JCM2000 DSL 100,50

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Goof

JCM2000 DSL 100,50

Příspěvek od Goof »

Zdravím muzikanty z tohoto fora a obracím se na Vás s prosbou. Nemohl by někdo z vlastníků tohoto aparátu poskytnout detailní foto vnitřku? potřebuji foto plošnéhoho spoje, aby se daly přečíst popisky. Získal jsem hlavu DSL 100 po "nehodě" a moc by mi to pomohlo při opravě. Předem děkuji
Moleek

Příspěvek od Moleek »

Mám dojem, že tohle tu není příliš častý aparát, a málokdo se v něm bude chtít hrabat... Schémata a jiné materiály na netu nepomohly?
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Jindra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jindra »

odkud jsi? mám dsl 50
ondies
Kontaktovat uživatele:

Re: JCM2000 DSL 100,50

Příspěvek od ondies »

Goof píše:Zdravím muzikanty z tohoto fora a obracím se na Vás s prosbou. Nemohl by někdo z vlastníků tohoto aparátu poskytnout detailní foto vnitřku? potřebuji foto plošnéhoho spoje, aby se daly přečíst popisky. Získal jsem hlavu DSL 100 po "nehodě" a moc by mi to pomohlo při opravě. Předem děkuji
no mám padesátku, tak až třeba budu měnit lampy a budu to mít vyndaný z bedýnky, tak nějakou tu photo udělám... takhle bych měl strach že to nebude pak hrát:-D
Goof

Příspěvek od Goof »

to Jindra: jsem kousek od Pardubic
to ondies: stačí to vytahnout celý z dřevěný krabice a vyfotit, ale samozřejmě budu vděčný za foto až to budeš přelampovávat. Apropo nepozdává se ti, že ti to nějak hůř hraje? Nechtělo by to nový lampy? :lol:
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

a co je tam poškozeno nevíš?
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
ondies
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ondies »

Goof píše:to Jindra: jsem kousek od Pardubic
to ondies: stačí to vytahnout celý z dřevěný krabice a vyfotit, ale samozřejmě budu vděčný za foto až to budeš přelampovávat. Apropo nepozdává se ti, že ti to nějak hůř hraje? Nechtělo by to nový lampy? :lol:
joj, plánuju to... :D až budou lowe... když mi vyjde tiket přes víkend tak pohoda a do tejdne měnim :)
Moleek

Příspěvek od Moleek »

ondies píše:
Goof píše:to Jindra: jsem kousek od Pardubic
joj, plánuju to... :D až budou lowe... když mi vyjde tiket přes víkend tak pohoda a do tejdne měnim :)
Tak to je největší blbost tohle :D Sázení za účelem obohatit se mi nikdy nevyšlo... Muj nejlepší tiket my vyšel skoro celej, a v nastavení si Chelsea nechala dát góla... Bóže tak zklamenej jsem ještě nebyl.. Ale je to trochu OT :)
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Goof

Příspěvek od Goof »

turbo_MaCk píše:a co je tam poškozeno nevíš?
při bouračce do toho něco nateklo a sežralo to cesty na plosnaku, i kus desky je v háji. Musim udelat nový plosnak, schema sice mam, ale JCM je dost slozity, takze delat plosnak nekolikrat (kdybych udelal blbe zeme nebo tak neco) se mi nechce. Takze kdyz budu mit foto desky kde budou citelny popisy soucastek, tak uz to nejak do kupy dam. Kdybych mel i foto ze strany spoju tak by to byla bomba, ale to nemuzu po nikom chtit aby rozdelaval desku.
dwesrnky

Příspěvek od dwesrnky »

The events and characters depicted in this message are fictitious. Any similarity to actual persons, living or dead, is purely coincidental.
Practice cures most tone issues - John Suhr
Goof

Příspěvek od Goof »

dwesrnky píše:skus sa pozriet sem -> http://www.lynx.bc.ca/~jc/TSL122.html
Tak to vypada docela dobře, mozna z toho neco vyctu, ale je to hodne rozostreny. Sice je tam vice fotek z TSL, ale ten motherboard je skoro stejny. Ted bych na to potreboval ty zaostrovaci programy jak maji v kriminalce Las Vegas :lol: :lol:
Goof

Příspěvek od Goof »

Tak moje prosba stále trvá... prosím prosím :oops:
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

to vážně vevnitř vypadá takto? sodoma gomora.... co to je?!
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Goof

Příspěvek od Goof »

turbo_MaCk píše:to vážně vevnitř vypadá takto? sodoma gomora.... co to je?!
plosny spoje, součástky a dráty.....
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Goof píše:
já spíš mlovím u konektrech místo spojů, paticích do tišťákua podobných věcech....
Goof

Příspěvek od Goof »

turbo_MaCk píše:
Goof píše:
já spíš mlovím u konektrech místo spojů, paticích do tišťákua podobných věcech....
no jo to víš, doba pokročila. Ale Marshally už používám dlouho a nikdy nic z toho neselhalo. Plošňáky jsou už většinou oboustranné, díry prokovené, takže součástky jsou zapájeny z obou stran. Konektory jsou festovní...
Goof

Příspěvek od Goof »

za fotky jsem ochoten i něco zaplatit.....nepomůže to někomu k rozhodnutí? Předem dík
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

já znám od vidění ejdnoho majitele DSLka, ale nemyslím si,ž e by byl ochotnej to jentak otevřít.... :?
Goof

Příspěvek od Goof »

Jasne, chapu. Ale staci vytahnout cele plechove sasi sakumprdum ven(4 šroubky) otočit a fotit. Nic se neodpojuje, nerozebírá.
kubog

Příspěvek od kubog »

Goof, fotky vnútra Marshallu 2555 by sa ti nehodili?
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“