Bezdrát-problém
Pravidla fóra
Bezdrát-problém
Ahoj měl bych dotaz a zaroveň velkej problém... Mám bezdrát AKG WMS40 FLEXX janze se mi povedlo zrusit vysílačku, problém je v tom že nevím jestli když obědnám novou-stejný typ.. jestli je to mozná sladit s přijímačem... v manuálu je psáno že pracuje od nějakejch 600MHz do cca 800MHz to je jedno, ale na kufru jsou tri frekvence na kterých pracuje přijímač... poraďte mi jestli s tím sladím vysílačku.. díky za odpovědi
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
Sice zkušenost s tíhle zařízením nemám, no mám oprávněný dojem, že by ti měl tenhle dotaz zodpovědět prodejce, kde si to kopupil, eventuálně dealer AKGéčka do ČR.
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
Dobře, no stejně existuje nějaký dealer týhle značky v naší zemi. A určitě má nějako "linku technické podpory".....smashing píše:to je obednavany z rakouskapodle mě to musí jít, ale nevěřím tomu moc.. nikde to nijak podle frekvenci neni rozdeleny.. tak nevim...
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
pokud je prijimac laditelny jen na tri frekvence, tak k tomu musis objednat vysilajdu, ktera umi to same - pripadne funguje na jedne z tech frekvenci.
MTD Beast 5, Marshall MB 4210, Warwick RockKejbl 6m, Warwick YellowLejbl
Audix OM2s
Klarinet, Melodica, fletny, nejake klapky, jambo, spanela, ...
--------------------------
Jolana Superstar misto luku =)
zmena: www.skazenaskarlet.wz.cz
Audix OM2s
Klarinet, Melodica, fletny, nejake klapky, jambo, spanela, ...
--------------------------
Jolana Superstar misto luku =)
zmena: www.skazenaskarlet.wz.cz
-
true_insomnic
- Kontaktovat uživatele:
Mám WMS 40- Pro a co jsem o tom vyčetl, měly by fungovat vysílače a přijímače označené stejnou barvou (takovej ten barevnej proužek uprostřed mikrofonu, cos dostal i s černým od výrobce a na přijímače dva barevný malý proužky vedle lesklého čelního panelu)smashing píše:to je obednavany z rakouskapodle mě to musí jít, ale nevěřím tomu moc.. nikde to nijak podle frekvenci neni rozdeleny.. tak nevim...