Jo a pardon ze zakladam nove tema ale hledal sem to tu asi pul hodiny a nic jsem nenasel.
Nastaveni EQ komba
Pravidla fóra
Nastaveni EQ komba
Pred par dny jsem si koupil nove kombo s basou a nevim jak presne nastavit eqvalizer tak bych potreboval poradit. Hrajeme hlavne tvrdsi veci metal, hard rock.
Jo a pardon ze zakladam nove tema ale hledal sem to tu asi pul hodiny a nic jsem nenasel.
Hele to ani tak nevadí, že je to na kytaru. Zkus to udělat stejně.
Ale ono to taky nemusí fungovat. těžko se totiž takhle radí. Každý kombo se musí nastavit jinak. Nejsou dvě co hrajou stejně. A hlavně sám musíš vědět co chceš za zvuk....
Ale ono to taky nemusí fungovat. těžko se totiž takhle radí. Každý kombo se musí nastavit jinak. Nejsou dvě co hrajou stejně. A hlavně sám musíš vědět co chceš za zvuk....
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Mno dobrý je vědět jestli máš nějak zvuk, kterej se ti fakt líbí a z něho pak vycházet, já třeba mám takovej ten svuj "ideál zvuku", kterej sice nemožu se svým vybavením udělat (teda hlavně s basou že), ale vím z čeho vycházet...
Základní rozdělení hráčů je na véčkaře a středopolaře...já jsme středopolař
Ten článek je sice hezkej, ale nedokážu si představit že to podle něj takhle nastavím.
Nejlepší je to dat prostě na rovno a zkusit vytahovat střídavě basy/středy/výšky...prostě co se ti zdá že tomu chybí...
Základní rozdělení hráčů je na véčkaře a středopolaře...já jsme středopolař
Ten článek je sice hezkej, ale nedokážu si představit že to podle něj takhle nastavím.
Nejlepší je to dat prostě na rovno a zkusit vytahovat střídavě basy/středy/výšky...prostě co se ti zdá že tomu chybí...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...