje lepe, myslim to s ohledem na to ze chces hrat urcite opakovaci pasaze atd... jinak mp3 pouzivam k velkemu kombu ktery nemam u PC ale v praci v pohode, jen me taky nebavi porad davat opakovani atd

čili řešením je si v PC nastrihat mp3 song na pozadovane psazaze a nahrat si to do mp3prehravace treba 15 krat za sebou..
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
felixx

Příspěvek od felixx »

dík za tip, s komplem je to dobrá myšlenka, ale pro mě nepoužitelná, potřebuju mobilní řešení, čili optimálně přehrávač s tou funkcí...
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

nenapadá mě MP3 která by něco takového uměla. jedině nějaké iPody by funkci "označení" části nahrávky a jejího opakování uměly... nebo nějaká aplikace v mobilu...

nejjednodušší je si v počítači píseň rozsekat na části... a nechat MP3 opakovat tu část kterou chceš....
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

Mel jsem takovy prehravac za dva litry, ale uz je asi k nedostani :/
Byla to znacka Advent, moc se nevidi, ale tuhle funkce maji mam pocit snad vsechny.
felixx

Příspěvek od felixx »

nabídka je obrovská a pro mě nepřehledná. díval jsem se, že některé mají uvedeno mezi funkcemi repeat A-B. pokud to mají všechny není co řešit
Naposledy upravil(a) felixx dne 1.04.2009 12:31, celkem upraveno 1 x.
Ebu

Příspěvek od Ebu »

felixx píše:já se v nich pávě nevyznám a nabídka je obrovská a pro mě nepřehledná. díval jsem se, že některé mají uvedeno mezi funkcemi repeat, repeat random, repeat A-B. pokud mají všechny repeat A-B není co řešit
Těch mp3, co tohle umí, bude touhle dobou už asi dost. Spíš by možná mohl být problém, že A-B na sebe tak úplně [u většiny případů] plyně nenavazuje zpátky na bod A, kdy tam bývá malá čásová prodleva, která by při tomhle mohla i možná vadit, ale nevím, nakolik funkční A-B chceš mít. Sám třeba mám už postarší kousek Emgeton E5 Cult, co tohle má...
Obrázek
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Emgeton E4 Cult to má taky. Ale jinak bych ten přehrávač nedoporučil ani nejhoršímu nepříteli. Obecně nic od firmy Emgeton.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Všechny MP4 od evolve to maj , sám jednu mám s přepočtu asi za 1400 což je dobrá cena na to ,že to umí přehrávat videa , radio , obrazky , text , mp3/wma .
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
weselow

Příspěvek od weselow »

Moje starší Sansa něco má opakování A-B taky, ale nepoužívám, takže nevim, jak přesně to funguje..
Trsátka: Sharkfin by Landström | Struny: Ernie Ball Top Heavy | Kytara: Fender Stratocaster | Efekti: Fender PT 100, Fender Fuzz-Wah (& booster), BBE Green Screamer, Boss DS-1 | Hlava: Blackheart Little Giant BH5H | Repro: Blackheart BH 112 / Kombo: Crate BT-15 | Hraju od léta 2007
felixx

Příspěvek od felixx »

Ty EVOLVE se mi docela líbí, je to kvalitní značka? Které zanačky jsou v mp3 ty lepší nebo kterým se vyhnout?
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

felixx píše:Ty EVOLVE se mi docela líbí, je to kvalitní značka? Které zanačky jsou v mp3 ty lepší nebo kterým se vyhnout?
Hele mám ji rok a půl a začíná se mi s**t to , že když píchnu do usb tak s tím musím kroutit , protože si to myslí že pc je nabijecka takže poputuje do reklamace , ty vyžší řady to už prý nedělají a ani to moc nestojí -> 1700 :-)
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
fakal

Příspěvek od fakal »

Hele ja mam cowon D2 http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=44313 to je super mp3 ktera ale bohužel zamrzla v ceně což je na nic. Ale tuhle funkci má, vydrží dlouho na baterky, dobíječka v ceně, slot na sd karty atd. tim bys asi chybu neudělal ale na dnešní poměry je předražená jak sviň, já jí koupil před půl rokem a ještě levnějc.
Doporučil bych ještě tohle, http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=58337 je pěkná, tu funkci má určitě taky a neni dotyková, takže žádný umatlaný displaye atd.
Cort G250(popruh ORX, struny Daddario exl110, slides Jim Dunlop), Planet Wawes + homemade + Smrckaeffects kabely, napáječ Smrckaeffects 8x, Jim Dunlop classic WAH, SansAmp TRI AC preamp, Addrock Ol Yeller, Ernie Ball Volume Pedal, JamMan Solo, Fender Blues Jr.
Trao
last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trao »

Na cvičení přímo ne, ale pouštim si tam věci, co si chci sjet, mimoto občas pouštim dokola něco, co bylo napsaný v GPčku a převedený do mp3, je to lepší, protože to narozdíl od kompa: 1) je slyšet, 2) Neztrácí to přesnost vlivem běhu ostaních programů...
Die Hard or Die Home
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

ja mam gogen nipple a taky tu funkci ma... navic je tenoucka :P
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“