Zdravím všechny,
malá otázka, je mi jasné, že na tohle co člověk, to názor (jako u většiny věcí), ale přece jen by mě to zajímalo:
Má smysl začít hrát na el. kytaru v 31 letech?
začátky hry na kytaru
Pravidla fóra
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
Re: začátky hry na kytaru
Máulipispirus píše:Zdravím všechny,
malá otázka, je mi jasné, že na tohle co člověk, to názor (jako u většiny věcí), ale přece jen by mě to zajímalo:
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Re: začátky hry na kytaru
má smysl si začít se ženskou v 31 letechulipispirus píše:Zdravím všechny,
jestli máš tu kejtru rád,tak není co řešit
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
- Jaguar master
- Kontaktovat uživatele:
Vždycky si budeš říkat že si měl začít dřív
ale to jsou jen výmluvy když vidíš mladšího který hraje líp. Snad každý kytarista by nejraději začal s kytarou u od postýlky aby to uměl nejlíp. Ale má to i své pro a proti začít v určitém věku. Tebe asi snad nezklame že máš nejlevnější kytaru, že hraješ na kombo za 1000,- a že si nemůžeš nic koupit. Budou se na tebe dívat za rok za dva až budeš hrát jinak než na 15-letého kluka který hraje sice už 9 let ale je u pořád 15.
Hrej a užívej si to!!! Ty si pamatuješ ty časy kdy byli ještě AC/DC relativně mladí (to nemyslím špatně!!!!), kdežto já, 17-ti leté mlíčňák je poslouchám a žasnu nad tou dobou která byla
Hrej a užívej si to!!! Ty si pamatuješ ty časy kdy byli ještě AC/DC relativně mladí (to nemyslím špatně!!!!), kdežto já, 17-ti leté mlíčňák je poslouchám a žasnu nad tou dobou která byla
Final Frontier
-
ulipispirus
Tak toto mi fakt pomohlo!Jester píše:Jestli ti to pomůže, tak já jsem začal ve 42.
Ono, já už hrál na španělku (mizerné kvality) v období cca 18-22 let, ale pak přišla žena, dítě, práce a na aktivní hudbu jsem jaksi pozapoměl.
Teď hraju přes rok na keyboard a zjišťuju, že se stejně pořád snažím napodobovat kytarové riffy
Klávesy mě baví taky moc, ale struny jsou struny.
Otázka jestli prsty nejsou již poněkud zakrnělé...
Ale to je fuk!
Největší problém je stejně čas (na cvičení).
Každopádně děkuju všem za povzbuzení!
- Jaguar master
- Kontaktovat uživatele:
tak neni co resitulipispirus píše:Tak toto mi fakt pomohlo!Jester píše:Jestli ti to pomůže, tak já jsem začal ve 42.![]()
Ono, já už hrál na španělku (mizerné kvality) v období cca 18-22 let, ale pak přišla žena, dítě, práce a na aktivní hudbu jsem jaksi pozapoměl.
Teď hraju přes rok na keyboard a zjišťuju, že se stejně pořád snažím napodobovat kytarové riffy(tvrdej rock a kytary prostě miluju)
Klávesy mě baví taky moc, ale struny jsou struny.
Otázka jestli prsty nejsou již poněkud zakrnělé...
Ale to je fuk!
Největší problém je stejně čas (na cvičení).
Každopádně děkuju všem za povzbuzení!