Schecter damien 6 problem - brum

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

měl jsem Damien FR(to samý jako ty, akorát s floydem) a tohle to rozhodně nedělalo. Když koukám na to video tak mi to připadá jako nějaký ruchy z okolí, to samý jako když se s kytarou přiblížím PC tak mi to začne dělat, ale v menší míře. Každopádně normální to není a řešil bych to s prodejcem :idea:
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
vanhalf

Příspěvek od vanhalf »

Demilich píše:
Wohma píše:Ano a zem se ti otaci, kdyz otacis s kytarou, co? :D
Neotáčí, jasná věc. Problém bude s nějakou indukcí, ať už jak někdo kdysi říkal ze zářivek, monitorů, sítě atd. zajímalo by mě, jestli to dělá i v jiné lokaci se stejným gearem :) Ale je jasné, že za to nějak může ta kytara, protože to chytá to šméčko.. Nicméně těch 50 Hz to je a od toho se dá trochu odpíchnout v nalezení zdroje toho bince ;-)
Někdy prostě nevíš, postavíš se k něčemu čelem a chytneš šum, nebo si šlápneš na kabel, někde se něco propojí/odpojí atd. Prostě to chce omrknout pořádně, zkusit v jiné místnosti, u někoho jiného doma atd.

EDIT: LOL s drivem a gainem naplno?? Co tu řešíme??? To by lezl bordel i z téměř-nula-výstupovýma snímačema.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tak este ak si nepozrel cele video co som dal na zaciatok tak v tom videu pripajam aj svoju staru gitaru na to iste kombo a s tim istim nastavenim a ide uplne bez problemu. Taktiez som uz pisal ze gitaru som skusal na viaceriych kombach a v roznich priestoroch
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Ale hej pozrel jsem celé video!
No takže co? Jestli chceš tvrdit že to není normální při plném gainu, tak je ti každá rada drahá.. Jestli jsi to zkoušel na normální nastavení gainu, volume a evalizace i jinde a na jiných ampech a dělalo to to samé, pak je jasný zádrhel v kytaře = reklamace + jestli tvrdí že to tak má být tak lže a obrať se na někoho výše ve vedení firmy.
That's it...
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
xmarox

Příspěvek od xmarox »

já myslím že ten vytavený gain i drive tu chybu jen odhalil...brumí i druhá kytara, ale která levná kytara by nebruměla při takovém nastavení..pošli kytaru bez pemýšlení na reklamaci a za tím si stůj..i kdyby ti vrátili stejnou kytaru bez oprav můžeš ji se stejným problémem reklamovat znovu a ono je to přejde...pokud se ti v tom nechce hrabat..
..pokud jo tak vem pájku, schémata a zkoušej...
vanhalf

Příspěvek od vanhalf »

juj porazi ma s tej gitary, ked som ju prvy krat posielal na reklamaciu a prisiel mi uplne novy kus tak som myslel ze uz bude ok a to iste, som myslel ze ju ze ma porazi, no ja sa askusim zajtra dako dohodut s predajcom ohladne reklamacie a uvidim ako pochodim
vanhalf

Příspěvek od vanhalf »

Vcera som sa celu nco zabaval z nastavovanim komba atd. skusal som vypnut vsetku elektroniku v byte ale stale to iste. Vsimol som si ale ze ked necham zapojene kombo bez gitary tak transformator bzuci na frekvencii 50hz a taky sity zvuk vydava aj gitara. len potom nechapem preco to robi na vsetkych kombach
Regular John

Příspěvek od Regular John »

A nemáš náhodou "rozeplé" snímače? Teď ale nevím jistě jestli to na této kytaře jde
vanhalf

Příspěvek od vanhalf »

tato gitara nema rozopinatelnu cievku
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

zkontroloval jsi kabel?
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

vanhalf píše:tato gitara nema rozopinatelnu cievku
Ty snímače samotné rozpínací jsou...
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
vanhalf

Příspěvek od vanhalf »

to je mozne ze sa daju rozopnut ale standardne su zopnute, inac este mam jeden dotaz co by som dosiahol s tym ze by som ich rozopol? ziskal by som v podstate singel?
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Ano, teoreticky i prakticky je to singl, i kdyz uplne fender zvuk z toho pochopitelne nevytahnes. Kazdopadne se to vyznacuje poklesem urovne signalu, ztencenim tonu a narustu sumu a jinych ruchu.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
vanhalf

Příspěvek od vanhalf »

no tak som skusil dalsiu vec :) zapojil som gitaru cez multiefekt zoom gfx-707 a cez neho to robi tiez, ale on ma moznost na kazdom z prednastavenich efektov zapnut potlacenie sumu, ked tu funkciu zapne tak gitara hra tichucko, lenze toto by ajtak podla mna nemala robit
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“