je tu nekdo, kdo obdivuje hrani Joshe Hommeho?
Petr
P.S. Juu, prvni post
V podani QOTSA to nove zcela urcite je. Stary alba jsi asi neslysel. Jinak tve odvazne tvrzeni si nedovedu vysvetlit.Red Bull píše:Jako jak ste tady básnily tak sem si na youtube pustil Sick Sick Sick a vůbec mě to neoslovilo.Pro mě takovej rockec nic novýho
wikxzen píše:V podani QOTSA to nove zcela urcite je. Stary alba jsi asi neslysel. Jinak tve odvazne tvrzeni si nedovedu vysvetlit.Red Bull píše:Jako jak ste tady básnily tak sem si na youtube pustil Sick Sick Sick a vůbec mě to neoslovilo.Pro mě takovej rockec nic novýho![]()
Vite me se na te kapele libi, ze kazdy jeji album je zcela jiny. Jsou tam pokazde jini lidi. Kapelou proslo uz okolo 10-15 lidi, od toho roku 1997, kdy se poprve sesli ve zkusebne Josh a Nick Oliveri(ano ten basak-cvok). Zbytek se neustale obmenoval. Bubenici, kytaristi, klavesaci, basaci ... posledni tri roky uz je sestava stabilnejsi. Ale zase je tam jiny basak a o klavesy se stara opet nekdo jiny ... u tehle kapely clovek nemusi mit strach ze se rozpadne. Pokud tedy prave Josh tomu neda sbohem, nebo se mu neco nedej boze neco nestane.