Univerzální kytara
Pravidla fóra
Snad se na mně nebudou zlobit příznivci klasických kytar, ale po pečlivém zvážení a zkoumání jsem se rozhodl pro Line 6 variax 300 a za zbývající peníz koupím nějaký modulátor aparátů od line 6. Vím že budu asi hodně digitální, ale zkusit se má všechno.
Apec: Jet city JCA 50+ 1*12 Engl homemade box (1* cellestion vintage 30),
Kytara: Pořízka Stratocaster SSS
Kytara: Pořízka Stratocaster SSS
Tohle me nenapadlo, ale urcite mas boddlabajíč píše:Snad se na mně nebudou zlobit příznivci klasických kytar, ale po pečlivém zvážení a zkoumání jsem se rozhodl pro Line 6 variax 300 a za zbývající peníz koupím nějaký modulátor aparátů od line 6. Vím že budu asi hodně digitální, ale zkusit se má všechno.
Zdá se mi trochu mimo mísu napsat, že blues/rock/bigbeat=strat, to sem se tím snažil říct, ale asi sem zas holt trochu ulít...pupack píše:?? nejak sem te nepochopil souvislost? ja nic zbrkle neodsoudil (a uz vubec ne sprostyma slovama jako demilich) jen jsem napsal ze pokud bude prevazovat blues, rockec a bigbeat tak bych bral na 100% Strata než ty ostatní z těch co napsal.. vím delší dobu že ti nejsem sympatickej, ale tady nechápu absolutně o co ti jdeKamahl píše:Pff, na 300%!!pupack píše:pokud by mělo převažovat blues, rockec a bigboš tak na 100% strata
Odsuzuješ zbrklé odsuzování, do Demiliche si kvůli tomu ryl půlku threadu a teď tady vypustíš tohle...![]()
(Podmínkou je páka, ale nevím, co to je tremolo. - šup s tím, do hlášek.)
Nejuniverzálnější z těch kytar jsou Fender a Ibanez.
Jo a odkdy víš, že mi nejseš sympatickej, když mi vlastně sympatickej seš a vždycky docela byl?