Electrical Guitar Company

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Electrical Guitar Company

Příspěvek od nozaki »

http://www.electricalguitarcompany.com/news.html
Co na ne rikate? Hraje na ne spousta kapel ktery mam rad.Fakt bych tyhle kytary nekdy hrozne rad vyzkousel.Uz kvuli tomu hlinikovymu hmatniku.Jenze u nas asi nerealny.Jedine si ji nechat poslat z USA.Co jsem koukal na ebay tak se ceny pohybujou okolo 20-30 tisic.Tady je jeste odkaz na myspace, kde je daleko vic fotek modelů
http://www.myspace.com/electricalguitarcompany
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Braniik
Rádce

Příspěvek od Braniik »

Zaujimave, prvy krat vidim. Idelane na METAL, vsak? :D

Asi to v tomto pripade nebude hrat rolu, ale hlinik ma pomerne velku tepelnu roztaznost, nevadi to? :idea:
A v zime to bude na dotyk studene :P
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Jj, videl jsem par takovych kytar treba u Melvins (nebo Big Business?), pekelny zvuk! :D
xmarox

Příspěvek od xmarox »

jj u melvins jsem je viděl taky..ale stačí se podívat co má Buzz za sebou a pod nohama a zvuk kytary už je vceku jedno :D:D

každopdáně ten postřeh se studeným hmatníkem má něco do sebe :D
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nozaki »

No cece, to nevim jak moc to muze studit na prsty.Kazdopadne ten napad mne prijde genialni.V lete jsem videl v Praze na Strelecaku Made Out Of Babies a basak i kytarista meli tyhle hlinikovy nastroje.A zvuk byl fakt mocnej a hutnej.Coz kdyz jsem videl poprvy tyhlke kytary tak jsem myslel, ze budou mit naprosto tenkej zvuk s minimalnim sustainem.Je to ale presne naopak :D
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

něco jsem si o těhlde kytarách četl. Hliníkový hmatník je poměrně stará záležitost. Ovšem nikdy se to moc neprosadilo. Ale stále se to vyrábí. A na co si hráči nejvíce stěžovali? No jak říkáte na studenej nepříjemnej hmatník. To byla přesně tak věc kvůli který se to nechytlo.

Co se týká sustainu, tak hliník má na něj dost pozitivní zvuk takže po zvukové stránce v těch kytarách problém nebyl.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

zlatý dříví hoši,zlatý dříví 8)
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

teda nevím jak to hraje, ale vzhledově se mi to vůbec nelíbí :) kolik taková kytara váží? (asi to je na tech strankach napsany, ale me se nechcou otvirat znovu:D)
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nozaki »

9liber, takze zhruba 4 kg.Mne prijdou fakt nadherny, hlavne nektery modely na tom myspace profilu.Hlavne v kombinaci drevene telo,hlinikovy krk a P90ky.
Trainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trainman »

Pokud vím, s hliníkem exprimentoval Kramer u svých prvních kytar. Ale já bych na plechový nástroj nikdy nehrál, i kdyby to hrnulo jakkoliv, pořád je ten studený hliník "neosobní". :?
Cort X-6 (customized by petrpeter) x Dunlop CryBaby Classic x Guyatone PD-1 x Peavey VK-R8 x HB 212 (V30) straight horizontal cab (a už mi spadnul z půlmetru na nohu :-D
Jaguar master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jaguar master »

Tak tohle bych šoupnol klidně mezi nejošklivější kytary :D kdo to má pucovat? vždyť to upalcuju hned a taky mi přijde že jestli to neuzemním tak jsem upečen za živa :D to je jak hrát na ešus :D
Final Frontier
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

Trainman píše:Pokud vím, s hliníkem exprimentoval Kramer u svých prvních kytar. Ale já bych na plechový nástroj nikdy nehrál, i kdyby to hrnulo jakkoliv, pořád je ten studený hliník "neosobní". :?
přesně!
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“