KoRn
Aktivně Korn neposlouchám, jen občas nějakou písničku - metal moc nemusím. Na druhou stranu tohle je jediná metalová kapela kterou si poslechnu
Je pravda že tam nějaký pořádný sola fakt chybí.
Jinak ale chvíli jsem je poslouchal kvli Fieldymu
Je pravda že tam nějaký pořádný sola fakt chybí.
Jinak ale chvíli jsem je poslouchal kvli Fieldymu
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
- Skipper
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
- Kontaktovat uživatele:
Víte co mě na nich plaví že 7-strunná kytara ma takovej svuj zvuk a nikdo kdo nema 7 struunnku si od nich nic moc nezahraje uplně třeba falling away from me na to nemůžu přijít ale líbí se mi děsně jejich starej styl třeba ty starý od nich klasický ja nevim good god atd. a asi si tu 7strunku koupim líbi se mi prostě styl hudby ale teď už je to takovej dance teď sem slišel untitled a je to nic moc jako par písniček je docela dobrejch ale zby tek nic moc něco jak see on the other side a omlouvam se za to unplugged zpočátku se mi to nelíbilo ale nějak sem se zaposlouchal a maj to docela promakaný
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
Jako uplugged koncerty jsou o něčem jiným...saem to viděl na MTV a nebylo tak horzný..
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
da se to vpoho aji an sestku, sice musis mit trosku rychlejsi prsty ale da se, falling away from me se da vklidku zahrat, horsi je to good god z prvniho prazce na 20 to je sranda to uz je spis na tu sedmistrunku, ptz mi jaksi chybi struna na todle...jinac KoRn..myslim ze uz ze sebe vyzdimali dost, prvnivh 5 alb je o necem, paradni hudba, nesere me ze neni tezka, ze to zahraje kazdy druhy priopily, ale bavi me to, libi se mi to..a komerce:Domg, dyby to nebylo komercni tak dodnes hrajou ve svoji rodne vesnici a nikdo o nich nevi tak uz o tom pls nepiste:D, posloucham hodne "stylu"od punku po metlu ale ti korni me oslovili asi nejvice, jo kytary tam sou celkem(ale ne vzdy!) snadne, ale myslim ze se to docela kompenzuje basou(vubec fieldy styl hrani je kapitola sam o sobe) a hlavne bicima, ty sou docela brutalni, zadnej buch cvach punk...jo a vzor, no, mrzi me odchod heada, koukal sem na nake songy z jeho sola, flush je docela zajimavy song..a munky, dyz na nej koukam od zacatku korn po dnesek, cim dal tim vic vypada jako docela drsny houmlesak, ale to je jeho vec, je to borec:D..jo to ze maji napsany jendoduche kytary neznamena ze to sou lamy a ze maj maly skill..koukal sem na jejich jamy a docela vali...no tot vse z moji strany a chystaj nove album, tak se docela tesim, prej stejny producent jako jejich prvni a to zeru ze vsech nejvice takze som zvedav.....te peroSkipper píše:Víte co mě na nich plaví že 7-strunná kytara ma takovej svuj zvuk a nikdo kdo nema 7 struunnku si od nich nic moc nezahraje uplně třeba falling away from me na to nemůžu přijít ale líbí se mi děsně jejich starej styl třeba ty starý od nich klasický ja nevim good god atd. a asi si tu 7strunku koupim líbi se mi prostě styl hudby ale teď už je to takovej dance teď sem slišel untitled a je to nic moc jako par písniček je docela dobrejch ale zby tek nic moc něco jak see on the other side a omlouvam se za to unplugged zpočátku se mi to nelíbilo ale nějak sem se zaposlouchal a maj to docela promakaný
- tallicaman
podle me to je(byla) strasne originalni kapela; nemyslim si, ze kdyz je neco jednoduche, ze to stoji za h***o... spis si myslim, ze kdyz je to jednoduche a chytlave, tak je to genialni; do jejich hudby se proste sola, jak je zname od starych rockeru, nehodi; nejvic se mi libi jejich Untouchables, na tom jsem s polecne se st. anger odmaturoval
a z tech novych tak max twisted tranzistor, jinak je to teda hruza ty nove pociny
tady s nima soluje jakysi ocas
:
http://www.youtube.com/watch?v=KPV6vvX4eTQ
nevim jak vam, ale me to prijde hrozne...
tady s nima soluje jakysi ocas
http://www.youtube.com/watch?v=KPV6vvX4eTQ
nevim jak vam, ale me to prijde hrozne...
Naposledy upravil(a) tallicaman dne 12.04.2009 17:17, celkem upraveno 1 x.
BaCH "Gary Moore" Les Paul, Roland Cube 30X, Hendrix WAH
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
tak tak, nikde neni druha takova kapelatallicaman píše:podle me to je(byla) strasne originalni kapela; nemyslim si, ze kdyz je neco jednoduche, ze to stoji za h***o... spis si myslim, ze kdyz je to jednoduche a chytlave, tak je to genialni; do jejich hudby se proste sola, jak je zname od starych rockeru, nehodi; nejvic se mi libi jejich Untouchables, na tom jsem s polecne se st. anger odmaturovala z tech novych tak max twisted tranzistor, jinak je to teda hruza ty nove pociny
No jednoduchá hudba to určitě neni,Head i Munky jsou výborný kytaristi protože jsou jako metronom,perfektní rytmus a souhra,škoda že už tomu tak neni,ale možná zase bude..kdo ví...
