je tu nekdo z Brna, kdo se vyzna v prelampovani a byl by mi ochoten vymenit koncovy lampy v ENGLovi? Odmena samozrejmosti
Brno - prelampovani aparatu ENGL
Pravidla fóra
Brno - prelampovani aparatu ENGL
Zdravim,
je tu nekdo z Brna, kdo se vyzna v prelampovani a byl by mi ochoten vymenit koncovy lampy v ENGLovi? Odmena samozrejmosti
Sam si na to zatim asi netroufnu.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
-
JanHokl
- Bandzone: http://bandzone.cz/utopencivevlasech
Nazdar, nejsem sice přímo z Brna, ale kombo si nechávám přelampovávat v MIDI servisu v Semilase. Je to takovej zapadlej obchůdek. Když zrovna nemaj moc práce, tak jim to přelampování bude trvat chvilku, ale teda stalo se mi, ne teda s kombem, že mi opravu wah pedálu dělali asi měsíc.. Byli zavalení holt, ale myslím, že jinak je to dobrej servis, ti chlapi tomu rozumí a seženou ti lampy a vše udělaj k tvé spokojenosti a v podstatě ne za moc peněz..
Tady je kontakt: http://www.volny.cz/midiservis/
Je to ulice Metodějova 6.
Snad budeš spokojen.
Tady je kontakt: http://www.volny.cz/midiservis/
Je to ulice Metodějova 6.
Snad budeš spokojen.
Dik, tenhle servis mam v zaloze, kdyby se nikdo neozval. Ale mam pocit, ze za prelampovani berou docela velky peniz :\ Lampy mam svoje.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Nevim o tom, nejaky konkretnejsi info nemas?DirX píše:Nemáte náhdou v Brně firmu Cannibal co dělá a opravuje zesáky?
EDIT: Uz jsem to nasel, ale delaji servis i cizich?
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Cannibal - Jinřich Hrbáček
elektronkové hi-end a kytarové zesilovače
Profil : Muzikus 5/2004 str. 52-53
info: www.mujweb.cz/jhsound
http://mujweb.atlas.cz/www/jhsound/?X kdysi sem mu psal e-amila mái dobrý ceny...
elektronkové hi-end a kytarové zesilovače
Profil : Muzikus 5/2004 str. 52-53
info: www.mujweb.cz/jhsound
http://mujweb.atlas.cz/www/jhsound/?X kdysi sem mu psal e-amila mái dobrý ceny...
- 60'Rock_N'_Roll
Vytiahnut lampy a strcit tam nove nie je problem, ale ide o nastavenie biasu. Pokial nemas ako tie napatia zmerat, tak to nemas ako nastavit - akurat tak podla ucha, na co by som sa moc nespoliehal.60'Rock_N'_Roll píše:čeho se bojíš? že to...? nevim, co je na tom složitýho.někdo tady dokonce říkal, že to je jak měnit struny ale ne tak často....
Inak ked som menil lampy vo svojom kombe, tak mi Hocke poslal cely navod na vymenu, vratane nastavenia biasu (podla farebneho kodu na patici elektroniek).
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
DirX: Jeste jsem nepsal, byl jsem mimo internet.
Co se tyce prelampovani ja uz jsem nekolik kopancu od elektriny dostal a dalsi riskovat nehodlam, nemam zadny elektrikarsky vzdelani a ani zadnou zkusenost. To radsi par kil obetuju.
Co se tyce prelampovani ja uz jsem nekolik kopancu od elektriny dostal a dalsi riskovat nehodlam, nemam zadny elektrikarsky vzdelani a ani zadnou zkusenost. To radsi par kil obetuju.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
-
JanHokl
- Bandzone: http://bandzone.cz/utopencivevlasech
Ty jo, tak já sem si nechával měnit všechny lampy a za práci si vzali ale nějakejch 200Kč.. To mi nepřijde zas tak hrozný, ale jestli se ti ten MIDI servis nezdá, tak samozřejmě ho nikomu nevnucuju:)
Já sem ale sháněl po Brně něco dalšího a na nic sem v podstatě nenarazil, takže jestli na někoho přijdeš, kdo to dělá, tak dej vědět, protože to se vždycky hodí.
Já sem ale sháněl po Brně něco dalšího a na nic sem v podstatě nenarazil, takže jestli na někoho přijdeš, kdo to dělá, tak dej vědět, protože to se vždycky hodí.
No ja si nedavno psal s majitelem a mam pocit, ze mluvil asi o 700, otazkou je, jestli nebyly v cene i elektronky, ovsem pochopil jsem to tak, ze nee. No mozna ho nakonec zkusim 
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
no v midiservisu mam momentálně na oprave odposlechy, tak uvidim, jestli to spravi. Ti typci jsou tam sice trosku divní, i ten podnik je takový zajímavý, ale co jsem viděl, tak komb a hlav na opravu tam měli celkem dost - minimálně 6 jsem jich tam postřehl...
Kapela:
AV Guitar s EMG 81 + 85, Peavey 6505+, Orange PPC 412 V30
Studio:
Reaper DAW, Focusrite Saffire Liquid 56, Focusrite Saffire 40, JBL LSR 305, GAP FC 1, Line Audio CM3´s, Shure SM 57, Soundking ED007, Audix OM 2, Audix D4, Audix i5, Akai LPD 8, Presonus Faderport, Hammerwave comps, 500 series rack by Vandaalelectronics, Golden Age Pre 573, LaChapell Audio Pre 583s
AV Guitar s EMG 81 + 85, Peavey 6505+, Orange PPC 412 V30
Studio:
Reaper DAW, Focusrite Saffire Liquid 56, Focusrite Saffire 40, JBL LSR 305, GAP FC 1, Line Audio CM3´s, Shure SM 57, Soundking ED007, Audix OM 2, Audix D4, Audix i5, Akai LPD 8, Presonus Faderport, Hammerwave comps, 500 series rack by Vandaalelectronics, Golden Age Pre 573, LaChapell Audio Pre 583s
- zakk_wylde
- Kontaktovat uživatele:
Já si svoje TSL přelampoval komplet celé sám (preamp + poweramp). Stačilo jen zjistit pracovní bod koncíku a pak připojit multimetr a poťákem natočit a bylo.
Gibson Les Paul Studio wine red/gold HW => Dunlop CryBaby 535 => MXR EVH Phase 90 => MXR stereo chorus => Marshall TSL602, kabely Monster ROCK
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
strašně nerad se hrabu v něčem, co neí moje, ale kdyby šlo do tuhýho, tak ti to seřídím. Nevíš, jestlit tam máš měřící odpor?
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Necham to asi udelat v tom MIDI servisu, koneckoncu to mame za rohem od zkusebny
Kazdopadne diky vsem.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus