Koukal jsem, že je tam spousta výstupů, není mi jasný jakej výstup je na co...?
Děkuju za případné odpovědi na moje dotěrný otázky
Není nic jednodušího než ze stovkovýho zesáku vytáhnout dvě koncový lampyondies píše:Zdravím, nemá někdo českej manuál na tuhle věc? Zajímalo by mě, jak fungujou ty jednotlivý kanály. Kdybych měl tu 100/100, dá se zapnout jen část toho zesíku aby to tolik neřvalo a zároveň ty lampy byly vyšťavený?
Děkuju za případné odpovědi na moje dotěrný otázky
Tak negativní změnou zvuku bude trpět zesilovač každým zásahem, nicméně já když vytáhnul z rackové stovky 2 lampy, tak jsem snížení výkonu pocítil.afektband píše:Když vyndáš dvě koncový lampy tak si skoro vůbec nepomůžeš, spíš naopak. Dynamika v kopru a hraje to pořád hodně nahlas.
To já když to vytáhl, tak to sice hrálo potišejš, ale vůbec se mi nelíbilo jak, tak jsem je nacpal zpátky. Doma na to nehraju a ve zkušebně to můžu pustit, takže mi těch 100W vůbec nevadí.Trainman píše:Tak negativní změnou zvuku bude trpět zesilovač každým zásahem, nicméně já když vytáhnul z rackové stovky 2 lampy, tak jsem snížení výkonu pocítil.afektband píše:Když vyndáš dvě koncový lampy tak si skoro vůbec nepomůžeš, spíš naopak. Dynamika v kopru a hraje to pořád hodně nahlas.
díky no, já se spíš ptal, jestli se dá zapnout třeba jen nějakej okruh, ve kterym není plnejch 100W... a nejsem tak blbej abych si kupoval 100 když ji nevyužiju, ale spíš jde o to, že na velkejch pódiích nebo na open-air by se mi spíš hodila ta 100, v klubech stačí těch 50...Trainman píše:Není nic jednodušího než ze stovkovýho zesáku vytáhnout dvě koncový lampyondies píše:Zdravím, nemá někdo českej manuál na tuhle věc? Zajímalo by mě, jak fungujou ty jednotlivý kanály. Kdybych měl tu 100/100, dá se zapnout jen část toho zesíku aby to tolik neřvalo a zároveň ty lampy byly vyšťavený?
Děkuju za případné odpovědi na moje dotěrný otázkyDalší řešení je power brake. Ale nejlepší řešení je nekupovat si stovku, když jí nevyužiju.
protože si to nenabiasoval... skara už se to řešilo 3x v téma o omezení hlasitostiafektband píše: To já když to vytáhl, tak to sice hrálo potišejš, ale vůbec se mi nelíbilo jak, tak jsem je nacpal zpátky. Doma na to nehraju a ve zkušebně to můžu pustit, takže mi těch 100W vůbec nevadí.