Headův podpis mi v dnešní tvorbě korn celkem chybí,ale čekám na nový album který mě snad usadí,jak korn slibujou...jinak to co mi dneska chybí od korn jsem našel v save me from my self co se zvuku týče...
Jinak orginální jsou a budou,to že se spousta kapel vydala v jejích šlépějí a vznikla vlna nu-metalu ještě neznamená že už nejsou originální,to oni udávali směr...
Korn mě zkrátka nikdy neomrzí a to že nemaj sola mi vůbec nevadí,jenom to podtrhuje atmosféru o kterou se korn snaží,kde jde spíš o emoce vyjádřený v textech ale i v podání....můžu si pustit milion kapel co jsou na jedno brdo a dokonce i se solama...
Kiwi: já bych korn jako metal nenazíval,oni sami se brání škatulkování do stylů a sám Davis říká že nu-metal si lidi vymysleli protože neuměli to co jsou korn pojmenovat,Korn Jsu prostě korn,nic víc nic míň,spousta metalistůtě vyhlásí že tomu říkáš metal a že to s metalem nemá nic společnýho a podobně,mnohym z nich je korn trnem v oku,sama kapela to ví a proto se tomu názvu brání,komu se líbí a't je poslouchá a zbytku to může bejt šumák...Protože jak skupina neni natažená celá v latexu nebo nemaj jeansový vestičky s nášivkama a vlsy co je šimraj na prdeli tak to neni metal...
To jednou Davis řekl že jejich hudba je víceméně směcicí funku,rapu a metalu a někdo tomu hned pleskl nálepku nu-metal a postavil tak proti sobě korn a deftones...
Headův podpis mi v dnešní tvorbě korn celkem chybí,ale čekám na nový album který mě snad usadí,jak korn slibujou...jinak to co mi dneska chybí od korn jsem našel v save me from my self co se zvuku týče...
Jinak orginální jsou a budou,to že se spousta kapel vydala v jejích šlépějí a vznikla vlna nu-metalu ještě neznamená že už nejsou originální,to oni udávali směr...
Korn mě zkrátka nikdy neomrzí a to že nemaj sola mi vůbec nevadí,jenom to podtrhuje atmosféru o kterou se korn snaží,kde jde spíš o emoce vyjádřený v textech ale i v podání....můžu si pustit milion kapel co jsou na jedno brdo a dokonce i se solama...
Kiwi: já bych korn jako metal nenazíval,oni sami se brání škatulkování do stylů a sám Davis říká že nu-metal si lidi vymysleli protože neuměli to co jsou korn pojmenovat,Korn Jsu prostě korn,nic víc nic míň,spousta metalistůtě vyhlásí že tomu říkáš metal a že to s metalem nemá nic společnýho a podobně,mnohym z nich je korn trnem v oku,sama kapela to ví a proto se tomu názvu brání,komu se líbí a't je poslouchá a zbytku to může bejt šumák...Protože jak skupina neni natažená celá v latexu nebo nemaj jeansový vestičky s nášivkama a vlsy co je šimraj na prdeli tak to neni metal...
To jednou Davis řekl že jejich hudba je víceméně směcicí funku,rapu a metalu a někdo tomu hned pleskl nálepku nu-metal a postavil tak proti sobě korn a deftones...
- DJmanasek
- Rádce
- Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
- Kontaktovat uživatele:
Hlasuju pro Head, zní to melodičtěji, sorry za OT 
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

Manasek:
Jakýpa OT,to jsme spíš my,ale furt je tu řeč o muzice,tak co...
Jinak mě je bližší taky korn a to protože on je mnohem temperamentnější a celkově myslim že má i větší feeling,munky si taky hudbu užívá ale ne tak jako head svýho času,teda kromě cca 2004-07
Taky sem heada zažil naživo a líbil se mi víc,i svym vystupovánim,taky to byl on kdo víceméně v ranných letech poháněl munkyho do kytary a jak munky říká vdžycky měl radost když se naučil něco novýho,z čehož usuzuju že i technicky na tom bude líp...
Jinak že korn nesolujou ještě neznamená že to kytaristi neumí,slyšel sem nějaký jejich jamy myslim že i ve standartu a oba to jsou výborní kytaristi co hrajou procítěně,heada sem myslim slyšel hrát i něco od GnR při prouzdáni na tůbku a byla to pecka,jako slyšet starej song v novym kabátě s brutálnim skreslením...
Jinak mě je bližší taky korn a to protože on je mnohem temperamentnější a celkově myslim že má i větší feeling,munky si taky hudbu užívá ale ne tak jako head svýho času,teda kromě cca 2004-07
Taky sem heada zažil naživo a líbil se mi víc,i svym vystupovánim,taky to byl on kdo víceméně v ranných letech poháněl munkyho do kytary a jak munky říká vdžycky měl radost když se naučil něco novýho,z čehož usuzuju že i technicky na tom bude líp...
