mam tuhle kytaru, ale za nic nemuzu prijit na to jak tam dam tremolo a potom jak ho upevnim. Muze mi nekdo poradit ? vim ze je to jeden dotaz stupidnější než druhej ale byl bych vám vděčnej kdyby ste mi z toho vyvedli, díky
nike.tom píše:už sem na to kápnul ..mě by šlo spíš o to jak se to tremolo podloží tim špalíkem aby se nehejbalo
odsroubuj kryt od tremola, je zezadu..povolis pro jistotu struny, narezes si spalicek tak, aby kdyz ho das mezi tremolo a telo kytary byla kobyla rovne...tim dostanes jednozvratne..naladis, tah strun by mel udelat to ze ti spalik nevypadne, ale klidne si muzes este dat spalik do mezery pod pruziny..jinac o spalkovani tu je toho dost i s fotkama myslim
Copak vám nedošlo, že Disasterpiece se snažil popsat, jak se u tohohle typu kobylky laděj oktávy?
Na špalkování se můžeš vykašlat pokud nemáš nějaký třináctky struny, vezmeš pět tuhejch pružin a ani se to nehne a nemusíš to vůbec řešit...
Trao píše:Copak vám nedošlo, že Disasterpiece se snažil popsat, jak se u tohohle typu kobylky laděj oktávy?
Na špalkování se můžeš vykašlat pokud nemáš nějaký třináctky struny, vezmeš pět tuhejch pružin a ani se to nehne a nemusíš to vůbec řešit...
si nemyslím, kdo kdy viděl "nasazovací" ladění oktáv? nikdo, přece není tak blbej aby tu někoho nechal říkat, že je nasazovací ladění oktáv a argumentoval jen tím, že je to šroubovací
Trao píše:Copak vám nedošlo, že Disasterpiece se snažil popsat, jak se u tohohle typu kobylky laděj oktávy?
si nemyslím, kdo kdy viděl "nasazovací" ladění oktáv? nikdo, přece není tak blbej aby tu někoho nechal říkat, že je nasazovací ladění oktáv a argumentoval jen tím, že je to šroubovací