Marshall AVT50 XT vs. Laney LV200
Pravidla fóra
Marshall AVT50 XT vs. Laney LV200
Ahoj, potřeboval bych radu ohledně těchto hybridních komb..Nyní mam zatim Fender fm 212r, ale chci si pořídit jedno z tech dvou..za každy nazor budu rád...děkuju za pomoc 
Záleži na tom jakej chceš zvuk , marshall je typickej british kdyžto laney je něco mezi british a modern us , takže je to zcela na Tobě co ti sedne zvukově víc , ja kdybych měl tu možnost tak koukám po bazaru hlavně po starejch řadách valvestate ty byly luxusní obzvlášt ta první řada se povedla (ty s reverbem jestli se nemylim)
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
AVT 50 je děs, hrával jsem na to kdysi dávno docela často a k srdci mi to teda nepřirostlo...LV200 není špatné kombo ale ten zkreslený je takový typický pro tyhle Laney a ne všem sedí..spíš začne jakoby nudit ale do začátku je dobrý...proč raději nepořídíš třeba krabku k tomu fendru??
co bys rád za zvuk??
co bys rád za zvuk??
Tak chtěl bych na něj hrát spíš neco mezi rockem a metalem..na Fnedera jsem už zkoušel ruzné krabice, ale žadna nezněla moc přesvědčivě.....a když jste tu mluvili o starší verzi marsalla tak co tuto http://www.hudebni-bazar.cz/viewItem.ph ... essageSent ??
zkus se mrknout po V100 (teď nevím jestli je to správné značení těch starších valvestatů nebo je to vs100). Hrával jsem na to vcelku často a hraje to fakt zajímavě. Ale nebylo by na škodu zkusit k tomu fendru třeba boss ML2 teď ho zrovna někdo prodává na bazaru..ten fender má hezký čistý oproti avt50 a lv200..ty valvestaty mají čistý takový "svůj", u nich hooodně záleží na kytaře..