ROCK FOR PEOPLE NEWS
ROCK FOR PEOPLE NEWS
Forum věnující se novinkám, ale i aktualitám z blížící se ho festivalu Rock For People...letošní line-up vypadá zatím víc než bomabsticky a tak se Vás ptám pojedete letos?
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
TOhle téma jsem chtěl taky založit. Letošní line-up je prostě super. Nejvíc se těším na Placebo...
Hraju na kytary a mašinky
Chtěl jsem jet, ale když jsem viděl ty kapely, tak jsem málem blil. Jel bych jenom na Static-X, Artic Monkeys jsou dobrý, ale není to můj šálek čaje. Zbytek, jako třeba banda teploušů Placebo, mi za to fakt nestojí.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Tak když sem viděl že hrajou RATTLE BUCKET, ATARI TERROR a THE SWITCH tak sem se rozhodnul že jedu, ale ted sem si vzpoměl že mi dotoho asi vlejzá jiná akce a nevím čemu mám dát přednost 
edit: a X-CORE
edit: a SATISFUCTION
edit: a FOURTH FACE
edit: a DARK GAMBALLE
edit: a COCOTTE MINUTE
edit: a CRASHPOINT
edit: hmm, tak jediny co me tam laka je kupa českejch kapel
edit: a X-CORE
edit: a SATISFUCTION
edit: a FOURTH FACE
edit: a DARK GAMBALLE
edit: a COCOTTE MINUTE
edit: a CRASHPOINT
edit: hmm, tak jediny co me tam laka je kupa českejch kapel
Ach jo já bych taky chtěl je t kvůli Artcticům, jedna z mejch oblíbenjech kapel..ale holt brigáda no 
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
ja se nemuzu dockat na MUCKY PUP a static X
a spoustu dalsich kapel, hlavne kaleni s kamosema a znamejma co jsem nevidel co je rok dlouhej.
skoda ze letos neprivezou helmet. jestli budou placebo hrat starsi pecky (meds me nebavily a novy album jsem jeste neslysel) ala bruise pristine nebo neco kolem black market music tak bych si je taky poslechl
do posledni chvile jsem doufal ze nekdo priveze FNM ale to je holt moc velky sousto.
skoda ze letos neprivezou helmet. jestli budou placebo hrat starsi pecky (meds me nebavily a novy album jsem jeste neslysel) ala bruise pristine nebo neco kolem black market music tak bych si je taky poslechl
do posledni chvile jsem doufal ze nekdo priveze FNM ale to je holt moc velky sousto.
No tak nakonec nejedu, ale ne dobrovolně 
Trsátka: Sharkfin by Landström | Struny: Ernie Ball Top Heavy | Kytara: Fender Stratocaster | Efekti: Fender PT 100, Fender Fuzz-Wah (& booster), BBE Green Screamer, Boss DS-1 | Hlava: Blackheart Little Giant BH5H | Repro: Blackheart BH 112 / Kombo: Crate BT-15 | Hraju od léta 2007
- framikoin
- Kontaktovat uživatele:
Re: ROCK FOR PEOPLE NEWS
tak zitra nam to startuje
. kdo tam teda budete?
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Re: ROCK FOR PEOPLE NEWS
já tam možná budu na sobotu, jedu do hradce s kamarádem, tak se tam ukážu
Jen možná a jestli to vyjde 
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->