mazec, už mi to chybělopavel68 píše:tak jsem po skoro roce nastartoval Mikrouše,naladil Dimaverku a dovolil jsem si doprovodit Mistra.....
http://leteckaposta.cz/505230383
Zhodnoťte naše nahrávky - kytara
Pravidla fóra
To už nehrál Pavel, ale Pavlíčekpavel68 píše:tak jsem po skoro roce nastartoval Mikrouše,naladil Dimaverku a dovolil jsem si doprovodit Mistra.....
Se mi teď ani nechce věřit, že ta písnička je ve skutečnosti bez toho doprovdu, prostě to tam skvěle sedí.
- white_wolf
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
mno aspon je videt, ze je to proste v prstech.. v nicem jinempavel68 píše:Díky hoši![]()
K tomu čím to kreslím...
To je pořád jen Roland Micro cube + Dimavery strat+suchátka s mikr.
Simulace Voxe,kobylkovej snímač+středovej,ale to kreslení je vlastně práce s volume knobem na kejtře během hry....
vedle toho pak vypadaji veskere diskuse v sekci komba, a kytary opravdu směšně..
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
- Regular John
ale to bylo až po tom, co sis přečetl, na co hrál, viď ?Regular John píše:Pavel - moc pěkně zahrané, ale s Pupackem nemohu souhlasit, ten zvuk mi příjde dost o ničem
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
- Regular John
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
Kdo umí , umí ...pavel68 píše:tak jsem po skoro roce nastartoval Mikrouše,naladil Dimaverku a dovolil jsem si doprovodit Mistra.....
Tohle potvrzuje onu větu
"Kytara je jen tak dobrá , jako hráč"
- Regular John
Jedině pokud se bude jednat o jiný songpavel68 píše:Ale jo,každej máme blatouchy jiný...Regular John píše:Pavel - moc pěkně zahrané, ale s Pupackem nemohu souhlasit, ten zvuk mi příjde dost o ničem
Rád si poslechnu tvojí verzi se zvukem,co vo něčem je.
Bereš
EDIT: nebo to je jedno, klidně nahraju ten samý song, nechci ale abys to bral jako nějaké soutěžení nebo tak... Jen jsem napsal, že nesouhlasím s Pupackem, který píše, že je všechno v prstech a kvalita nástroje a aparátu nehraje roli
- ...EDGE...
No musim říct že na Pavlově nahrávce jde slyšet že když člověk umí, tak nepotřebuje nějaký extra gear. Každopádně to neznamená, že by to neznělo líp s lepším vybavením.
Jako je sice pravda že hlavní část úspěchu je v rukou, ale myslim si že Regular John má pravdu v tom, že výbava má taky vliv na to jak to zní. 
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
jejda, to uvedu na pravou míru jak jsem to myslel s tím zvukem a tím bych to ukončil 
jen jsem tim co jsem psal chtel rict, ze i bez super draheho , znackoveho vybaveni se da hrat, ze je treba neprecenovat techniku hardwaru, ale soustredit se hlavne a predevsim na hru jako takovou... tot vse..samozrejme cim lepsi vybaveni tim lepe se hraje atd.. to nikdo nepopira, jen je videt ze i s tim defacto nejlevenjsim se da krasne hrat
Pavluv zvuk tam nebyl nijak oslnivy, bechderouci a pod.. ale kvalita hry jako takove to nekolikanasobne predcila - "and that´s the way the cookie taste" abych tak řekl
)
Myslim že i John řekl jasně že to Pavel68 zahrál krásně, jen se mu nelíbíl zvuk a nesouhlasil s tím co jsem napsal o podstatnosti vybavení. Nic víc, nic míň. ČILI NO MORE DEBATY
A ted, posilejte nahrávky
at mame co poslouchat
jen jsem tim co jsem psal chtel rict, ze i bez super draheho , znackoveho vybaveni se da hrat, ze je treba neprecenovat techniku hardwaru, ale soustredit se hlavne a predevsim na hru jako takovou... tot vse..samozrejme cim lepsi vybaveni tim lepe se hraje atd.. to nikdo nepopira, jen je videt ze i s tim defacto nejlevenjsim se da krasne hrat
Pavluv zvuk tam nebyl nijak oslnivy, bechderouci a pod.. ale kvalita hry jako takove to nekolikanasobne predcila - "and that´s the way the cookie taste" abych tak řekl
Myslim že i John řekl jasně že to Pavel68 zahrál krásně, jen se mu nelíbíl zvuk a nesouhlasil s tím co jsem napsal o podstatnosti vybavení. Nic víc, nic míň. ČILI NO MORE DEBATY
A ted, posilejte nahrávky
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge