mp3 přehrávač na cvičení
Pravidla fóra
mp3 přehrávač na cvičení
používáte mp3 přehrávač na cvičení? mám vizi že bych pouštěl do microcuba mp3 a s tím bych procvičoval hru...
potřeboval bych pomoc s výběrem, mým požadavkem je hlavně možnost opakování nějaké fráze, kterou si sám nastavím dle potřeby A-B.
doporučíte něco?
potřeboval bych pomoc s výběrem, mým požadavkem je hlavně možnost opakování nějaké fráze, kterou si sám nastavím dle potřeby A-B.
doporučíte něco?
Fender Strat Highway One Wine Red
Furch G-23 SO, Fishman Natural I
Ampeg Reverbrocket R-12R 50W
Ebow Plus, TS9, BD2, BB2, ED1, CH1, TU2, LS2, GEB7
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
A nemuzes mit to kombicko u PC ? (line out z pc do komba) imho je to lepsi nez mp3 prehravac, mysi se pracuje lepe, myslim to s ohledem na to ze chces hrat urcite opakovaci pasaze atd... jinak mp3 pouzivam k velkemu kombu ktery nemam u PC ale v praci v pohode, jen me taky nebavi porad davat opakovani atd
čili řešením je si v PC nastrihat mp3 song na pozadovane psazaze a nahrat si to do mp3prehravace treba 15 krat za sebou..
čili řešením je si v PC nastrihat mp3 song na pozadovane psazaze a nahrat si to do mp3prehravace treba 15 krat za sebou..
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
nenapadá mě MP3 která by něco takového uměla. jedině nějaké iPody by funkci "označení" části nahrávky a jejího opakování uměly... nebo nějaká aplikace v mobilu...
nejjednodušší je si v počítači píseň rozsekat na části... a nechat MP3 opakovat tu část kterou chceš....
nejjednodušší je si v počítači píseň rozsekat na části... a nechat MP3 opakovat tu část kterou chceš....
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
- ...EDGE...
nabídka je obrovská a pro mě nepřehledná. díval jsem se, že některé mají uvedeno mezi funkcemi repeat A-B. pokud to mají všechny není co řešit
Naposledy upravil(a) felixx dne 1.04.2009 12:31, celkem upraveno 1 x.
Fender Strat Highway One Wine Red
Těch mp3, co tohle umí, bude touhle dobou už asi dost. Spíš by možná mohl být problém, že A-B na sebe tak úplně [u většiny případů] plyně nenavazuje zpátky na bod A, kdy tam bývá malá čásová prodleva, která by při tomhle mohla i možná vadit, ale nevím, nakolik funkční A-B chceš mít. Sám třeba mám už postarší kousek Emgeton E5 Cult, co tohle má...felixx píše:já se v nich pávě nevyznám a nabídka je obrovská a pro mě nepřehledná. díval jsem se, že některé mají uvedeno mezi funkcemi repeat, repeat random, repeat A-B. pokud mají všechny repeat A-B není co řešit

Emgeton E4 Cult to má taky. Ale jinak bych ten přehrávač nedoporučil ani nejhoršímu nepříteli. Obecně nic od firmy Emgeton.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
Všechny MP4 od evolve to maj , sám jednu mám s přepočtu asi za 1400 což je dobrá cena na to ,že to umí přehrávat videa , radio , obrazky , text , mp3/wma .
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Moje starší Sansa něco má opakování A-B taky, ale nepoužívám, takže nevim, jak přesně to funguje..
Trsátka: Sharkfin by Landström | Struny: Ernie Ball Top Heavy | Kytara: Fender Stratocaster | Efekti: Fender PT 100, Fender Fuzz-Wah (& booster), BBE Green Screamer, Boss DS-1 | Hlava: Blackheart Little Giant BH5H | Repro: Blackheart BH 112 / Kombo: Crate BT-15 | Hraju od léta 2007
Hele mám ji rok a půl a začíná se mi s**t to , že když píchnu do usb tak s tím musím kroutit , protože si to myslí že pc je nabijecka takže poputuje do reklamace , ty vyžší řady to už prý nedělají a ani to moc nestojí -> 1700felixx píše:Ty EVOLVE se mi docela líbí, je to kvalitní značka? Které zanačky jsou v mp3 ty lepší nebo kterým se vyhnout?
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Hele ja mam cowon D2 http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=44313 to je super mp3 ktera ale bohužel zamrzla v ceně což je na nic. Ale tuhle funkci má, vydrží dlouho na baterky, dobíječka v ceně, slot na sd karty atd. tim bys asi chybu neudělal ale na dnešní poměry je předražená jak sviň, já jí koupil před půl rokem a ještě levnějc.
Doporučil bych ještě tohle, http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=58337 je pěkná, tu funkci má určitě taky a neni dotyková, takže žádný umatlaný displaye atd.
Doporučil bych ještě tohle, http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=58337 je pěkná, tu funkci má určitě taky a neni dotyková, takže žádný umatlaný displaye atd.
Cort G250(popruh ORX, struny Daddario exl110, slides Jim Dunlop), Planet Wawes + homemade + Smrckaeffects kabely, napáječ Smrckaeffects 8x, Jim Dunlop classic WAH, SansAmp TRI AC preamp, Addrock Ol Yeller, Ernie Ball Volume Pedal, JamMan Solo, Fender Blues Jr.
- Trao
- last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
- Kontaktovat uživatele:
ja mam gogen nipple a taky tu funkci ma... navic je tenoucka 
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net