Jinak že korn nesolujou ještě neznamená že to kytaristi neumí,slyšel sem nějaký jejich jamy myslim že i ve standartu a oba to jsou výborní kytaristi co hrajou procítěně,heada sem myslim slyšel hrát i něco od GnR při prouzdáni na tůbku a byla to pecka,jako slyšet starej song v novym kabátě s brutálnim skreslením...
Myslíš jak měli ty s otvorem na ruce nahoře?já bych řekl že jo..měli dvě bílý a dvě pestrobarevný,to je ta povrchová uprava kdy se tělo kytary máčí v sudě s barvou a pak obrušuje,na název už si nevzpomenu...McKozias píše:jo netusite, ty jejich prvni sedmistrunky, to byly nake sign vai?
Pak myslim taky jeden čas hrál head na UV777 nebo jak je ten Vaiův model,ale řekl bych že ho má spíš na domácí hraní atd...
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
http://www.youtube.com/watch?v=5A9-VLmlUXE sry fotky sem nesehnal obstojne
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
jojo ja to vai prisuzoval kvuli pickguardu a trem snimacum..pocmarane to meli tojono,ale nevedel sem, jestli to treba neni naky typ co uz se nevyrabi nebo tak..ale ty stou durou nemeli ne?to sem asi nak prehlidlDrobák píše:Myslíš jak měli ty s otvorem na ruce nahoře?já bych řekl že jo..měli dvě bílý a dvě pestrobarevný,to je ta povrchová uprava kdy se tělo kytary máčí v sudě s barvou a pak obrušuje,na název už si nevzpomenu...McKozias píše:jo netusite, ty jejich prvni sedmistrunky, to byly nake sign vai?
Pak myslim taky jeden čas hrál head na UV777 nebo jak je ten Vaiův model,ale řekl bych že ho má spíš na domácí hraní atd...
no UV777 je bez díry...
Hele taky neni směrodatný že co maj v klipu na to i ten song nahrávali,ale i když asi víceméně jo,ale 100% vim,že třeba v klipu adidas maj head i munky ibanezky a přitom munky skoro celej tenhle song nahrával na nějakej starej fender strat....
jinak ty ibanez tolik nepoznám a jejich kompletní equip nemam moc naštudovanej,protože už si na nich neulítávám jako před několika lety...
Lae od Vaie určitě něco maj,nedivil bych se kdyby měli doma půlku toho co kdy ibanez udělali,ibanez na jejich jméně a signaturách taky musel vydělat miliony,vezmu-li jakou oblibu maj třeba K7,K5 apex 1 a apex2..
Korn jsou jednim z hlavních tahounů ibanez,stejně tak jako třeba vai...
jinak sem si vzpoměl že head dokonce na nějakých starších albech nahrával něco i na gibson les paula,resp. část nějakýho songu.často sahali i po 6-ti strunkách...
Hele taky neni směrodatný že co maj v klipu na to i ten song nahrávali,ale i když asi víceméně jo,ale 100% vim,že třeba v klipu adidas maj head i munky ibanezky a přitom munky skoro celej tenhle song nahrával na nějakej starej fender strat....
jinak ty ibanez tolik nepoznám a jejich kompletní equip nemam moc naštudovanej,protože už si na nich neulítávám jako před několika lety...
Lae od Vaie určitě něco maj,nedivil bych se kdyby měli doma půlku toho co kdy ibanez udělali,ibanez na jejich jméně a signaturách taky musel vydělat miliony,vezmu-li jakou oblibu maj třeba K7,K5 apex 1 a apex2..
jinak sem si vzpoměl že head dokonce na nějakých starších albech nahrával něco i na gibson les paula,resp. část nějakýho songu.často sahali i po 6-ti strunkách...
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
oo tak to je narez, ja je videl prave jen se sedmickama, tak me zajimalo co pouzivali drive, ptz ty K7 tez nemeli od narozeni ze..a myslis ze si ty dimarza paf7 cpali uz do tech sedmicek treba od toho vaie?by me docela zajimalo..Drobák píše:no UV777 je bez díry...
Jojo, KoRny mám dost rád. Dlouho u mě bylo nejlepší album Life Is Peachy, ale už se to oposlouchalo a já poznal, že ostatní alba jsou taky fajn.
No a pak sem zase objevil jiné interprety.
(Pokud si dobře vzpomínám, koupil jsem si tehdy na narozeniny "bestofku" Radiohead a mě to zas jednou hudebně nakoplo trochu jiným směrem...)
KoRn je u mě hodně vysoko.
(Pokud si dobře vzpomínám, koupil jsem si tehdy na narozeniny "bestofku" Radiohead a mě to zas jednou hudebně nakoplo trochu jiným směrem...)
KoRn je u mě hodně vysoko.
- DJmanasek
- Rádce
- Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
- Kontaktovat uživatele:
Ale je to OT, já myslel jako, že "Head" zní melodičtěji než ten druhýDrobák píše:Manasek:
Ale když to bereš tak
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV