zeman odvádí kvalitní práci, slyšel jsem několik jeho apeců a momentálně i lituju, že jsem dal za svou mesu tak "nekřesťanské" prachy protože když víte co chcete tak vám postaví luxus apec srovnatelný s hi-end zesilovačema...pojedu se k němu mrknout kvůli celkové revize ampu až budou peníze..
xmarox píše:zeman odvádí kvalitní práci, slyšel jsem několik jeho apeců a momentálně i lituju, že jsem dal za svou mesu tak "nekřesťanské" prachy protože když víte co chcete tak vám postaví luxus apec srovnatelný s hi-end zesilovačema...pojedu se k němu mrknout kvůli celkové revize ampu až budou peníze..
jj docela jsem o tom teď uvažoval, když jsem chtěl koupit nový box ale povedlo se mi to vcelku pěkně koupit takže teď nemám nouzi...ale jakmile bude situace kdy bude potřeba něco peněz tak půjde solohead z domů a nechám si postavit něco u p. Zemana
xmarox píše:jj docela jsem o tom teď uvažoval, když jsem chtěl koupit nový box ale povedlo se mi to vcelku pěkně koupit takže teď nemám nouzi...ale jakmile bude situace kdy bude potřeba něco peněz tak půjde solohead z domů a nechám si postavit něco u p. Zemana
Za kolik si tu mesinu koupil?pokud to není tajemství
koupil jsem jí draho..i s cestou za nějakých 34 myslím...ale tak stav byl dobrý..byla myslím v nějakém něměckém studiu..je to úplně ta první verze..4 zvuk. módy, černé knoby pro solo a output, knoby s těma hrotama a přitom vzadu jen fx loop a výstupy, nic víc..
Nevite nekdo, jaky jsou orientacni ceny? Vim, ze to dost zavisi na konkretnich pozadavcich, ale zajima me, jestli se vetsina apecu pohybuje treba v cenove relaci 15-25K, nebo spis vys.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu ‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau Somnus Aeternus
co vím tak 15-25 je asi nejlépe řečeno, viděl jsem "dual" za 14, "engl" za 16, pak nějakou "marshallovskou" kopii asi za 18 páč tam toho borec měl vcelku dost...ale nejlepší je si zajet a domluvit..ale podle toho jak to hraje jsou ty ceny spíš nižší než by kdo čekal...
xmarox píše:co vím tak 15-25 je asi nejlépe řečeno, viděl jsem "dual" za 14, "engl" za 16, pak nějakou "marshallovskou" kopii asi za 18 páč tam toho borec měl vcelku dost...ale nejlepší je si zajet a domluvit..ale podle toho jak to hraje jsou ty ceny spíš nižší než by kdo čekal...
To teda... Za 14 je tovární low-end lampa a ty Zemanovi kopie prej jsou jako tank co jsem slyšel...
jaroslav.celujko píše:A nemohl by udelat kopii Marshallu 8200 ? Jake jsou ty jeho boxy? Muzu si treba koupit dva repraky, privezt jemu a udelat podle pozadavku box?
Můžeš,on se nebrání ničemu...já tam jedu zitra tak jestli chcete něco vědět hned tak pište