Marshall JACKHAMMER
Pravidla fóra
njn slaba baterka svině
... našel jsem silnější a jede to no.. akorát si musím pohrát s nastavením
http://www.bandzone.cz/beastart
kytara: Schecter Damien 6
AMP: Rockwell Red trip Duo 120w
Box: 412 , 2xV30, 2xG12T-75
Mooer Reecho
znovu sem ted vytah jackhammera pac zvuk OD na kombu uz mne omrzel a mam ted dilema.... kdyz pripojim jackhammera a nakroutim tam dejmetomu nastaveni co je v navodu nakej ten crunch co mam delat s ekvacem na kombitku? diky
Gibson Les Paul Standard 2002
FOKUS Floyd Rose IB 1
amp: doma-CRATE FW 15R
zkusebna-IMG GAT 1250R 50w lampa
Marshall Jackhammer
FOKUS Floyd Rose IB 1
Marshall Jackhammer
No normálně je nastav bez efektu, aby ti hrál pěkný čistý clean. Pak do toho pusť jackhammera a měl by to být cajk, nebo si to můžeš ještě na kombu vyladit, když to nezvládneš pedálem.Cita píše:znovu sem ted vytah jackhammera pac zvuk OD na kombu uz mne omrzel a mam ted dilema.... kdyz pripojim jackhammera a nakroutim tam dejmetomu nastaveni co je v navodu nakej ten crunch co mam delat s ekvacem na kombitku? diky
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Tohle miluju.. Ten efekt snad mas ne? Tak si ho dej pred sebe a krut a krut a za hodinu na nem nakroutis cokoliv.. Co by si z toho mel kdybysme ti rekli 'scoop: 3, mid: 6, high: 4, etc...'Cita píše:to je sice hezky ale ja se ptal na skupiny ne na styl cist umim... rad bych aby mi nekdo poradil treba naky nastaveni na urcity skupiny...Nero píše:Přečetl sis tady ty příspěvky? Zrovna dnes se tu už řešilo jestli je na metal, a odpověd zněla ano...
jezis to chapu ja se jen ptam jaky vliv ma ten eqalizer na kombu na ten efekt... pac jestli na obou vytocim vejsky a basy na max tak to asi bude delat bordel.. ale to je fuk ja si poradim....
FOKUS Floyd Rose IB 1
Marshall Jackhammer
FOKUS Floyd Rose IB 1
Marshall Jackhammer
EQ na kombu a vstupní volume nastavit na "neutral", aby se vstup do komba nepřebudil, takže vše na 50 %... zbytek doladit následně na efektuCita píše:znovu sem ted vytah jackhammera pac zvuk OD na kombu uz mne omrzel a mam ted dilema.... kdyz pripojim jackhammera a nakroutim tam dejmetomu nastaveni co je v navodu nakej ten crunch co mam delat s ekvacem na kombitku? diky
Pěkná kravina co povídáš.metr.puk píše:EQ na kombu a vstupní volume nastavit na "neutral", aby se vstup do komba nepřebudil, takže vše na 50 %... zbytek doladit následně na efektuCita píše:znovu sem ted vytah jackhammera pac zvuk OD na kombu uz mne omrzel a mam ted dilema.... kdyz pripojim jackhammera a nakroutim tam dejmetomu nastaveni co je v navodu nakej ten crunch co mam delat s ekvacem na kombitku? diky
bohove se smilovali a seslali mi vas 2 kteri mi konecne nejak poradili... to sem presne potreboval vedet... udelal sem jak si rekl a ted uz stim neni problem, krouti se moc hezky 
mam jeste jeden dotaz, netyka se to jh1 ale nebudu zbytecne zakladat novej toppic.... ma kvalita snimacu kytary vliv nato jak hlasite muzu hrat aniz by to delalo bordel? pac budem mit koncik takovej mensi a ja to budu muset asi dost vykourit.... diky predem
mam jeste jeden dotaz, netyka se to jh1 ale nebudu zbytecne zakladat novej toppic.... ma kvalita snimacu kytary vliv nato jak hlasite muzu hrat aniz by to delalo bordel? pac budem mit koncik takovej mensi a ja to budu muset asi dost vykourit.... diky predem
FOKUS Floyd Rose IB 1
Marshall Jackhammer
FOKUS Floyd Rose IB 1
Marshall Jackhammer
No,tak s 15kou na koncert nevim hele.Leda na fakt hooodně menší asi.Cita píše:bohove se smilovali a seslali mi vas 2 kteri mi konecne nejak poradili... to sem presne potreboval vedet... udelal sem jak si rekl a ted uz stim neni problem, krouti se moc hezky
Děkuji za upozornění
a ještě jsem si vzpomněl, že jsme v sobotu hráli s jednou kapelou, jejichž kytarista (stejně jako já) používá tranz. hlavu + distortion a tentokrát hrál na můj zesík. Nastavil jsem to tak, že jsem na svym zesíku nakroutil vše na EQ na 50 % stejně tak i vstupní volume. On si pak na tom distortionu pomocí vlastního EQ doladil zvuk, jak potřeboval. Nevzniknul žádnej problém. Nevím tedy, co za kravinu píšu a prosil bych trošičku úcty 
No pokial hral cely cas so zapnutym vlastnym distortionom tak ok, ale akonahle by ho vypol na cisty zvuk, tak by mal nastavene to tvoje 50% nastavenie (vratane volume) a to by teda nemuselo byt vobec vyhovujuce.
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
Díky za odpověď, trefil ses - on používal také čistý zvuk, ale opravdu vše nastavoval na tom distortionu, protože na něm má také volume... Nastavovat poměry při vypnutym/zapnutym efektu je přece jedna z prvních věcí, co člověk dělá, než začne hrát... to jsem měl napsat asi jako první věc...nevím, jak to ještě jinak popsat... 
Sry,nějak jsem si z toho pobral jen tu 15ku..Cita píše:2Otis: u toho Cratea mam napsano domaa radsi bych odpoved na otazku nez reci ze s "15"ka nestaci...
![]()
pokud ti to nehučí na domácim kombítku,.nevidim důvod,proč by mělo u lampy.nemluvě o tom,že ta lampa bude táhnout hodně dobře při 50ti Wattech,take bude stačit stáhnout trochu poťák na kytaře.Cita píše:mne ale nejde o to jak je zvuk profi nbo ne, mne de o to aby kdyz to vykourim poradne ty lampy a vytocim potak na max aby to nehucelo
i doma kdyz to vykourim hodne... ne ze bych to doma delal casto ale obcas jo
a kdyz stahnu potak na kejtre tak to pak nema to hutny zkresleni ktery na urcity nase songy potrebuju... :/
FOKUS Floyd Rose IB 1
Marshall Jackhammer
FOKUS Floyd Rose IB 1
Marshall Jackhammer
Re: Marshall JACKHAMMER
Dokáže někdo porovnat tenhle efekt s Tubescreamerem (s tím lepším a dražším) ? Při použití obou jako overdrive na nakopnutí hi-gain zesíku. Osobně bych sázel na TS, ale slyšel jsem že tenhle Jackhammer je taky hodně dobrej a vychvalovanej. Oproti TS to bude ale asi nižší třída..
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Marshall JACKHAMMER
Hlavně mají úplě jiný zvuk. Najdi si ukázky na YT, ty ti asi řeknou nejvíc.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008