pedálová kytarová ladíčka s (True Bypassem)
Pravidla fóra
pedálová kytarová ladíčka s (True Bypassem)
ahoj
Jakou z jichž zmíněných ladiček by jste mi doporučili z vlastní zkušenosti?
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
ahoj,
a kde ty již zmíněné máš? Tohle mělo patřit k nějakému jinému threadu?
... a jinak bych doporučil Korg PitchBlack, klasika.
a kde ty již zmíněné máš? Tohle mělo patřit k nějakému jinému threadu?
... a jinak bych doporučil Korg PitchBlack, klasika.
Naposledy upravil(a) Nero dne 5.04.2009 20:36, celkem upraveno 1 x.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Re: pedálová kytarová ladíčka s (True Bypassem)
IBANEZ LU-20bublin píše:ahoj
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
já mám dobré zkušenosti i s planet waves ale myslím že pokud přeskočíš ty nejlevnější kousky a nechceš do toho zase dávat moc(1000-2000 třeba) tak nějaké velké rozdíly nenajdeš, vyber podle konstrukce a typu ukazatele a máš to 
PRS Singlecut Trem, One piece 10 Top, Rosewood neck, 57/08, PRS SE CU22, Cort M600, Cry Baby, TS9, EHX LPB-1, Z.VEX FUZZ FACTORY, Ibanez DE7,The Worm, Rockwell 50w,box 4x12 V30
Re: pedálová kytarová ladíčka s (True Bypassem)
U LU-20 mne překvapilo, že na nožním spínači nemají napájení - ono to sice startuje, jako že z nuly (LEDky tak startují, jako když se zapne napájení na LU-10, ale napájení se zapíná jackem. To mi přijde škoda - kdyby startovala okamžitě, tak to chápu, ale proč na ten nožní switch nedali i zapnutí napájení, to ne. Pochopitelně to je nevýhoda, pokud to má být napájeno baterkama, na napáječi je to fuk.afektband píše:IBANEZ LU-20bublin píše:ahoj
Ne, Boss ladičky true by-pass nejsou. Pokud je potřeba true bypass, tak nejlevnější řešení je LU-20, která je za super cenu (taky jsem si jí proto koupil jako svoji x-tou ladičku, docela slušná, ale zdaleka ne nejlepší). Dražší jsou venku Korgové PitchBlack (DT-10 jestli se nepletu není plně true bypass). To je 69 Eur... No já pořád pošilhávám po Petersonovi, ten se vyznačuje strobo ladičkou a true-bypassem, ale taky větší nespolehlivostí a stojí 199 Eur.nity píše:a co boss tu-2, je true bypas???
- rain
- Odborník
- Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
- Kontaktovat uživatele:
- misadlouhy
Jenze rozdil mezi nejlevnejsi pedalovkou, ktera vydrzi aspon 10 seslapnuti, a PitchBlackem nebo Korgem DT-10 (ktery sice ma buffer, ale je "neslysitelny" a lze snadno predelat na TB) je zanedbatelny. A nevim jak PitchBlack, ale DT-10 zvlada i mod "bud ladim, anebo hraju).
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
I ta LU-20 to dává ne?cerfotoc píše:PitchBlack taky zvládá "buď ladím nebo hraju""
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
Ladim prez Rp 250, spinam prez TB listu a zaroven to uzivam na delay a sporadicky na dalsi skopiciny (treba bubenik je dobry na cviceni). A ted na bazaru se valej kolem 2000. Lepsi ladicku bych asi nenasel 
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
No ta moje LU-20 byla zrovna z řady Do-it-yourself.... Když jsem jí vyndal z krabice, tak v ní něco chrastilo - to nebylo nic vážnýho, jenom se číňanovi nepodařilo zašroubovat jeden šroubek, tak ho tam jenom přihodil - no a pak byl skoro utrženej kablík k baterce, ten upadl vzápětí. Po vymetení šroubů a připájení kablíku to funguje spolehlivě.afektband píše:I ta LU-20 to dává ne?cerfotoc píše:PitchBlack taky zvládá "buď ladím nebo hraju""
Samozřejmě to nebude případ všech kusů, ale vzhledem k ceně tedy fakt nepředpokládám žádnou výstupní kontrolu.