Charitativní festival PENÍZE LIDEM 2009 plný hvězd

Pozvi nás na koncert nebo festival!
Odpovědět

Přijdete akci navštívit?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

robinsuchanek
Kontaktovat uživatele:

Charitativní festival PENÍZE LIDEM 2009 plný hvězd

Příspěvek od robinsuchanek »

Peníze lidem 2009

Máte možnost být u toho i vy...Navštivte Charitativní festival PENÍZE LIDEM 2009...Yvetta Blanarovičová, David Spilka, Hyperion, Jiří Schmitzer, Tom Malar, Heady, DJ Lowa, Burana Orffchester, David Gránský, Martin Ševčík, T-MC, Chimera (SK) a spousta dalších!!!...Pomozte dennímu stacionáři z Vlčovic svým vstupným a užijte si tento festival na plno...15.5.2009, Škvarové hřiště Kopřivnice...Pro návštěvníky připraveno i stanové městečko ZDARMA...více info na PENÍZE LIDEM

Na vaši návštěvu se těší agentura PENÍZE LIDEM
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

Kdyby místo Chimera přijela Chimaira, tak to bych šel určitě :D Takhle nejdu...
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
weselow

Příspěvek od weselow »

Hezký, hezký, Robine, udělat něco dobrýho každej ocení, ale já osobně, poté, co sem se podíval na ten web, bych tam nešel ani omylem. Na těch tvejch akcích je podle mě charitativní asi nejvíc to, že to pořádáš ty a tvůj kukuč, abys měl za co sbírat ocenění, rekordy a psaly o tobě média. ...? Nechápu to. Budu moc rád, když mi to vysvětlíš.
Trsátka: Sharkfin by Landström | Struny: Ernie Ball Top Heavy | Kytara: Fender Stratocaster | Efekti: Fender PT 100, Fender Fuzz-Wah (& booster), BBE Green Screamer, Boss DS-1 | Hlava: Blackheart Little Giant BH5H | Repro: Blackheart BH 112 / Kombo: Crate BT-15 | Hraju od léta 2007
hendy9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hendy9 »

Hele ty toho kluka neznáš a vůbec nemáš páru jestli to dělá proto, aby byl slavnej nebo jestli chce fakt pomoct. Tim se ho v žádnym případě nezastávám, protože taky nemam páru proč to dělá.

Je pravda , že sám to asi nepořádá, a je dost možný , že ten kdo se tu registroval na jeho jméno ani neni on. Ale pokud to tak neni a celý si to zařizuje téměř sám, tak je jasný , že schánět umělce ve 14 letech nebo kolik mu je neni zas taková sranda...to se ho taky nezastávám, ale bojim se aby kluk spíš nepodpořil zvukaře, než postižený, protože nevim nevim, kolik lidí muže přijít na takovou akci

PS: Mam takovej pocit, že D.Gránský tam nejede, ale možná je to jenom můj pocit, je to tvůj koncert.
Odpovědět

Zpět na „Kulturní akce“